Leo in Pupi

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To apr 08, 2014 8:05 pm

Re: Tri lastniške muce

Se že smejčkajo <3 :kiss: :kiss: :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 8:06 pm

Helena, več kot HVALA ti ne morem rečt. Hvala ker si! :rose:

Miškeci mali :kiss:
Jutri se tako ali tako oglasim po hrano za našo Bibi, pa bomo prispeval še za par konzervic, da ja ne bo slučajn zmanjkal.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 8:10 pm

A pol ste Leota tud okopali? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 8:28 pm

Bravo mucki :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 8:32 pm

jernejch je napisal/-a:Se že smejčkajo <3 :kiss: :kiss: :kiss:

:)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 8:34 pm

Prišli so v top hotel all inclusive :rolleyes: kako jim privoščim, srčkom <3
Dobijo za papico :girlyes:
Uporabniški avatar

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To apr 08, 2014 8:37 pm

oooo srčki! res so čist drugi! tut midva z Ronom prideva v petek na veterino pa bova prispevala kako konzervico! bi prispevala več ampak trenutno ne gre :/
Nejči,Lumpi in Ron najini :sunny:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 8:50 pm

A vi sploh veste, kolk sta Leo in Pupa dolga mačka? Velika, predvsem pa doooolga. Najmanj pet kil, še boljš pa šest, bi morala imet. :( Pa kako Leo mijavka, se dere, renči in vseskozi živčno gleda okoli sebe, ko je mokro hrano. :(

Tile zgledajo presrečni, da so se znašli v zavetiški sobi. OK, možno seveda, da domišljija dela svoje, ampak bemtiš, meni so zgledali, kot da se bojijo, da bi bilo tega mačjega hiltona konec in bi jih kdo spet odpeljal v topel domek. :dash: :dash: :dash: Po navadi je zavetišče za mačke res stresno okolje, sploh pri vrnjenih, ampak tole... :O :( Bohve, kje so ti trije živeli, v kateri kurilnici ali kleti. Če mene kdo vpraša, na postelji ziher niso bili. Že dolgo ne.

Za vrečke pa le prispevajte ;) :) , jaz sem bila tri ure na obisku, pa so jih v teh treh urah v dveh rundah pomlatili najmanj devet. Jih bodo morali še veliko, preden se bo kaj meseka obesilo na kosti in predvsem preden bo revež Leo kakšno pojedel v miru, brez strahu. :'( :kiss: :kiss: :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 8:57 pm

Čist laično butasto vprašanje: a pa ni nevarno, da če daš mačkam, ki so bile sestradane, kar naenkrat ful veliko za jest, da bi se jim poškodoval želodec ali kaj podobnega?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To apr 08, 2014 9:01 pm

renata je napisal/-a:A vi sploh veste, kolk sta Leo in Pupa dolga mačka? Velika, predvsem pa doooolga. Najmanj pet kil, še boljš pa šest, bi morala imet. :(

Ma, sej, že če glave pogledaš, ti je vse jasno ... takole velike glave, pa čist mejhna, shirana telesca ... joj joj ... :girlsad:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 08, 2014 9:04 pm

Mačja mama je napisal/-a:Čist laično butasto vprašanje: a pa ni nevarno, da če daš mačkam, ki so bile sestradane, kar naenkrat ful veliko za jest, da bi se jim poškodoval želodec ali kaj podobnega?

To je tudi meni rojilo po glavi, pa nisem upala vprašat, da ne bi zvenelo butasto :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 9:08 pm

Mačja mama je napisal/-a:Čist laično butasto vprašanje: a pa ni nevarno, da če daš mačkam, ki so bile sestradane, kar naenkrat ful veliko za jest, da bi se jim poškodoval želodec ali kaj podobnega?

Če lulajo, kakajo, če jedo z užitkom in ne bruhajo, ter ne driskajo, lahko jedo po želji. Lahko jedo, kolikor jim srce poželi (želodček dovoli).
Pri majhnih, bolnih, če bruhajo ali driskajo, je zadeva drugačna, odvsina od težave, ki jo imajo. Včasih hranimo dobesedno po kapljicah, včasih sploh nič, včasih kar naprej in na silo, različno.
Je pa treba budno spremljat, kar jaz počnem kar naprej. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 9:33 pm

Vi samo papajte, dušice drage :angel:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 08, 2014 9:36 pm

Zdaj se bo šele zares videlo, ali se res ne zastopijo med seboj - bitka za hrano je morala bit na življenje in smrt.
V takih pogojih, kjer se morajo med seboj borit za vsak briket, lahko samo največji norec upa, da se bodo mački zastopili med sabo.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To apr 08, 2014 9:59 pm

2 kg ???? Pa to ni nič za odraslega mačka.Moj starejši mačkon ima 8 kg....Še med potepuškimi mucami težko najdeš tako suho žival :(
Bivša lastnica mora imeti po mojem neke hude, resne psihične težave, da ni opazila, da so mačke sestradane in fizično čisto izčrpane. Če bi bila res finančna stiska, bi šla hrano vsaj v diskont kupiti, še vseeno je bolje slaba hrana kot nič. A po mojih lastnih izkušnjah je tako, da dostikrat taki,ki tako jamrajo glede denarja, sebi privoščijo veliko, za žival je pa škoda vsakega centa. Čisti egoizem in popolna odsotnost vsakega čuta do živali. Fuj in še enkrat fuj...
In absolutno podpiram, da se take nevestne lastnike prijavi pristojnim institucijam. Ne razumem in nikoli ne bom, zakaj imajo taki ljudje živali !

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 11:49 pm

Sem samo čez prvo stran teme prišla, ker mi prav fizično slabo ratuje.... :bad: :bad: :( :( Nimam besed sploh. Sem čakala te dni če boste lahko mucke nazaj dobili, pa si skušam mislit kaj vse so preživljali... in ko obstaja nakavčna tema, pa ne vem če me ni Ajbelpu še spraševala o nasvetih za slikanje mačk oz. kateri objekitv imam... ma za bruhat. In ko preberem, da ima mačka 2 kili... ko od blizu vem kako grozno je, ko je odrasla mačka tako šibka... mah :bad:

Držte se mačkice, pa vsi ki zdaj skrbite za njih :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 6:06 am

:) Vesela vsake lepe novice. :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 7:13 am

Se strinjam s Cats, dodajam samo to, da najbrž mora res iti za duševno bolezen. Za muce sem strašno vesela, da jim je bolje in da se jim že malo učki svetijo...zdaj, ko jih ne žrejo bolhe bodo pa sploh hitro napredovale. :good: Za kakšno konzervico bom pa tudi jaz primaknila.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 09, 2014 7:17 am

Ob drugem jutranjem obroku se je Leotovo kričanje in renčanje končno poleglo, je samo malo potiho mrmral, ko je jedel. Tako da so prvič jedli skupaj ti trije in še ostali v mačjaku.
Ajka in Pupi sta res zelo nežni in prijazni, sploh Pupi pride že bucat ob nogo, vsi trije so najraje nekje pod stropom, pa ful z užitkom plezajo po tavisokih stebrih, kar naprej brusijo kremplje.
Muce :cat: :kiss:
Hepi :yahoo:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr apr 09, 2014 7:29 am

:kiss:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov