Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne apr 06, 2014 9:18 pm

Re: Daj si duška

So 'ljudje', ki bi jim bilo dobro ob času v trugo luknje zvrtat, da bodo lahko črvi ven kozlali. :bad:
Cats are my favorite people.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 07, 2014 11:16 am

grozljivo :(
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 07, 2014 1:13 pm

sem vam hotla poročat, kako je bilo na mojem dirndl večeru, pa me zdaj kar minilo :( eh
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po apr 07, 2014 1:29 pm

Kar povej fiorina, saj danes prav rabimo še kaj drugega. :) Pa kakšna fotka tebe v dirndlu bi se zelo prilegla. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 07, 2014 1:36 pm

Fiorina, daj fotko... res rabim/o... :angel:

(samo še totalno popi*devam pa jokam, eeeeeehhhh! Golazen človeška!!!) :bad:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po apr 07, 2014 1:47 pm

Alexx, nikar. To - žal - ničesar ne spremeni.
:* pa tole :rose: od Tilka in njegovih
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 07, 2014 1:52 pm

fotke nimam :P
pa nimam to jaz neke sexi zadevice, ampak spodobno opravo za starejšo gospo, kot se spodobi ;) , da ne govorimo o tem, da so morali odpreti oba krila vrat, da sva se jaz in moja rit lahko prebili notri.

Bilo je pa tako:
veeeeeelik star škedenj, ki je preurejen v restavracijo z odrom- na katerem kraljuje bend v- prav ste ugotovili- v trahtnu. Notri pa okoli 400 dirndlov in 399 irhastih hlač do kolen :D in en tip v kavbojkah- moj mož je rekel, da ga ni denarja, da to obleče :D .

No pol si pa predstavljajte, kako zgleda, ko 798 takih kriči que sera sera :P .
Še boljše, ko na to gor dvesto takih parov pleše na ZZ Top. 8)
Za pikico na i pa, kak sto irhastih hlač tolče po kolenih na Avsenikovo Na Golici :D :D

Smo naročili GinTonik brez tonika, da smo lažje preživeli. :P

Zdaj vete vse :lol:
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 07, 2014 2:34 pm

:lol: :lol:

Ja slišati je kot, da je bil dober žur. :D :crazy: Še dobro, da je bil gin na voljo. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po apr 07, 2014 5:15 pm

fiorinca, daj fotke na licitacije. Šle bodo za med :D :D

Danes so me nažulile lastne hlače. Kaj nažulile, ožgale :O Noga zgleda k bi jo napadle kanibalske meduze :fool:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po apr 07, 2014 8:41 pm

Besna, da bi samga satana zvlekla iz pekla in ga prebutala k boksarsko vrečo!
Cats are my favorite people.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po apr 07, 2014 8:59 pm

:bad: :bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 9:51 am

Ne morem verjeti, ampak danes se mi divji muc, ki skače po strehah naše ulice, sploh ni več tako zelo smilil. :girlsad: Vsaj lep kožušček ima in tudi trebušček je lepo okrogel :girlsad:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 10:11 am

tako me boli vse skupaj, ubogi ubogi mucki.
Zakaj ni zaprosila za pomoč, če ni šlo, vedno smo pomagali vsakemu, ki je zaprosil za pomoč. Za nekaj hrane se je vedno nabralo.
In če jih niso hranili, le kako je potem bilo z drugimi potrebami- s peskom in tem.

pa poglejmo še z druge strani- kaj vse naj naredijo skrbnice, kako čekiranje, preden oddajo muco? Bodo se pri vsakem spraševale, a je ta tudi tak. Sem že enkrat napisala, pa bom še enkrat-
muci so pobrani, z dosti volje , iks neprespanih noči, potrpežljivosti, ljubezni , denarja, skrbi popedenani in oddani potem v roke nam, ki bi morali potem skrbeti za njih enako dobro ali pa bolje, ker jih imamo manj (po številu se razume) in potem se zgodi kaj takega.

kako mora to pečti in vrtati in boleti

vsem vam velik objem (četudi vem, da nič ne pomaga)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To apr 08, 2014 12:11 pm

Danes je spet en "tistih" dni, ko si želim, da fb accounta nikoli ne bi niti odprla. :shout:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 12:21 pm

Enako. Pa celo popoldne sem včeraj hodila od enega mačka do drugega in jim cmizdrila v kožuh, da so me verjetno imeli že poln kufer.

*globok vzdih*
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 1:34 pm

SinM je napisal/-a:Danes je spet en "tistih" dni, ko si želim, da fb accounta nikoli ne bi niti odprla. :shout:

Danes je spet eden "tistih" dni, ki bi blo boljše, da ga niti ne bi bilo, sploh.
Kar je blo sploh mogoče da gre narobe, je narobe šlo. Od tega da se mi je zjutraj na pol poti v službo polomu biciku, do tega da se mi spletna stran sesuva in noče uploadat slik, preko tega da je (neimenovani osebek + en kup žaljivk) pozabil doma promo material, ki sem ga pripravljala 2 dni za na sejem na severu nemčije in je ostala ekipa odrinila tja pol ure preden smo to pogruntali, do tega da nobena od mojih grafik za štant ni bila zadosti dobra in da je (drugi neimenovani osebek + še večji kup žaljivk) ki jih je potem na hitro spackal namesto mene, na ta največjem, 14m dolgem bannerju prov FAJN narobe napisal eno angleško frazo s črkami ki so velike cca pol metra...

:dash: :dash: :dash:
Mah jst se ne grem več. Ustavte ta svet, jst grem vn.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 9:03 pm

Gledam zdajle naša dva baročna kosmatinca, kako se preseravata s tem, katerega od petih vrst priboljškov bi si privoščila. In vihata smrčke nad klavrno izbiro. Danes je tak dan, da bi ju z zaletom sunila v rit. Sploh ne vesta, kako uživata. Pa ne vesta, da bi naredila vse na tem svetu, da bo tako ostalo. Zakaj bi tudi morala vedeti... :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To apr 08, 2014 9:12 pm

Moram se skašljat nekje ... zakaj za hudiča oziroma kako za hudiča se lahko neka kvazi fotografinja okliče za profi, če pa niti ena fotka ni ostra tam, kje bi morala bit??? Za primer navedem to, da je slikan obraz dekleta med vejami ne vem katerega drevesa. Fotka bi bila super duper dobra, če bi bile oči izostrene, tako so pa izostreni listki na vejah ... in folk ji aplavdira .... aaaaaaaa, za odstrel :bad: Če sem pa na kaj alergična pri fotkah, so pa to neostre fotke, sploh pri fotografih, ki se okličejo za profije ... pa kaj, a folk reeeeees nima dobre dioptrije, da jim je to všeč in tej fotografinji pustijo, da jim jemlje denar za svoje "profi" storitve??? :dash: :dash:

ko že "kašljam", še tole: enkrat tako, drugič tako, enkrat sem super duper fajn oseba, ko me ni, se o meni govori vse najslabše ... no, tudi jagodka zna udarit nazaj. Ne bom več tiho, res ne. Napisala bom vse, VSE!, kar me moti, kar delam, kar drugi ne ... pa če potem takoj umrem (ali kako se že reče).

:bad: :bad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 9:20 pm

avena je napisal/-a:Gledam zdajle naša dva baročna kosmatinca, kako se preseravata s tem, katerega od petih vrst priboljškov bi si privoščila. In vihata smrčke nad klavrno izbiro. Danes je tak dan, da bi ju z zaletom sunila v rit. Sploh ne vesta, kako uživata. Pa ne vesta, da bi naredila vse na tem svetu, da bo tako ostalo. Zakaj bi tudi morala vedeti... :(

Jaz pa sem pregledala zobovje, oba sta mislila da se mi je cisto zmesalo, pa jima zijam v grlo,in Usesa so bila tudi precekirana
V nulo.

Pa ce mi nebo nekdo hitro pomagal, kje se ta neumna tipkovnica in predlagane besede izklopijo prisezem da bom nekoga ££££}}###**????''£$%¥¥]
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Sr apr 09, 2014 12:45 pm

Jao, sej moram priznat, da se mi v našem bloku to zelo redko zgodi, ampak ko mi babnica v nos spusti vrata dvigala ko sem z vozičkom in potem izvajam akrobacije da jih prestrežem, preden treščijo v voziček, mi pa tolk bolj dvigne plafon. Seveda tudi mirno ignorira moj pozdrav in odkoraka kot da naju ni. :bad: :bad: :bad: Kaj takega recimo od mladine tukaj nikoli ne doživim.
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov