Mi je Zumi danes popoldan pokazal, da še nisem vseh odkrila...on jih je.
Smo imeli danes popoldan nočno moro. Iskali smo ga več kot dve uri. Obrnili celo stanovanje na glavo prvič ( še dobro, da ni veliko)...njega nikjer. Kje je? V kuhinji odprto okno na kip.??? Pregledala sem celo okno od zunaj in noter ( so leseni okvirji in bi moral res čisto do vrha, če bi hotel ven)...roleta je bila spuščena preko polovice...ni šans, da bi prišel ven. Moj celi paničen se obleče in ven...jaz v tistem času spet čez celo stanovanje drugič....črnuha malega ni. Je že mene panika grabla in sem šla še jaz ven. Pretaknem vso grmovje, moj govori s sosedi, če so kje malega črnega mačkona vidli....gledam okno od zunaj...pa ni šans, da bi prišel ven. Sva se že z mojim tečno gledala....kje pa je pol

mali????
Spet v stanovanje..še enkrat vse od začetka - tretjič. Kopalnica nič, dnevna nič, otroška nič ( postelje, omare, v omarah vse smo premikali in pregledali ). Kuhinja??? Na elementih nič, zložila sem iz vsakega elementa stvari ven, gledala zadaj, če je kje kakšna luknja...nič

. Mali odpira hladilnik, pečico..nič. Sedela sem v kuhinji na tleh, pa mi nekaj reče naj grem z roko pod element kjer je pečica

Luknja!!! Ampak majhna, da nisem dobila pesti noter...posvetim z baterijo - nič ne vidim. No pa gremo še to razmontirat...pa smo ga našli. In pol te gleda s tistimi nedolžnimi okami
Tako Helena mislim, da sem po današnjem popoldnevu pa res vse luknje zamašila, pa okna se iz preventive pri nas več ne odpirajo