Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 22, 2014 6:46 pm

Re: Daj si duška

:sos: Duško, škoda, ker si ne smem tu preveč duška dat, saj bi bilo vse cenzurirano. :mad: :shout: :fool: :negative: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 22, 2014 7:32 pm

:crazy: Komaj čakam čase, ko bo muckov primanjkovalo in bo za njih čakalna lista in jih bomo lahko dajali v res le najboljše domove. :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 22, 2014 7:39 pm

Če slučajno še kakšna skrbnica ne ve oz. ni izkusila - delim eno svojo osebno izkušnjo, ki se je že parkrat izkazala za odlično potezo: izredno priporočljivo je dogovorit se za obisk po telefonu zaslišanega zelo primernega posvojitelja "jutri" ali "v četrtek popoldan" - nikakor ne danes. Hanči naj bi imela danes en (po prvem zaslišanju) fajn obisk - pa sem pol ure po dogovorjeni uri obiska dobila SMS, da so jo presenetili z muco za rojstni dan ( :dash: ) in je ne bo, vso srečo blablabla...
Srečno, kosmato darilce, res upam, da si šel k človeku, ki bi tudi drugo zaslišanje, tisto v živo, prestal dobro... :angel:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 22, 2014 8:02 pm

Jst mam glih zidarje, spodaj so mi razbijali kopalnico, pa se mi je zdelo da mogoče vseeno malo PREVEČ demolirajo vse skupaj... pol k so začeli pa kozarci žvenketat in se stvari premikat na policah, mi je pa vkloplo da je potres :lol:
Kai se še zdej ni pomiril, bogo revše.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 22, 2014 8:36 pm

cel dan sem vedla da moram neki tle notr napisat, zdej sem pa pozabla. mislm halo no, sm šele v rosnih 30-ih :girlblush: .
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 22, 2014 9:12 pm

Bi še kaj napisala, pa ne bom, ne smem! :dash: :offtopic:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr apr 23, 2014 4:33 am

Ko bi si mislila da nic ne preseze meje debilnosti, ki sem jo do zdaj dozivela pri ljudeh ...http://www.bolha.com/zivali/male-zivali ... 32168.html :dash: :dash:

Pa dane omjenjam tega, da mi, ki smo za sterilizacijo, nimamo pojma o tem, da so macke na vaseh nujno potrebne za omejevanje misje populizacije .... adijo pamet. :dash: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 23, 2014 7:02 am

pa kaj so BLESAVI?!?! :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 23, 2014 4:34 pm

jagodka85 je napisal/-a:Ko bi si mislila da nic ne preseze meje debilnosti, ki sem jo do zdaj dozivela pri ljudeh ...http://www.bolha.com/zivali/male-zivali ... 32168.html

Avtor prijavljen in oglas odstranjen. Bomo videli za kolko cajta...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 23, 2014 5:05 pm

jst sem pa v tem primeru čist ziher, da se nekdo zafrkava in uživa v tem, ko po luftu skačete.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr apr 23, 2014 7:28 pm

V čem je fora ovratnic na kavčarskih mačkah? Da se lažje obesijo, da ne ujamejo vrabcev v dnevni sobi ali da jim prijetno zvončklja okrog ušes :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 23, 2014 7:30 pm

jeda je napisal/-a:V čem je fora ovratnic na kavčarskih mačkah? Da se lažje obesijo, da ne ujamejo vrabcev v dnevni sobi ali da jim prijetno zvončklja okrog ušes :scratch:

Je ni, fore mislim, odvečna in nevarna reč, nič drugega.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 23, 2014 7:55 pm

helena je napisal/-a:jst sem pa v tem primeru čist ziher, da se nekdo zafrkava in uživa v tem, ko po luftu skačete.

Skratka, čist vse kar človk naredi je narobe. Če ne bi noben nč naredu, bi se pa vsi p*zdili kako lahko folk pr miru stoji in gleda takšno mučenje živali (tko kot vzporedno na določenih temah na tem forumu, a ne?) Če se slučajno kdo premakne in naredi kej, je pa kreten zato ker ne vidi da se itak samo norca iz njega delajo. Ma jst se ne grem več, dost imam tega, povsod je isto. Bolj ko se trudiš da bi neki prov naredu, bolj jih dobiš od odzadi in uglavo in z vseh strani. Jst dvignem roke od vsega skupi... :bye:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 23, 2014 7:59 pm

MM, niti slučajno ni letelo na tebe, pa tudi če bi, ni nič takšnega. Je čist možno, da se ne zafrkava, pa je vse res in imam jaz na celi črti narobe.
Danes je te objave poln ves FB, pa ne samo Fb, na simobilu, kjer sem bila kot stranka, so se referenti pol ure o tem pogovarjali.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Sr apr 23, 2014 8:43 pm

Hec ali ne, taki oglasi so debilni, pika, pika, konec :) Zakaj dvigovat živce ljudem za brezveze? Sem pa prebrala en nadvse "zanimiv" komentar na ta oglas, ki govori, da mogoče bi bilo pa to še dobro, da se tisti, ki bi imel psa, lažje odloči ali ga bo imel ali ne .. ja hudiča, a otroka se tudi da kje izposodit? :O

Sicer pa, dragi Duško, zakaj je vsega lepega tako hitro konec? Resnično se mi ne da it delat, čeprav se tolažim, da je samo za dva dni. Lenko sm postala, odkar sem bila na bolniški, pa sedaj še dopust. :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 23, 2014 9:28 pm

:) Duško, danes mi pa lepe sanje zrihtaj, da ne bom zopet "po oddane rože hodila". :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 23, 2014 9:33 pm

Trixi :praising: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 6:59 am

Skrbet za 50 živali, pa ne met tekoče vode v bajti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O
In ne vejo, kdaj bo sploh, ker je okvara velika. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 24, 2014 7:00 am

Trixi je napisal/-a::) Duško, danes mi pa lepe sanje zrihtaj, da ne bom zopet "po oddane rože hodila". :rolleyes:

trixič, sej veš, vsaka stvar je za nekaj dobra in zato smo na svetu, da se kaj naučimo (neki te moram tolažit :P )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če apr 24, 2014 8:12 am

ne met tekoče vode v bajti aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Upam, da jo imaš vsaj za rože zalivat, da si boš lahko vsaj kavo skuhala. :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov