muc BUČEK

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 05, 2012 10:05 pm

Re: muc BUČEK

jeeee, :yahoo: Alina, hvala za hitro javljanje, takoj se bolje počutim (njegova prva krušna mama). Buček je bil od rojstva do svojih skoraj 5 mesev pri nas, neverjetno težko se je udomačil, ko pa je dojel, da ga imam rada, :kiss: se je pa popolnoma spremenil in v dobrem dnevu ratal taka maza, kot je še danes. Ne boš verjela, zanj mi je bilo najboj težko, ko sem jih morala oddati ( vseh 8 cukrov, ampak Buček je bil nekaj posebnega). Njegov bratec Tomi (:cat: je pa ratal pravi :devil: , ampak ga imam kljub temu nadsve rada) je pa ravnokar primaširal k meni, kot da bi vedel, da pišem Bučku in tebi, oba pozdravlja z mauauma. Lepo se imejta in uživajta na polno. :clap:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po feb 06, 2012 5:52 pm

haha a tak je biu, ja zdej je ful scartan, res nežen muc, sej bobka mu nič noče, eden drugega se bojita, tko da buči mora kr akcijo spelat, da pride do wc-ja pa tko :D hvala za info, pozdrau usem mucam :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 20, 2013 7:02 pm

Buček je bil hudo bolan, se je zdravil na Veterini MH, zdaj je končno pravi maček, živahen in razigran, pravi posvojiteljica, vendar mora uživati le dietno hrano. Tudi slikce bodo, so obljubili.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 21, 2013 10:32 pm

na, pa sem zamudila en dan, ker se hodim sproščat (gledat Starga fotra), Buči moj, saj bo, razigranega in nagajivega te imam v spominu in tak tudi ostani, sedaj ko si se pozdravil...sem tvojemu bratcu Tomiju povedala, da sta se s sesrtico Frfro javila, pa je rekel ma ma mrrrr.... prevesti pa ne znam, ti boš že vedel, kaj ti je sporočil...javi se še kdaj tu na forumu ... :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 12, 2014 12:36 pm

Po dolgem času se je Buči javil in pravi, da se ima super. Je sicer na dieti zaradi obolelih ledvičk, ampak ni hudega. Zelo ga imajo radi in so veseli, da ga imajo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po maj 12, 2014 1:26 pm

Buček se redno javlja (vsakič, ko greva s kolegico na čik). Je čist zatreskana vanj, on pa vanjo. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 12, 2014 6:05 pm

Še nekaj fotk, naj bodo darilo Bučitu, Frfri in Tomiju za 3. rojstni dan, ki so ga imeli 23.aprila. Mucki zlati, samo zdravi ostanite vsaj še nadaljnih 5x toliko let, radi vas pa tako že imamo :kiss: :kiss: :kiss:

Tomi, Frfra, Čopko :'( in Buči še pri nas na balkonu (od leve proti desni)
Slika

Buči drugi z leve, ponosni tigrček, vsi skupaj pa zelo zaspani... :kiss: :kiss: :kiss:
Slika

in še Buči (prvi z leve) v družbi svojih sestričn in bratrančkov, ko so bili stari okrog tri mesece, rdeča dudika je bila pa njihova zelo priljubljena igračka...še danes je na istem mestu v spomin na vse te kosmatinčke... :angel: :kiss: <3
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po maj 12, 2014 6:47 pm

Buči <3 pa vsi njegovi kosmatinčki <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po maj 12, 2014 7:30 pm

Kakšna lepa druščina so (bili) <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 27, 2015 1:56 pm

8) Gipsy, a še hodita s kolegico na čik?.... Zelo veliko mislim na Bučija, morda zato, ker je Tomijev bratec, kdo bi vedel, a ne? ;) Kaj se dogaja z njim, je v redu?
No, pa za vse ostale nekdaj "moje" me seveda tudi zanima, kako so kaj, predvsem ali so zdravi?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To jan 27, 2015 4:26 pm

Jap, vsak dan se vidiva. Torej: Buček je zelo dobro, nadvse ljubljen, baje je najboljši maček - to slišim večkrat. In baje so tudi vsi obiski navdušeni nad njim, ker je tako prijazen, priden in skuliran. Sem seveda namignila, da bi se lahko opogumil tudi kateri od obiskov, da mu zrihtamo kakšnega Bučeka. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 27, 2015 4:40 pm

uf, se mi je kamen odvalil od srca,(sem imela strašno grde sanje o vseh 8 muckih, ki so bili moji) Gipsy, hvala za dobre novičke in ja, bi mu bilo za zrihtat kakšno sestrico ali dve :P :girlblush:
<3 Buči, naj ti bo lepo še naprej in bodi zdrav... :kiss:
Prejšnja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov