Leo in Pupi

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr apr 09, 2014 7:54 am

Re: Tri lastniške muce

Muce zlate, kar papajte in se veselite novega življenja. :kiss: :kiss: :kiss:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr apr 09, 2014 8:13 am

Joj, kok so lepi zdaj, saj bo sončki zlati, sedaj so na varnem, v novi igralnici :D , opomogli si bodo, hvalabogu, da ste jih našli.
Kar se pa une ženske tiče, pa ne nameravam izgubljati besed, ker ni vredna, človek je ogledalo svojega jazza, če ga seveda sploh ima :devil:

MOJE BAJSIKE, ČE SLUČAJNO ŽENSKA GLEDA
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 8:57 am

Leo :clap: :yahoo: :kiss: <3
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr apr 09, 2014 9:24 am

Že ful boljše izgledajo :kiss: :kiss: :kiss: Lubeki vi samo papajte in polubčkajte Heleno, ki vas je rešila hude agonije
Ni navadnih mačk
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 1:39 pm

jeda je napisal/-a:
Mačja mama je napisal/-a:Čist laično butasto vprašanje: a pa ni nevarno, da če daš mačkam, ki so bile sestradane, kar naenkrat ful veliko za jest, da bi se jim poškodoval želodec ali kaj podobnega?

To je tudi meni rojilo po glavi, pa nisem upala vprašat, da ne bi zvenelo butasto :girlblush:

Kdor vpraša, je butast za pet minut, kdor ne vpraša ostane to celo življenje.
Če si pa mona že od rojstva tko ku jst, pol ti pa itak ne more več škodit. :lol: :lol:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr apr 09, 2014 1:56 pm

Sem šla brat sporočila od te lastnice v preteklih letih in sem videla, da je enkrat celo spraševala, kaj potrebuje za ustanovitev svojega zavetišča... :O

Drugače pa sama mislim, da je punca v zadnjem letu v nekakšni krizi... Ne da bi jo opravičevala, ampak po moje je v depresiji.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Sr apr 09, 2014 2:37 pm

Vesela, da gre trem žabicam bolje :good:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr apr 09, 2014 2:41 pm

Po mojem pa to ni depresija. Poznam kar nekaj depresivnih ljudi (tudi ustrezno zdravljenih) pa kaj takega nikomur ne bi prišlo na kraj pameti.
Skoraj povsem prepričana sem, da gre tu za obliko neke duševne bolezni. Normalni ljudje pač ne pišejo obenem o "svojih zakladkih in oh in ah uboge živalce" istočasno pa svoje lastne zakladke stradajo pred lastnimi očmi. :bad:
Problem je, kako taki osebi preprečiti, da ne pride do novih "zakladkov" pri kakem šteparju, saj se močno bojim, da bo kmalu potrebovala nove "zakladke" o katerih bo lahko pisala nove bloge. :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 3:47 pm

Ko si v depri zanemarjaš v prvi vrsti sebe in ne živali. Živali so ponavadi tiste, ki nas rešujejo in silijo, da skrbimo za njih.

Men je čist vseen kaj je z osebo, ki je zanemarjala te mačke, mene zanima samo ali si bodo mačke opomogle in ali bo oseba kazensko odgovarjala za svoje dejanje. Kjer je volja, tam je pot. In kolikor vem ji je bila ponujena pomoč v obliki hrane (post od ene uporabnice na začetku te teme) in je ni sprejela. Torej je to za moje pojme ZAVESTNO mučenje živali.

Za triperesno deteljico sem pa pustila par €, da bo za konzervice. Če ne za njih pa za koga drugega. Lačnih revčkov žal nikol ne zmanjka. Vam svetujem pa isto. Ker nima smisla, da odkrivamo toplo vodo in debatiramo o vzrokih, morebitnih zagovorih.

Helena, jst upam, da si se danes vsaj malo naspala. :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 3:58 pm

bambi je napisal/-a:Drugače pa sama mislim, da je punca v zadnjem letu v nekakšni krizi... Ne da bi jo opravičevala, ampak po moje je v depresiji.

zelo težka kriza, tako težka, da mučiš svoje nemočne živalce??? :fool:
Iz lastnih izkušenj pa povem, da taka dejanja niti pod razno niso posledica depresije, jaz sem se še bolj navezala na moje kosmatince, v najtežjih trenutkih so mi bili v ogromno tolažbo...in pomagalo je....srčki moji, hvala vam <3 ...Leo, Pupa in Ajka, tudi vi boste kmalu nekomu lepšali življenje, to pa drži kot pribito... :kiss: :kiss: :kiss: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 4:05 pm

pixna je napisal/-a:Ko si v depri zanemarjaš v prvi vrsti sebe in ne živali. Živali so ponavadi tiste, ki nas rešujejo in silijo, da skrbimo za njih.

Helena, jst upam, da si se danes vsaj malo naspala. :rose:

Tisto zgoraj drži kot pribito, vsaj moje izkušnje so takšne. Tisto spodaj pa ne, ampak ne zaradi te trojice, ampak zaradi dveh drugih revežev, ki jih oskrbujem tudi ponoči.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 5:44 pm

pixna je napisal/-a:Ko si v depri zanemarjaš v prvi vrsti sebe in ne živali.

Podpis. Moje živalce so po navadi edino, kar me sploh še gor drži, ko sem RES down.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 7:18 pm

Jaz sicer ne vem, kako zgleda depresija, hvalanevemkomu :angel: , vem pa, da v tem primeru ni NOBENEGA opravičila! A je kar cela familija bolna, al kaj?! Saj so vsi (ne) skrbeli za tole ubogo mačkovje :fool: To je čisti narcizem, kjer se svet vrti okoli njih, drugih pa sploh ne vidijo. Ja, na jeziku so pa močni, kar se "ljubezni" tiče, ker morajo pred drugimi izpasti lepi :fool: :bad:
Ne, ne vidim opravičila. Ga ni :negative:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr apr 09, 2014 7:35 pm

za jokat in bruhat, kakšni :devil: "ljudje" :devil: živijo med nami, kakšno mučenje in trpljenje povzročajo nič krivim živalcam :girlsad: :bad: . Vi trije :cat: :cat: :cat: mačji srčki, jejte kolikor vam paše, da ne boste več taki shirančki, da pridete k sebi in se pozdravite ter končno uživate pravo mačje življenje :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 7:46 pm

Da se ne boste hvalili tule samo vi z vašimi razvajenčki :D , Leo je tudi ŽE izbirčen in razvajen. :)
Ne je več vseh vrst vrečkic, ene vrste ne mara :good: :yahoo: :clap: Jutri bosta gotovo že dve takšni vrsti. 8)
Hvala za vse poslane vrečkice, konzervice, žepnine za malico za te tri in za vse iskreno dobre želje.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr apr 09, 2014 8:31 pm

Jeeej fantek izbirčni :good: :clap: :clap: :clap:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Sr apr 09, 2014 8:38 pm

:clap: eni mačonkeci res hitro postanejo razvajenki in izbirčneži, zakaj pa ne če lahko ;) :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 8:43 pm

Eh veš kaj, kar naj si privošči biti malo izbirčen, trdo si je prislužil to pravico, pikec zlati :)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor Sr apr 09, 2014 9:10 pm

helena je napisal/-a:Da se ne boste hvalili tule samo vi z vašimi razvajenčki :D , Leo je tudi ŽE izbirčen in razvajen. :)
Ne je več vseh vrst vrečkic, ene vrste ne mara :good: :yahoo: :clap: Jutri bosta gotovo že dve takšni vrsti. 8)
Hvala za vse poslane vrečkice, konzervice, žepnine za malico za te tri in za vse iskreno dobre želje.

Yessssss :clap: :clap: :dance:
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 9:24 pm

Še na mnoga leta razvajenosti in vihanja nosu na vse sorte :clap:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten