Tom Tomove dogodivščine

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne mar 16, 2014 6:58 pm

Re: Tom Tomove dogodivščine

Najlepša hvala za vsa voščila in čestitke, ji bom z veseljem prenesla in jo polupčkala v vašem imenu :).

Zdaj pa poglejte kaj je uel oj fotkič danes :D :lol: :lol: :lol:
Slika
Slika
Slika
Slika

Ni ga dne, ko Pika do mokrega polučka in umije TomToma, da pa ji je TomTom začel zvesto vračati, pa nisem vedela :O . Naj živi njuna ljubezen <3 <3.
:cat: :cat: :angel: se imamo radi <3 :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 16, 2014 9:33 pm

srčka, kako se imata rada <3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po mar 17, 2014 12:33 pm

Kako lepe fotografije! Res idilično ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To apr 08, 2014 12:49 pm

Dragi kosmati sončki na štirih tačkah <3 in dragi vaši sopotniki na dveh nogah :) <3 prejmite en lep sončen pomladni pozdrav od Metke in njenih kosmatih sončkov TomToma, Miše in Pike. Tokrat vam pišem mama Metka, da vam po dolgem času povem, da smo pri nas zelo dobro, se imamo radi in smo skratka nerazdružljivi :praising: <3 .
Čeprav se vam ne oglašamo več tako pogosto, pa vas na fb vedno spremljamo. Mimogrede vam povem, da smo tudi mi močno pretreseni zaradi žalostne zgodbe bivših mačjehišarjev, ki so v zelo žalostnem stanju včeraj prišli nazaj v MH :dash: . Ko sem to zgodbo prebrala sem najprej objela Piko, ki še ni spala, Mišo in TomToma pa sem v ta namen pocrkljala danes zjutraj. Še močneje pa sem moje sončke objela danes dopoldne, ko sem vsa srečna izvedela, da nimam nobenih alergij. Še posebej pa NISEM ALERGIČNA NA DLAKO MOJIH KOSMATINČKOV - JUHU - JUHU - JUHU :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Kajti odkar živijo z mano kosmatinčki s strani določenih posameznikov (beri moji sorodniki, ljudi ki prihajajo v stanovanje), mi dobrohotno dopovedujejo, da so za moje zdravstvene težave krivi moji kosmatinčki - groza :O, kar pa še zdaleč ni res in to so mi potrdili s testi zdravniki :). No, da ne bo pomote, nisem se šla testirat samo zaradi govoric, pač pa kažem znake kihanja, kašljanja in drugih znakov, ki so značilni za alergije a vse kaže, da se mi ti znaki kažejo kot posledice stresa, ki ga imam vsak dan polno in preveč.
No vesela sem, da se je tako razpletlo kot se je in pri nas doma praznujemo z objemi, fotkanjem in je nastalo nekaj utrinkov :D.

TomTom z vrha razgledne točke, počiva in opazuje kaj se dogaja spodaj :)
Slika

Miši pa zelo prija raziskovanje vsebine vrečke, ki sem jo odložila ob prihodu domov iz trgovine, a bo le kaj zanjo :nyam: ?
Slika

No, tudi TomTom želi vedeti kaj takooooo diši iz vrečke, da Miša tako raziskuje vrečko :P
Slika

Fotkič je ujel nerazdružljiva prijatelja
Slika

Naš TomTom pa je vedno rad pozerska zvezda, saj me je danes hudomušno s tačko potrepljal po telesu, ko sem ob postelji gledala posnete fotke in ga nisem videla, da se je usedel poleg roba postelje :( Ko sem ga pobožala, se je elegantno usedel na sredo postelje in nastala je tale fotka <3.
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 1:07 pm

Tko ja, Tom Tom, ti kar dregni Metko še kdaj, da te bo poslikala, te čist premalo pokaže ;)
Metka, objemi tvoje srčke še v mojem imenu :praising: :kiss: , stres pa stresi nekam, da te minejo težave :) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 1:50 pm

Metka, upam, da te alergije čimprej minejo, ob objemanju tvojih srčkov bo stres mala malica :good: Luštni ste, luštni...večkrat se javite <3 :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To apr 08, 2014 1:58 pm

Presneti stres, je res kriv za marsikaj. Upam, da ga bo od zdaj naprej čim manj (če je to sploh mogoče).

Lupčki, kosmatinčki na štirih tačkah, pa samo uživajo <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To apr 08, 2014 6:07 pm

Hvala punce za dobre želje in vsak dan posebej jih izdatno crkljam. Ja TomTom pa se bo trudil, da me bo spominjal na to, da ga moram slikat tako samega kot skupaj z njegovo žensko družbo :).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To apr 08, 2014 11:10 pm

metka, naj tvoje težave čimprej izzvenijo, za zmanjšanje stresa pa naj poskrbijo usposobljeni terapevti, ki jih imaš pri roki ;)
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 17, 2014 7:53 pm

Ojla, danes smo s prostovoljko Leo, ki mi občasno pomaga in v družbi naših kosmatincev TomToma in Miše v glavni vlogi, smo se odpravili na Veterino MH. Kajti ko sem brala eno od žalostnih zgodb na fb, sem se spomnila, a tudi TomTom in Miiša še nista bila cepljena in vet. pregledana. Skratka, vetka je oba junaka pregledala in ugotovila tole:
- oba junaka sta zdrava.
- TomTom je krepak dečko, ki mu ni para, saj tehta 7 kg.
- Miša pa je fina dama z elegantno postavo, tehta pa 3 kg.

Razen nekoliko umazanih ušesk, ki si jih ne pustita čistiti, ni z njima nič narobe in pokata od zdravja <3 <3.

Pa še ena zanimivost. Danes sem dobila dodaten dokaz, da sta TomTom in Miša par, delila sta si transporter in nista čisto nič protestirala :D ;).

p.s. ima kdo izkušnje s čiščenjem ušes mucam? Kako pri vas to počnete, da je učinkovito? Jaz njima vsake dva tedna obrišem ušesa z vatirano blazinico namočeno v tekočino Ottifree. A kljub temu se upirata kot da bi jima hotela odtrgati ušesa, ne pa jih samo očistiti :devil: :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 8:03 pm

Metka, eni si pač ne pustijo čistiti ušes. Imam kar nekaj izkušenj, pa sem Tom Tomu tudi jaz težko očistila ušeska, ko je pa že tako močan mačji fant, da se mi z lahkoto upre. :cat:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če apr 17, 2014 8:34 pm

Ja, pa res ja Trixi, sem se spomnila ja kak se ti je upiral. Vetka me je vprašala, če kaj skrbim za čiščenje in moram reči, da sem bila skoraj malo užaljena, ker se trudim okrog tega. Sem ji samo pojasnila, da da to delam, a da pa imam težave s tem, ker se upirata in jaz slabo vidim po vrhu.

Miši pa sem po krivici odvzela eno kilo. 4 kg tehta zato zdaj popravljam napako, da ne bo huda :S.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če apr 17, 2014 9:05 pm

Vem, da ne Miša in ne TomTom nimata ušesnih garij, in to je pomembno. Enim se res ušesno maslo bolj producira, kot drugim. Običajno so zdrava ušeska muckov čista, brez da se jih čisti. So pa tudi izjeme.
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To apr 29, 2014 11:23 am

Kmalu bo eno leto odkar je TomTOm pri nas :). Dečko se pri nas zelo dobro počuti in se razume z vsemi člani družine. Je pa nekaj utrinkov ujel tudi fotoaparat. TomTom zelo uživa ob hrani ali ob opazovanju ptičkov skozi okno, takrat obsedi na svojem priljuibljenem mestu <3.

Slika

Slika

Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To apr 29, 2014 11:39 am

Srček lep oranžni, pa njegovi prijateljčki kosmatinčki <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 30, 2014 9:38 pm

TomTom, jedilnica ti bo pa kmalu premajhna :P .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr apr 30, 2014 10:01 pm

:D Metina, tistale jedilnica je zanalašč v takih merah, da ve, kdaj ima dovolj oz. koliko ima še fore ;)
Srčki lepi :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če maj 01, 2014 8:46 pm

Ja Metina in Loti pupa, naši muci imajo dvonadstropno jedilnico, tako da ko bo zmanjkalo prostora, se bo TomTom enostavno preselil eno nadstropje više, v zgornjo jedilnico :D, :P. Je pa res, da bo spodnja jedilnica kmalu premajhna za našega velikana TomToma-Mišico :).

A zanimivo je, da TomTom kljub svoji teži in velikosti nima špeheca ampak dejansko je mišišast, kar tudi dokazuje z skoki na omaro, na ramo in še kam :P.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če maj 01, 2014 9:37 pm

Inovativna jedilnica, to je treba priznat. Pa nikoli ne porineta posodic dol s police in raztreseta hrane povsod?
Če bi jst mojmu Monstru dala skledo kam tako na visoko, bi v naslednji sekundi imeli na novo prepleskano sobo z mačjo konzervo... :S
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če maj 01, 2014 10:15 pm

Na začetku je TomTom zabrisal hrano dol s poice mačja mama, ko sta se s Čarlijem lovila na vse mile viže. A potem nekaj časa nisem dajala hrane gor. Zdaj pa spet lahko dam in ostane hrana na varnem v kolikor je ne pojesta. Tisti dan sem jima dala gor, ker jima dala zvečer premalo hrane in je zjutraj nista imela več. Zato sem jima potem nastavila še na polico, da je Pika ne doseže :P. Kajti Pika poje vse kar ji pride pod gobček, ne glede na to ali je to zanjo ali za mačke :nyam: :lol: :lol: :lol: .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov