Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po maj 12, 2014 4:52 am

Re: Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Ja to pa brez dvoma. Ko recimo prideta Ita in Sonček do vhodnih vrat, ko pridem/predeva domov, je še vedno Sonček tisti, katerega prvega pobožam, potem je na vrsti Ita. Pri mokri hrani sta najprej na vrsti Sonček in Kushi, potem Ita. Ampak tu se ustavi, ker Ita ne želi mokre hrane ali paštetke ali priboljškov ali svežega meska. Povoha, vidim, da ji diši, ampak popapca pa nič od tega ne. Briketke sicer hama, vodo tudi pije, ampak vseeno, s čim naj jo pocrkljam?

Aja, pa zadnjič sem na stojnici kupila tako lepo lepo modro miško z meto, pa brckota z meto in uganite, kaj se dogaja z njimi ... NIČ! Totalno nič. Mogoče moram nekaj kupit z baldrijanom, pa bo potem mogoče koga "zadelo", ampak meta očitno ne učinkuje na naše mačkone. :dash:

Sicer so pa vsi v redu, se mi zdi, Sonček že skače na Ito (predvidevam, da v igri, ker enako počne tudi s Kushijem), samo Ita ga ignorira in gre samo naprej :lol: baba pač :D Ob boljši svetlobi bodo tudi fotke, ker ob oblačnem vremenu v tem stanovanju ni kaj preveč lepe svetlobe in moram ves čas uporabljati blisk blisk, do česar mi pa ni, pa mačkom tudi ne, se mi zdi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 12, 2014 10:21 am

Počakaj, da bo kakšen imel "žute minute", in mu takrat daj miš, naj jo brca (vmes naj bo pa kar v vrečki, da bo dišala po meti). Bo gotovo "prijelo". :)

Mogoče poskusi s priboljški Lily's Kitchen? Po sestavinah sodeč so zelo fajn, in naši mački jih imajo neverjetno radi.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 12, 2014 10:37 am

jagodka85, saj veš, da igrače kupujemo zase :P (pa vseeno kar upoštevaj Coprničin nasvet ;) tudi glede Lily's kitchen ;) )
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 12, 2014 11:08 am

Vem ja, miška mi je zelo všeč in si moram shranit kontakt, da bi mogoče kakšno dobila brez droge :D

No, očitno bom morala res Lily poskusit, da vidim, kako in kaj :) upam, da se bo navadila na kaj no, da ne bo samo briketkov "žulila" :) čeprav, če ji tako paše, naj bo tako. Bomo pa definitivno še kaj sprobali, saj še marsičesa nismo, ker je bilo do zdaj vse dobro, za Sončka sploh :D še dobro, da vse pojedeno "oddela" z galopiranjem gor in dol po stanovanju, včasih res komaj ovinke "zvozi" :D Se je pa zdaj že dvakrat zgodilo (dva dni zapored), da so klobasice zunaj wc-ja. Sicer sumim Kushija, ker se je to že prej parkrat zgodilo, kopal in kopal po pesku, nacentriral rito in bum, malo noter in malo ven, ampak prepričana pa nisem. Važno, da so lepe kakice, sicer bi me pobralo :girlblush:

plašen zajček
plašen zajček

Kraj: Šempeter

Odgovor Po maj 12, 2014 1:55 pm

Drugače pa, so moje muce naravnost nore na kakšno vejico od kivija. Prav valjajo se in drgnejo ob njo, toliko, da ne obračajo oči... :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 12, 2014 6:36 pm

:clap: vam gre pa super, vidim :clap: so vsi junaško prenesli povečanje družine ;)
Komaj čakam, da vidim kakšne slikce :girlblush:
<3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po maj 12, 2014 10:52 pm

panic je napisal/-a:Drugače pa, so moje muce naravnost nore na kakšno vejico od kivija. Prav valjajo se in drgnejo ob njo, toliko, da ne obračajo oči... :)

Tudi pri nas! Ko se kivi obrezuje mata mačka zmeraj fešto. Meta ju pa ne gane :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 13, 2014 4:41 am

Ja hudička, kje naj pa kivi dobim? :D

Sicer pa z velikim veseljem naznanjam, da je danes Ita papcala mokro hrano (in to na mizi, kamor mucki sicer načeloma ne smejo, če je moj doma, pa vseeno, naj ji bo) :yahoo:

Se mi zdi, da so danes vsi trije super volje, Kushi je Iti nekaj nagajal, pa se metal okrog mojih nog pa nekaj godrnjal sam pri sebi pa tako, Ita se mi itak zdi vedno dobre volje, Sonček je pa sploh dobre volje, ker je lahko pojedel tudi "ostanke" od Kushija (kot vedno) in še od Ite :fool: Res sem vesela, da teka gor in dol po stanovanju ves čas, kar je zbujen, da se mu to ne pozna preveč :girlblush: :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 13, 2014 8:37 am

:) Sonček je kot ena mala petarda, ko šiba. Ga je prav veselje opazovat. :D
Ito sem pa skoraj vedno fotkala na mizi, :girlblush: ji zelo odgovarja višja pozicija.
Za Kushija sem pa itak izredno vesela, da končno zna uživat in je strah že preteklost. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 17, 2014 10:56 am

no tako, po enem tednu lahko mirne vesti rečem, da so moji mački zakon, ker niso delali nobene drame (razen Sončkovih nekaj pihov, ampak nekdo je moral Iti pokazat, kam je prišla ane :D ) :yahoo:

Ne bom dolgovezila, vam raje pokažem moje zadetke. Sem zadnjič kupila darile, vrečke z baldrijanom (ali kako se že reče), pa žogice z meto pa hiško kartonasto s praskalnikom ... hiško je prvi okupiral Kushi in največkrat tam tudi spi. Ita se že podi po stanovanju z bučmanoma, veselo se tudi igrajo ob stezi z žogico. V glavnem, veselje jih je gledat in valda mi ni žal, da sem posvojila Ito, mojo ljubico <3

Najprej en kratek video: http://youtu.be/bSDf64cj_zs

Pa še nekaj slikic :)

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Za konec pa še vsi trije skupaj na okenski polici :) Firbci pač, moji firbci <3

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So maj 17, 2014 11:12 am

Čudovito :) :good: , pa kakšen zadet pogled ima Sonček na videu :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 17, 2014 12:49 pm

To je pa veselje gledat res, vsi srečni, si predstavljam, kako je šele mama vesela <3.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 18, 2014 6:53 am

Mama je blažena :angel: itak :D

Moram pohvalit Ito, včeraj sva imela obisk, za razliko od Kushija ni pobegnila, Sonči je samo bukavo gledal, Ita se je pa muzala okrog prišlekov in se jim dobrikala. Res je zlata mucka <3 Pa odkrila je posteljo. Saj je že prej vedela, kje je, ampak zadnje dni pa tam tudi spi, danes je med nama spala celo noč <3 pa Sonček tudi, Kushi pa ob postelji na kupu cunj, ki so za oprat. Moji moji so <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 18, 2014 10:02 am

Kako lepo <3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne maj 18, 2014 2:33 pm

jagodka85 je napisal/-a: Moji moji so <3

Awwwww, kok luštno!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 18, 2014 3:03 pm

Ej, teli trije so si pa kot usojeni. Takoj so se imeli radi, pa vsi so prekrasni <3 Kakšen kič imate :rolleyes: :cupidgirl:

Kaj bi jaz Kushija premečkala, mulota kosmatega :girlblush: ko sem ga spoznala, ga tudi pipniti nisem upala, me je gledal kot sokol :D

Jagodka, ena Srečka si, pa saj to že veš, a ne :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 6:22 pm

Ko je človeku dolgčas na volitvah (pred desetimi dnevi), nastane tole:

Slika

:D

Toliko, da jih malo pokažem hehe :D Bo v nedeljo sploh dolgčas, predvidevam no, tako da bom verjetno še kaj "pametnega" naumila :D

Drugače je pa vse fajn pri nas, budilka še vedno okrog pete ure, če je sreča, okrog šestih :truce: kregajo se ne, lovijo se kar precej, Ita me preseneča, ko kar naenkrat teka gor in dol po stanovanju, tako hitro kot Sonček, Kushi se vedno bolj crklja, seveda takrat, ko njemu paše, silim ga nič ne. Tako no, v glavnem, fino nam je :) In sem vesela, ker so pri meni <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 6:28 pm

:) Smo že na FBju občudovali to mojstrovino. :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 6:35 pm

Hehe, ja, saj vem, samo malo dlje traja, da se spomnim to dat še na forum :) mojstrovina ravno ni, je pa nekaj za mogoče polepšat kakšno minutko komu :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 04, 2014 6:54 pm

Da se človek malo nasmeje na drugače precej smotan dan. :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov