Šišenska mastilnica pri Krofku, Macitaci in malem Linčku

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 03, 2014 4:46 pm

Re: Šišenski matriarhat in dve ubogi pari

Pax, kok maš pa ti resno, pa zaskrbljeno facko :O Če ti familija ne dela problemov, maš pa zmaje za to, a ne :S lep si k slika :rolleyes: :kiss:
Tazadnja slika je pa res samo za občudovat :girlblush: <3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor So maj 03, 2014 7:25 pm

Šiškarji se ponosno javljamo s čudovito novico in sicer: danes (eno debeeelo uro nazaj) je minilo točno eno leto, odkar je naš dom osrečila čudovita, ampak zares čudovita, super ljubka Muca po imenu Maši <3 <3 Kdorkoli je imel super srečo spoznati to prekrasno malo bitjece, točno ve o čem govorim ;) :nyam:
Globoko iz srca, ampak prav zares, se Šiškarji zahvaljujemo Marinki in Jernejch, ki sta s skupnimi močmi in neskončno ljubeznijo (no, seveda so svoj velik delež dodale tudi Mačjehišarske tete vetke :clap: ) obdržale našo zares ljubljeno in scrkljano princesko na tem svetu in vajine (vaše) ljubezni ter skrbi nihče od nas zagotovo ne bo nikoli pozabil :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Mašika, ti naša lomilka src, najraje te imamo, skupaj praznujemo in se veselimo :clap: :yahoo: :yahoo: :birthday: :wacked: :hungry: :martini: :drinks: :dance: :dance: :crazy: :fool: :yeey: :witchy: :shipwrecked:

Kot vedno, Šišenska Kraljica Mati naredijo mačjo tortico in tudi danes seveda ni bilo nič drugače :hungry:

Prvi video https://www.youtube.com/watch?v=jP9zMlC ... e=youtu.be

Drugi video https://www.youtube.com/watch?v=Ij_rBzv ... e=youtu.be

PS: imamo pa še darilce v obliki druge polovice naše mansarde, tako da se bodo vsi naši mucolinčki, do tako željene selitve v našo, samo našo-našo hišico, lahko veselo igrali in uživali na še enkrat večjem prostoru (tega smo si takooo zelo želeli) :yahoo: No, pa saj nas bo kaj kmalu že šest ;)
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So maj 03, 2014 7:31 pm

O madonca, pri vas je pa res mnogo razlogov za praznovanje. Se veselim z vami, super ste. :clap: :drinks: :martini: :birthday: :cupidgirl: :cupidboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 03, 2014 7:55 pm

Oooo, lepotica Maši praznuje s tortico <3 pa še govejo musko so ji naročili na radijo :good: :clap:

Super ste! :yeey: :cupidgirl: :thanks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 03, 2014 9:47 pm

Eno leto je že?! :O Wau, čas pa res teče....
Maši in ostala kosmata in manj kosmata banda - lepo praznujte pozno v noč! :yahoo: :good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 03, 2014 10:18 pm

Maši, prelestna lepotica, vse naj naj :rose: :kiss: . Praznovanja pa, vsaj po velikosti torte sodeč, še ne bo taku kmalu konec :nyam: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So maj 03, 2014 10:28 pm

O čestitke! Pa še na mnoga leta, seveda!
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne maj 04, 2014 7:26 am

Vse najnaj miška :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Ne maj 04, 2014 12:38 pm

Mašek moj :kiss: Boljšega doma ti ne bi mogla želeti! <3 Berniethepie, hvala tebi in tvoji dragi in Jordi, ker ste jo tako lepo sprejeli in naredili vse, da živi tako princeskasto življenje :kiss: :kiss: :kiss:

Je že vedela, zakaj mora premagati tisto hudobno bolezen, ker bi bilo res škoda, da bi zamudila toliko ljubezni in nege in razvajanja, kot jih ima sedaj ;) In super vesela sem za drugo polovico mansarde! Razkošje :clap:

Uživajte skupaj še mnogo srečnih in zdravih let! :kiss: (In seveda v taki slogi - kako so se družno in brez prepira lotili tortice, cukrčki.)

Kako se mamici že lepo vidi bušček <3
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj

Odgovor Ne maj 04, 2014 6:17 pm

Vse najboljšeeeeeeeeeeee :kiss: . Zlati ste :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Ne maj 04, 2014 7:00 pm

Vse naj naj Maši :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Ne maj 04, 2014 7:57 pm

Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Maši, vse najboljše za teeeee! Še na mnogo let :drinks:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne maj 04, 2014 8:51 pm

Vse naj naj, Maši :kiss: :birthday: :martini: dobro praznovanje (beri: pojedino) so ti pipravili, ni kaj :good:
Še na mnogo mnogo let so tvojo Čudovito familijo <3 :rose: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne maj 04, 2014 9:58 pm

Maši in njena družinica se vam vsem zares najlepše zahvaljujemo za vse lepe besede in želje :) :) :) :) :)

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po maj 05, 2014 5:40 pm

Danes so iz MH prišli izvidi blata (Jord smo barabini konec aprila pokradli malo kakcev) in hvalabogu ni ničesar, kar nas je super razveselilo :) :good: Sicer je ravno danes spet malo podriskala :S , ampak očitno sodi med bolj občutljive. Takoj, ko gremo po kakšni driski spet malo nazaj na gastro vrečke, so kakci v pol dneva kot iz photoshopa, hmmm. No, samo da ni česa hujšega, hrano bomo pa že poštudirali (vsak nasvet je seveda dobrodošel) :) Kul :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po maj 05, 2014 5:56 pm

Me veseli, da so rezultati v redu! :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr maj 07, 2014 5:10 pm

:clap: super, da ni nič hudega, občutljivo rito boste že zrihtali ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To maj 20, 2014 6:52 pm

Pa smo Saddex Burcadda spet online :witchy: :kitty: :wacked: :punk: :teasing:

Ker sta v teh dneh sužnja v glavnem v službi in delata od jutra do večera, smo seveda mi trije prepuščeni sami sebi in, kar je najbolje, svojim ubrisanim idejam. Ker sta sužnja ko prideta domov čist crknjena, ostanejo vsa naša umetniška dela povsem "nekaznovana". Kar ni povsem ok, ker pač izzivamo, onadva nas pa božata in futrata. No, to slednje je povsem zakon, da ne bo pomote.

Rubrika zabava: Sporočamo, da je Pax še vedno ena navadna prestrašena rita (ma pa že ene 156 kil pa dva metra) in ga bova verjetno vrgli iz Burcadde. Zadnjič sta prišla dva strica na zgornji podest montirat predelna vrata (da mi speeeeet ne moremo langzam po stopnicah) in sta, kot je to pri sužnjih prepogosto v navadi, razbijala, žagala ipd … Skratka bedno, ampak potem pa je nastopil vrhunec dneva. Unadva delata svoje, suženj pa vpade v stanovanje, poln krivde pogledat če smo mi ok. Midve seveda sredi dnevne butasto glumiva gljive, suženj pa očitno zna štet do tri. Ker smo trije, a štekate. No in Paxa nikjer. Mine minuta previdnega iskanja in Paxa še vedno nikjer. Haha, suženj je bil čisto bled. Po nekaj minutah oddrvi ven in se butasto sprašuje, kako za vraga bi Pax lahko pobegnil, ker imamo vsaj ene tristoosemindevetdeset varnostnih protokolov. No, ko je pregledal naš vrt, sosedov vrt in obe prometni ulici, že zares bled pride nazaj. Pomoje sploh ni opazil, da unadva še vedno delata. In se spomni na zadnjo opcijo, vzame stol in z roko začne šariti po hrbtni strani kuhinje oz našem skrivališču nad hladilnikom. Ko bi vam lahko pokazala, kako se je njegov fris razlezel, ko je najdu Paxove uhlje. No, sicer povsem negibne, ampak uhlji in z njimi Pax so bili v enem kosu na enem mestu. Modela je bilo tako strah da se je skril v res zadnjo možno luknjo. Suženj se je tresel še vsaj dve uri. No, unadva sta v dveh urah končno zmontirala tista bedna vrata, suženj nas je ves presran še dolgo pedenal (priden suženj, priden), Pax pa se je previdno hulil naokoli še cca tri ure.

Midve sva se strašno zabavale, sporočava pa tudi, da je zdaj super, ker imamo (varno) povezani dve stanovanji in se lahko svobodno preganjamo. Ko bo še sužnja dognala kam in kako bo vse obrnila na glavo (baje prihaja še en majhen suženj) bo šele zabavno :yahoo:

Peace :punk: :hungry: :drinks: :teasing: :gvse: :shipwrecked: :wacko: :greeting: :crazy:

PS: Še tri fotkice … Na prvi sva jaz Jord in Pax

Slika

na drugi samo Pax

Slika

tu pa sva midve z Maši, okupatorki :yeey:

Slika

Se vidmo :bye:

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To maj 20, 2014 6:55 pm

Haha, a ne, da sem ti mal po mislih hodila :devil: :lol: :lol: Saj to, da je dečko reva, sta videla takoj na začetku :D :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr maj 21, 2014 9:16 am

Uf ja, marsikaj mi je rojilo po glavi :( Saj sem vedel, da mora biti notri, ker jih vedno preštejeva preden greva, ampak stisnilo me je pa vseeno. Pa ravno Pax v osnovi ni kandidat, ki bi jo pobrisal v neznano, ker še po stopnicah ni šel nikoli (kadar je vse varno in jih spustiva po hiši). Jord je taprva, ki bi jo pobrisala ven. :shipwrecked:

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov