Dragi kosmati sončki na štirih tačkah

in dragi vaši sopotniki na dveh nogah

prejmite en lep sončen pomladni pozdrav od Metke in njenih kosmatih sončkov TomToma, Miše in Pike. Tokrat vam pišem mama Metka, da vam po dolgem času povem, da smo pri nas zelo dobro, se imamo radi in smo skratka nerazdružljivi

.
Čeprav se vam ne oglašamo več tako pogosto, pa vas na fb vedno spremljamo. Mimogrede vam povem, da smo tudi mi močno pretreseni zaradi žalostne zgodbe bivših mačjehišarjev, ki so v zelo žalostnem stanju včeraj prišli nazaj v MH

. Ko sem to zgodbo prebrala sem najprej objela Piko, ki še ni spala, Mišo in TomToma pa sem v ta namen pocrkljala danes zjutraj. Še močneje pa sem moje sončke objela danes dopoldne, ko sem vsa srečna izvedela, da nimam nobenih alergij. Še posebej pa NISEM ALERGIČNA NA DLAKO MOJIH KOSMATINČKOV - JUHU - JUHU - JUHU
Kajti odkar živijo z mano kosmatinčki s strani določenih posameznikov (beri moji sorodniki, ljudi ki prihajajo v stanovanje), mi dobrohotno dopovedujejo, da so za moje zdravstvene težave krivi moji kosmatinčki - groza

, kar pa še zdaleč ni res in to so mi potrdili s testi zdravniki

. No, da ne bo pomote, nisem se šla testirat samo zaradi govoric, pač pa kažem znake kihanja, kašljanja in drugih znakov, ki so značilni za alergije a vse kaže, da se mi ti znaki kažejo kot posledice stresa, ki ga imam vsak dan polno in preveč.
No vesela sem, da se je tako razpletlo kot se je in pri nas doma praznujemo z objemi, fotkanjem in je nastalo nekaj utrinkov

.
TomTom z vrha razgledne točke, počiva in opazuje kaj se dogaja spodaj

Miši pa zelo prija raziskovanje vsebine vrečke, ki sem jo odložila ob prihodu domov iz trgovine, a bo le kaj zanjo

?

No, tudi TomTom želi vedeti kaj takooooo diši iz vrečke, da Miša tako raziskuje vrečko
Fotkič je ujel nerazdružljiva prijatelja

Naš TomTom pa je vedno rad pozerska zvezda, saj me je danes hudomušno s tačko potrepljal po telesu, ko sem ob postelji gledala posnete fotke in ga nisem videla, da se je usedel poleg roba postelje

Ko sem ga pobožala, se je elegantno usedel na sredo postelje in nastala je tale fotka

.