Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 24, 2014 8:20 am

Re: Daj si duška

helena je napisal/-a:Skrbet za 50 živali, pa ne met tekoče vode v bajti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O
In ne vejo, kdaj bo sploh, ker je okvara velika. :fool:

Uuuuuuffff! :(

Duško... ma glih u moj avto se mu je blo treba zaletet? Kot da nimam že dost stvari za rihtat, ha?!?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če apr 24, 2014 8:41 am

Duško, danes mi pa lepe sanje zrihtaj, da ne bom zopet "po oddane rože hodila".

Ne sekiraj se. Zelo normalno je, da kakšen pride tudi nazaj, je pa res, da se to skoraj vedno dogaja v valovih (po sistemu "hudič ima mlade") in človek dobi takrat občutek, da jih več pride kot odide. Ampak poglej statistiko, pa boš videla, da famoznih do 8 % kar drži (na 100 oddanih jih max. 8 pride nazaj). Pri tolikšnem številu oddanih muc pa je včasih res videti, da kar "v šopkih" prihajajo nazaj, kar ni dobro za živce. :D Saj mene tudi zvije, ko se mi tu in tam zgodi kakšen kontingent vrnjenih, ampak če pogledam na stvari s trezno glavi in brez paranoje (bolje: po prestani paranoji), sem mirna. Pravzaprav se mi zdi celo neke vrste uspeh, da jih vsaj vrnejo. Glede tega, komu oddati muce, pa je oazin primer zelo zgovoren - nikoli ne veš, kje te čaka kakšno presenečenje. Največji problem je po moje, da ne moreš oceniti, kako bo ta človek (ta družina), ki je ob posvojitvi videti zelo ok, stabilen, odgovoren, reagiral na neke bodoče spremembe in zaplete v njegovem življenju. Za kaj takega bi morali biti vsi po vrsti neke Ježovite. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 9:04 am

Jp, statistika VEDNO drži. Ob posvojitvi večkrat vsakemu posvojitelju (mislim da vse) povemo, če bo kaj narobe, nas kontaktirajte, bognedaj da sami oddajate žival komu drugemu, bognedaj da vam doma crkuje, ker nočete dati ali nimate denarja za oskrbo ob bolezni. In zato se tudi naši posvojitelji obračajo na nas, vsaj v večini, upam. Ne morem si zamislit, kaj se dogaja z mački, ki so oddani iz zavetišč ali od ljudi, kjer se jim itak fučka za mačke. :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 9:06 am

Ja, vem. Vse bi bilo lažje, če ne bi bilo toliko muc, ki še čakajo na svoj kavč in odgovornega posvojitelja. Tu so že mucki letnik 2014, mi imamo pa po skrbništvih še en kup muc letnik 2013 in še starejše. To ni OK. Kam bodo pa šli novi? Vem, da lahko damo na FB, da se rabijo novi skrbniki. In, kar precej bi jih imelo "male mucke", se jih pa večina ne zaveda, kako zelo je tudi to odgovorno in zraven tudi določene obveznosti in skrbi. :girlsad:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 9:50 am

:offtopic: Kadar se več stvari hkrati dogaja, na polno, pa nato rata malo zatišja, se že sprašujem :scratch: , kaj bo pa sedaj uletelo. Adrenalin ves čas v akciji. Če je komu dolgčas, mu en čevelj posodim. ;) :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 9:51 am

trixi, taklemamo :) , edini izhod je ali ne nameščat sploh, ali nameščat selektivno ali oddajat na hojladri.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 9:52 am

Trixi je napisal/-a::offtopic: Kadar se več stvari hkrati dogaja, na polno, pa nato rata malo zatišja, se že sprašujem :scratch: , kaj bo pa sedaj uletelo. Adrenalin ves čas v akciji. Če je komu dolgčas, mu en čevelj posodim. ;) :D

A ni blo fulkul adrenalinsko danes sred noči na telefonu :lol: :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:18 am

Nameščala bom, dokler bom lahko. Mucke imam iz vsega srca rada, osebno jih pa sama ne morem imeti veliko. Dokler jih bo veliko v oskrbi, pa žal ne bom mogla pomagat novim. Čez nekaj let bom pa "crazy cat lady" z ostarelimi mucki in precej manj strpna in razumevajoča do ljudi. :crazy:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Če apr 24, 2014 10:21 am

Trixi je napisal/-a:... precej manj strpna in razumevajoča do ljudi.

Tisti del z mačkami že, tega si pa od Trixi nekako ne znam predstavljat :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:23 am

Trixi je napisal/-a:Čez nekaj let bom pa "crazy cat lady" z ostarelimi mucki in precej manj strpna in razumevajoča do ljudi. :crazy:

Vedela sem, da ti je moj stil življenja vzor :lol:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:26 am

:) Andreja, komot, z lahkoto. Ko je pisker poln, pa ven butne in takrat je bolje ne imet opravka z mano in ne bit v bližini. :aggressive: :threaten: :mad: :crazy:
Me je že Helena mirila. :D
Ja, res je bilo adrenalinsko in do zadnjega se ni vedelo kako in kaj, če sploh. Je bilo vmes tudi nekaj sreče. ;) :good:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:30 am

Cats je napisal/-a:
Trixi je napisal/-a:Čez nekaj let bom pa "crazy cat lady" z ostarelimi mucki in precej manj strpna in razumevajoča do ljudi. :crazy:

Vedela sem, da ti je moj stil življenja vzor :lol:

:lol: :lol:

Jaz sicer nisem "crazy cat lady" oz. sem sam takole posredno...nerazumevajoča in ne prav strpna do ljudi sem pa že zdaj pa mislim, da se še stopnjuje. Tam nekje do 40ga bom napredovala do kakšne redneck tete, si nabavla zemljo, jo ogradila in stražila s puško, če se mi bo kdo približal na manj kot 300 m. :D :wacko: :crazy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:30 am

andreja, JAZ sem MIRILA TRIXI. :O :lol: Si lahko to predstavljaš? :devil: :yahoo:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:41 am

:P :kiss:
Uporabniški avatar

admin
admin

Odgovor Če apr 24, 2014 10:45 am

helena je napisal/-a:andreja, JAZ sem MIRILA TRIXI. :O :lol: Si lahko to predstavljaš? :devil: :yahoo:

Noup! Niti približno :lol: Brez dokazov nič ne verjamem :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:51 am

prsežem in to ene trikrat včeraj. :shipwrecked:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:57 am

:teasing: :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 10:58 am

Punce, jaz sem videla Trixi v akciji, ko je celotna banka bila pred njo na kolenih in vam povem - strup je v mejhnih flaškah 8)

:D :D
Uporabniški avatar

admin
admin

Odgovor Če apr 24, 2014 11:24 am

To bi pa res rada videla. NIKAKOR si ne znam Trixi predstavljat cele razpištoljene :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 11:35 am

:offtopic: Si ne želet, ker gre to tudi v mojo škodo. :girlblush:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov