ajdil! Tukaj še ena taka, ki ima vsak dan med 30 in 40 lačnih mačjih gobčkov za nafutrat. Pomagam si na vse mogoče načine. V zadnjem času največ kupujem v Lidlu in Muellerju, prežim pa tudi na razne akcije v drugih trgovinah. Poleg tega jim kuham testenine, riž, ostale jušne zakuhe, mešam s konzervami, dodajam ribje konzerve, poceni meso, skratka pacam

na vse možne načine. Zdaj, ko je začelo zmrzovat dajem večji del briketov, ki jih v glavnem kupujem v Lidlu in Eurospinu, ker so manjši. Briketi v Hoferju in Muellerju so precej veliki, moje zunanje mačke imajo pa bolj slabe zobe, razjede po ustih pa jih težko jejo. V trgovini za male živali sem dogovorjena, da mi sporočijo kadar imajo kakšne popuste, ali brikete, ki se jim izteka rok trajanja, pa potem navalim na te brikete in jih mešam z ostalimi. Moje zunanje muce tudi nimajo prebavnih težav, če pijejo mleko, tako da dobijo v zimskem času vsak dan 1 litr toplega mleka.
Za toliko muc preskrbet rabiš kar nekaj iznajdljivosti, prostega časa in dobre volje seveda. Te nam pa itak ne sme zmanjkat

.