Daj si duška

Moderator: andreja

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne apr 13, 2014 3:42 pm

Re: Daj si duška

Pa en nekastriran je domačim (ne mojim, da ne bo pomote) tudi šel/odšel na potep in še ne vem, če je uspel prit nazaj. :scratch:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 14, 2014 11:27 am

Duško, lej, saj te imam rada, ampak tole je preveč! Vse moje krasne načrte je podrlo bedno in nepomembno dejstvo, da ni več marec (tile listi na koledarju se prehitro vrtijo :devil: ) :negative: :D

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 14, 2014 1:41 pm

A more it res nonstop nekaj narobe... res ni stanovanja na tem svetu, kjer ne bi bilo treba vedno nekih malenkosti rihtat? :dash:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 16, 2014 5:33 pm

A mi kdo ve povedat a imam kaj šans proti SPL, z reklamacijo računa, ki mi zaračunava ogrevanje, čeprav se radiatorjev od srede februarja sploh nisem dotaknila. :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 16, 2014 6:03 pm

odvisno od sistema, po katerem vam zaračunavajo ogrevanje - pri nas skozi vse leto plačujemo fiksen znesek akontacije, enkrat letno pa na podlagi števcev uredijo poračun. glede na to, da imate skoraj gotovo števce, pa verjetno lahko dokažeš, da so bili radiatorji zaprti.
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 16, 2014 7:16 pm

Ja pri nas so neki števci na hodniku, popiše jih SPL. Na radiatorjih v stanovanjih ni števcev. In plačamo 20% glede na m2, 80% glede na porabo po teh števcih. Že tko so vse mesece ful sumljive številke, ampak ne morem nič, ker če radiator 1x odprem lahko rečejo da je to to... ampak od 25.2. do konca marca res nisem nič odpirala, ker ni bilo nobene potrebe...in zdaj vseeno zaračunavajo. sicer je malo, ampak vseeno res debilno! :devil:

Da ne omenjam tega, da se poraba vode tudi popisuje (mi sami), pa mi hladno vodo vedno napišejo 10 m3, čeprav je vedno manj. :dash: :dash: :dash:

Sicer dvomim da bo kaj nucalo, ampak bom probala z reklamacijo vseeno.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 1:07 pm

Grem pozno spat, da si dan podaljšam. Noč je kratka, a še pred budilko me zbudijo brčice in predenje od Regi. :kiss:
Ko se uspeva uskladit, da se ona obrne s hrbtom in me neha žgačkat in glasno prest, takrat pa ura zvoni in je treba pokonci, jaz bi pa spalaaa. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 8:43 pm

Duško oprosti, ker te zlorabljam :D , ampak nimamo teme z naslovom "Prosim, pomagajte!!!".
Zanima me kako je mogoče dobivati denar na Paypal. Jaz vidim le možnosti Visa ali bančni račun na ameriški banki, pa nimam ničesar od tega. Je še kakšen drug način in kje se ga najde? Bi moral imeti Business account?
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 9:08 pm

A to bi si ti rad denar nakazal na PayPal al kako? Najbrž bi lahko prosil koga, da ti nakaže, ti mu pa denar nakažeš na njegov (navaden bančni) račun?
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 9:20 pm

Jaz uporabljam Paypal s svojo Mastercard kartico, kar je za plačila, nakupe,... čisto OK. Zaplete se, če meni nekdo drug pošlje denar. Kako zdaj jaz lahko ta denar dobim? Tu jaz najdem le zgoraj omenjeni opciji - prenos na Viso ali ameriški bančni račun. Mogoče sem kaj napačno nastavil?
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 9:27 pm

aha, razumem (ali pa tudi ne ;) ) ... ti bi ta denar rad spravil na svoj (osebni) račun, je pa trenutno na tvojem paypal računu? to je pa že preveč zapleteno zame :girlblush:
to, da enostavno kaj kupiš, ko boš naslednjič kaj rabil, pa ne pride v poštev?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 9:33 pm

V bistvu denar ni moj, sem samo posrednik. :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 9:49 pm

Withdraw to your card daš... jaz imam sicer Viso, in potem seveda dela, ne vem pa kakšne imajo omejitve s tipi kartic.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 9:58 pm

Cisto enostavno- vsak ki ti hoce denar posredovati, mora imeti pay pal. Potrebuje tvoj mail- ali kodo, na katero imas registriran pay pal in ti denar poslje. Brez pay pala pa to ne gre.ce pa zelis denar s paypala spraviti na tvoj racun, gre to ponavadi na tvojo kartico nazaj- vsaj pri meni je tako ali pa ga porabis pri naslednjem placilu. Lahko pa on line komuniciras na pay palu samo log inas se in povprasas.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 10:16 pm

Očitno deluje samo prenos na Viso.......sem jim pa še za vsak slučaj poslal še mail. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 10:27 pm

Mislim, da sem našel odgovor -

"Withdrawals - All non-U.S. members may withdraw funds to a U.S. bank account. Members in the following countries may withdraw funds to a local bank account: Australia, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Indonesia, Ireland, Japan, Mexico, New Zealand, the Netherlands, Norway, Singapore, Spain, Sweden and the United Kingdom."
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 7:34 am

Kaka histerija za muco- res je lustna, ki se se dolgo ne bo oddajala, tam pa prelepa Ita ze tako dolgo caka, luda kuca no :(
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 7:39 am

Sej ne čaka samo Ita, jih je cel kup. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 8:13 am

Vem, da jih je cel kup, samo Ita je lih nad to muco na FB
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 18, 2014 8:56 am

fiorina je napisal/-a:Kaka histerija za muco- res je lustna, ki se se dolgo ne bo oddajala, tam pa prelepa Ita ze tako dolgo caka, luda kuca no :(

Jah - nič novega. Znova in znova je tako.... :girlsad:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost