udomačen tiger
Bibi se vrača
Mala Bibi je bila posvojena v začetku decembra lani, danes je nazaj v skrbništvu. Razlog za vrnitev je menda alergija posvojiteljeve žene, ki je izbruhnila pred kratkim. To, da je bila pred dvema letoma testirana in so ji potrdili alergijo na mačke, je ob posvojitvi seveda modro zamolčal. Problem je treba odstranit, a se strinjaš, mi je rekel v prvem razgovoru po tem, ko je skrbnici ob oddaji napisal, kako pa kaj so se odločili. Ja, seveda se strinjam, sem mu odgovorila – le da je tule za vas problem muca, zame pa alergija. In še precej stvari sem mu povedala, seveda tudi to, naj mu ne pride več na misel omislit si mačko in da je iskrenost skrajno pozitivna lastnost, če razume, kaj mu hočem povedat. Je rekel, da ja in sva šli.
Skratka, kar hočem povedat, je to, da z Bibi ni prav nič narobe – le posvojitelj in njegova družina niso bili Tapravi. Prosim, da se o tem tule ne debatira – tole je tema lepe Bibi, vse ostalo pa paše v Duškota ; )
Stara tema o Bibi je tule: viewtopic.php?f=50&t=8134
Za novičke in seveda slike pa bo, upam, da vsaj za slike prav zelo v kratkem, poskrbela njena zdajšnja Tazačasna