pa tudi, če ji - Hanči je tako zelo pridna muca, da tega sigurno ne bo počela. No pa še damica je in damice ne lulajo kar tko malo sem pa tja.
Hana ima res krasen karakter - je divica, princeska, mazica, zvezdičarka, nežna mala mačja punčka, razigran mačji otrok, daleč najbolj cartasto bitje v naši hiši, se zna podredit in se zna postavit zase,... all in one!

Pa še za pogledat je lepa

Primerna je tudi za v družino z (lepo vzgojenimi, to se pa razume!) otroki in prav tako za kakšno mlajšo upokojenko, da bi imeli veliko časa ena za drugo, pa za vse ostale ustrezne variante med enim in drugim. Mislim, da bi tudi kot edina muca lepo funkcionirala, pod pogojem, da bi imeli Tanovi veliko časa zanjo. Vsekakor pa bi jo raje oddala v dom z mačjo družbo, ker jo je res navajena. Obvlada prav vse karakterje: alfi Puhija in Michelle, nesrečnega Srečkota, na trenutke žleht Trisho, posebno Tasho. Ne zganja pa z nikomer nobenega kiča. "Uporabi" jih za igro, sicer je pa čisto samozadostna. Zadovoljna in skromna. Tudi pasja družba ji ne dela nobenih problemov, še posebej vesela je, če lahko voha kakšne dišeče pasje tačke

Skratka - razen tega, da mora bit njen človek res Taprav/a, ni pri Hani prav nobenih omejitev, ona pa kar še čaka in razvaja s svojo notranjo in zunanjo lepoto mene in mojo družino. Kar mi je seveda v veliko čast in prav nič odveč, ker Hano imet pri sebi je res en velik bonus

- pa vseeno. Saj veste, ane