Sonček, Kushi, Ita in angelček Puhi

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 20, 2014 1:59 pm

Re: Sonček, Kushi in še Puhi

jagodka85 je napisal/-a:sem se navadila, da ko odprem vrata, med odprta vrata potisnem najprej torbico, zato da se Sonček obrne in ne gre ven.

:lol: :lol: Vesela sem, da nisem edina luđakinja, ki tako vstopa v stanovanje :good: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 20, 2014 2:12 pm

Oh, tudi pri nas dobro poznamo take in podobne manevre vstopanja. :) Variacija na temo je še, da previdno odpreš vrata, se skloniš in dvigneš mačko, ki se gnete okrog njih, v naročje, in se skozi čim manjšo odprtino poskusiš zmuzniti noter, preden začne še kakšen drug maček kazati interes. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 20, 2014 2:45 pm

:D Kushi je postal vokalist ;)

Kar se pa medvratnih aktivnost tiče, imam pa jaz očitno nadpridne mačke, ki me lepo počakata kot kužka, da vstopim in ju pozdravim :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 20, 2014 3:21 pm

Hihi, tudi naša Leia je rabila kar nekaj časa, da je začela spuščati zvoke. Najprej je dolgo samo odpirala gobček (ja, sem tudi tu spraševala, če je mogoče nema :lol: :lol: ), potem je pa začela škripat in si prislužila ljubkovalno ime "Škripla" (posebej smešni sta bili z Milky, ki tudi ne mijavka, ampak piska :lol: :lol: :lol: ). Je bilo pa Leiino oglašanje precej povezano s tem, da se je začela sproščati ...
Hm, pri nas smo težave pri vstopanju rešili tako, da mački načeloma ne smejo v vežo ("načeloma" - so pač mački, ane ;) ).

Sem pa vesela, da je Kushi vse bolj sproščen ;) Dečko pač rabi čas ;)

Aja, še glede tutk - mogoče bi jih malo pregnetla, da se meta v njih na novo nalomi in spet lepo zadiši? :)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 20, 2014 3:32 pm

Kushi ima sigurno še dost za povedat, ker Nikita je tudi prava klepetulja :) .

Loti Pupa je napisal/-a:Kar se pa medvratnih aktivnost tiče, imam pa jaz očitno nadpridne mačke, ki me lepo počakata kot kužka, da vstopim in ju pozdravim :girlblush:

Jaz tud ;)
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor Če mar 27, 2014 10:56 am

Cats je napisal/-a:
jagodka85 je napisal/-a:sem se navadila, da ko odprem vrata, med odprta vrata potisnem najprej torbico, zato da se Sonček obrne in ne gre ven.

:lol: :lol: Vesela sem, da nisem edina luđakinja, ki tako vstopa v stanovanje :good: :lol:

Hehe, pri nas je povsem isto, borba s tremi radovedneži, katerim je sicer povsem brezvezen hodnik seveda ful zanimiv :D :D :D

Do konca luštna muckota sta, krasne fotke in čudovita mačja modela :clap: :clap: :clap: :drinks:
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če mar 27, 2014 12:26 pm

Pri nama je v tem najemniškem stanovanju le-to narejeno tako, da ko odprem vrata, imam hodnik povezan s kuhinjo, jedilnico in dnevno, vse skupaj pa gre naprej v spalnico in ostale sobe. tako da je nemogoče imet zaprt hodnik, ker le-ta ne more bit zaprt :D (sej veste, kaj želim povedat, a ne? :D ). Pa saj sem se navadila, da vedno nekaj dam med vrata, ko se ta odpirajo, sicer Sonček še vedno kuka ven, ampak ne vem, upam, da nima kake posebne želje po tem, da bi šel ven. Jo ima pa Kushi. Vedno, ko so vrata malce dlje odprta (pol minute, minuto), se pritihotapi do vrat od wc-ja ali do vrat, kjer se gre k veverički (moja delavnica), so oboja mogoče meter od vrat v stanovanje ... in gleda tako zvedavo ven, da samo čakam, kdaj jo bo pobrisal ven. Ampak zaenkrat tega še ni naredil, na srečo.

Se pa še vedno vsak dan nekajkrat oglasi, da vemo, da ga imamo tudi, kadar ga ne vidimo (čeprav je vedno na dosegu očesa - na vrhu praskalnika ali pa na okenski polici glumi (prevrnjeno) rožo :D ). Sta super srčkana mačka, pa vedno bolj razmišljam (kadar nisem v fazi "dva sta dovolj"), da bi jima privoščila še eno mačko, da ju malo spravi v red. Mogoče se potem ne bosta šla take "grobe" igre, kjer Sonček izziva, ko pa dobi po gobčku (dobesedno, s krempeljčki od Kushija), pa da mogoče uro mir, potem pa spet jovo na novo. In je valda popraskan. Ah ja ... mački, le kako jih ne bi imeli radi <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če mar 27, 2014 7:45 pm

Jagodka, midve imava pa isto fazo :D :lol: (kao- dva sta dovolj, ampak 3 sploh ni švoh varjanta :D )

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 01, 2014 8:55 am

Loti, trije res niso švoh varianta, si bo treba koga omislit še :D

Danes imam za vas samo tole: http://youtu.be/PyX76VAFi70

Pa prosim, zvočnike na off, ker valda ne morem bit tiho in se pogovarjam z mački poleg z retardiranim glasom :girlblush:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 01, 2014 9:21 am

<3 Lubek, to pa ni prvoaprilska šala, to je pa čisto zares naš Kushi, ki končno dovoli in uživa v božanju! :clap: :good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To apr 01, 2014 9:28 am

A vidve bi pa toplo vodo iznajdle, potem ko smo tu mnogi po dolgoletnih raziskavah zaprmej ugotovili, da so (najmanj) trije najboljši par. :D
Glede tvojega glasu je pa tako mil in prisrčen, da ni čudno, da se je Kushi ob njem stopil. :) Bi morala slišati mene, ko sem pred časom čebljala z Adijem - no, tisto je bilo vse drugo kot mil glas. :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 01, 2014 9:31 am

Itak da sem dala zvočnike na ON pa na ful... :D ;)
Prav fletkana sta - oba! :D
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 01, 2014 9:48 am

Kushi, uživač kosmati, ti boš pa kmalu pravi crkljivček :good: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 01, 2014 10:34 pm

Ja kok sta pa luštna, no :girlblush: Kushi ves zmazan, ti pa vsa stopljena <3 krasno!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 02, 2014 3:17 pm

:girlblush: kok ste smotke :) vsa prehlajena se retardirano pogovarjam z mačkom, ve pa uživate ob tem :D se vid, da smo mačjeljubci ena čudna vrsta ljudi :P

Sicer je pa danes situacija čisto drugačna, nič še ni prišel na božanje. Se pa vsak dan s Sončkom ravsata in lovita po stanovanju, potem pa omagata vsak na svojem kupu - Sonček na kupu dekic, Kushi pa občasno na kaki vreči, ki jo imam za odvečni papir, ki ostane od nastalih voščilnic, na copatih (ga že kličem muca copatarica) ali pa na opranih/neopranih cunjah. Samo da jima je udobno :)

Srčka sta. Moram malo stopit v vlogo fotoreporterja in ju pofotkat, da bom malo z vami delila njuno lepoto :cupidgirl:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 02, 2014 4:12 pm

Tvoj glas mi je všeč in ne govori o njem grdo! :bye:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 02, 2014 5:14 pm

:girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 02, 2014 8:58 pm

Ima Trixi čisto prav :good: ne bo nič narobe, če še kakšen video s čebljanjem objaviš :P

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 04, 2014 4:48 pm

Pa dajmo še malo čeblat :) :girlblush:
Tu Kushi na veliko prede, samo ne vem, če se ga kaj sliši. Pa samo v opozorilo, vmes tudi kašljam, tako da ne imet zvočnikov do konca na glas :D

https://www.youtube.com/watch?v=w1NQsAdOgNw
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe apr 04, 2014 8:08 pm

Pa iiiiiiiiiiiiiii no, srčka :kiss: :kiss: . (Nisem slišala kako Kushi prede, ker mi zvočniki hreščijo, sem pa videla :good: )
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov