Tako, po uri in pol vožnje, ki je bila glasna iz ene strani, na drugi strani je bilo pa nežno prigovarjanje (katera stran sem jaz in katera Ita, presodite sami 

), pa vroče je tudi bilo (moram dat nujno popravit klimo, Ita je očitno precej na škrge dihala), z vmesnim postankom na Petrolu, da bi Ita pupala vodo (no ja, jagodka se je zmotila, ker je Ita vodo samo polila, itak), sva doma. Prvi vtisi ... Takoj, ko je prišla iz košare, se je začela viti okrog mojih nog, prestrašena ni (zaenkrat) še nič in taramtaraaaaam, takoj je šla papat briketke  

Kushi jo samo radovedno opazuje, z repom napol navzdol in zavihanim navzgor (karkoli to že pomeni), Sonček ne bi bil on, če ne bi parkrat zapihal, ampak to so bili pomoje bolj tisti pihi, češ tu sem jaz doma, tega se zavedaj, novodošla. Ita trenutno ovohava wc-ja. Svežega, novega, njenega je povohala in šla stran, sedaj čepi v "rabljenem" wc-ju. 
Tako no, srčica je, resnično. Takoj, ko sem prišla jo iskat, me je prišla pozdravit, hkrati sem imela čas spoznati tudi Kapucinko (se mi zdi, da sem si prav zapomnila), prijazna do konca in še dlje. Ita je pa itak ena srčkasta hruškica, sem vesela, da sem se zanjo odločila in da je mojemu dragemu tudi všeč. Upam samo, da bo vse tako kot mora bit iz strani naših dveh bučmanov, potem smo pa zmagali 
 tako, zdaj jih grem pa opazovat, ko bodo tiho hodili eden mimo drugega in nevedeli, kaj početi