Pozdravčki naših botrov

Moderator: renata

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 12:15 pm

Re: Pozdravčki naših botrov

za Grumpy

"Lep praznični pozdravček vsem v Mačji hiši!
Hvala za krasen mail ;)
V mislih pobožam mojo Grumpy in v teh dneh še pošljem enega *božička* za njo ;)
Lepe,mirne,mačkaste praznike vsem!
Katja"
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 12:16 pm

za Piko :)

"Draga moja Pika,

nestrrrpno sem že čakala, da se mi kaj oglasiš in mi sporrročiš kako si.
V teh prrrazničnih dneh je najboljše to, da smo lahko kakšen dan več doma pri svojih kosmatih ritah in se malce bolj posvečamo njim, drugače pa mi prazniki niso najbolj všeč, ker to ni drugega kot zapravljanje za brezvezne stvari, pa živčnost pa letanje okoli. Letos smo se pri nas organizirali tako, da ne letamo več naokoli in tudi brezglavo več ne zapravljamo... tako smo tudi živčni manj.
Držimo pesti in tačke zate, da čimprej najdeš svoje čisto prave služabnike in čisto svoj kavč. Mogoče se pa Dedek Mraz spomni nate in te z njimi obdari.. Vsaka muca si zasluži čisto svoje služabnike, kavček in za vedno topel dom. Kar se pa tvoje fotografije tiče, res si muca za občudovat. Prava lepotica si. Občudovala te bom celo leto 2014 potem se pa spet priporočam za novo fotografijo.
Skratka Pika moja, želim ti da boš imela vedno poln želodček, roko, ki te bo božala in ljubkovala, velik kavč, ki bo samo tvoj in da boš vedno na toplem.

Tvoja botrica Helena"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 12:17 pm

za Miško :)

"Zlata moja Miška,

pa so spet prišli prazniki in dobri možje so šli mimo tvojega okna, ne da bi ti prinesli tistega darila, kar si vsi želimo. Kaj pa vem, mogoče je tako tudi prav. Mogoče pravi kavč zate šele raste in zori nekje v nekem kotičku, ki ga še ne poznamo. Ne vem. Vem, da bi bila noro vesela, če bi mi ti poslala pisemce iz novega doma, v katerem bi se dobro počutila. Dokler se pa tak nadsuper dom ne pokaže, vem, da si na toplem in varnem in v dobri družbi.

Zato, draga moja Miška, še malo potrpi, ne zgubi upanja - mogoče bo že jutri poklical nekdo, ki je opazil tvojo lepoto in posebnost in, ki ti bo želel omogočiti čudovito življenje. Čudeži se dogajajo, veš, in v njih je treba verjeti.

Miška moja lepa, želimo tebi, tvoji mačji družbi in vsem človekom, ki skrbijo zate vesele praznike in zdravo in zadovoljno novo leto :kiss:

Mila, Meli, Muš, Pax in tvoja botra"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 12:18 pm

za Nikija :)

"Dragi Niki,

ja zgleda da smo povsod praznično razpoloženi. Hvala za lepe želje, tudi tebi želim kar si sam najbolj želiš, čisto nov tvoj kavč, ali pa kar star, če ti ta bolj odgovarja. Kjerkoli in karkoli, samo da ti bo lepo in toplo. Tudi vsem ostalim mačjehišarjem, na dveh in na štirih nogah, želim vse dobro in lepo med prazniki in po praznikih, v novem letu, da bo vsak nov dan še lepši... lepe pozdrave pošiljata tudi naš Majki in naša mala božička Arja.

Lepo bodi pa hvala za tako lepo mačjo presmico :) in tvojo prekrasno slikico, da te bom lahko občudovala vsak dan.

tvoja botra Nataša."
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 7:19 pm

"Pozdravljeni dvo- in štirinogi mačjehišarji!

Naš mali živalski vrtec je zadovoljen kot še nikoli. V tem času pogosto kaj "pade z mize" in tudi sobna temperatura je zelo prijetna za dremanje. Boj za gospodarja kartonastih škatel se nadaljuje, prav tako preizkušanje mej kužkove tolerance.

Vsem v Mačji hiši želim lep preostanek praznikov, za prihodnje leto pa čimveč veselih zgodb o mucah v novih domovanjih! Za povrh pošiljam eno sliko naše Mgle iz toplejših časov, če je slučajno koga strah, da bo po novem letu zima pokazala zobe :)

Lep pozdrav,
Petra"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 7:20 pm

"Dragi Adi,

Čisto srčkan si, da veš. Okoli smrčka imaš zasneženo, pa tvoj začuden pogled. Gotovo si pravkar odprl božičkovo darilce. Je bila v njem miška? Ali pa kaj slastnega? Kar je bilo, gotovo si si zaslužil, v nasprotju z mojimi lumpastimi mucki, ki so skoraj že ogolili smrečico. Balončki so vsepovsod, pentljice na pultu in tako naprej. Seveda me je tako presenečenje čakalo, ko sem se vrnila domov. Ampak me ne čudi, jih je namreč kar 9. Osumljena je najmlajša Šana ter njena prijateljica Saga, takoimenovana »zdravilna mucka«. Zdravilna pa zato, ker spleza ležat vedno tja, kjer te kaj boli. Recimo meni na trebuh, atiju na ramo, noni na koleno.

No, pa naj bo dovolj. Tebi in vsem mačkom mačje hiše ter skrbnicam želim toplo, sito in vedro leto 2014."
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 7:21 pm

"Uau Jani, res si lep! Taprav pozer! In še nasmešek... res super slikica!
Me je že pošteno skrbelo zate, ker se nisi nič javil... sem mislila da je kaj narobe... No samo da si dobro pa da si zdrav! Zgledaš res super!

Jaz ti novem letu želim predvsem zdravja! Vse ostalo že tako imaš... No zavedno dom bi bil tudi super, ampak samo pod pogojem da greš na boljše al pa vsaj enako dobro!

Res te je bilo lepo brat po dolgem času! Lepo se imej pa lepo praznuj!

Tebi in vsem tvojim želim vse dobro v prihajajočem letu!

Lp,
tvoja botra Ina"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 7:22 pm

"Spoštovani,
lepšega novoletnega voščila še nisem prejela. Prisrčna hvala!
Adiju in vsem mačjim prijateljem, seveda pa tudi vsem dvonožcem, ki ste tako ali drugače vpleteni v delovanje Mačje hiše,
želim vse lepo in dobro v letu 2014!
Bernarda"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 7:23 pm

"Draga Vanilia, najlepša hvala za še eno lepo pisemce. Čeprav bi raje prebrala, da greš končno na čisto svoj kavč, pa je prav tako lepo slišat, da uživaš pri svoji začasni mami, kjer te imajo tako zelo radi. Hvala tudi za super pesmico in seveda za slikico, res si lepa mucka :) Pošiljam ti en koš poljubčkov :* , pa upam, da te grde petarde ne vznemirjajo.

Lepo se imej, tvoja botrica Urška"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 5:16 pm

"Draga Gipsy,

joj, kako luštno mačje bitje me gleda s tele poslane slike :) Vidim, da ti res tudi pri skrbnikih res ni hudega. No, ampak ti v novem letu želim res enga fajnga in velikega kavča pa enga fajn ljubečega dvonogega, ki bo skrbel, da ne boš lačna in da boš veliko predla :))))

Hvala tudi za pesmico, pa res lepe praznike.

Pozdravček,

Petra"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 5:17 pm

"Draga Beti,
hvala. Naj ti prihajajoče leto prinese svoj kavč, skrbnega lastnika, ki te bo razvajal. Ti pa mu nikar preveč ne nagajaj!!

Barbara"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 5:18 pm

"Draga moja Žuža!

Oprosti moja mucica, bila sem bolana in nisem imela niti volje gledat sporočila. Seveda si sedaj očitam, ker tvojega pisemčka res ne bi rada prezrla.
Vesela sem, da ti gre dobro, da si pogumna in veselo poješ oz. mijavkaš pesmice...Tudi jaz sem malo probala zapeti, a mi ne gre...
Zelo bi bila vesela. če bi bila tudi ti pri meni....a žal imam dve mucici, ki ne marata več nobenega prišleka. Še zajčico Ruby sta pred letom komaj sprejeli in se ne zastopijo najbolje....A vem, da je nekje tudi zate dom, boš videla.
Prisrčno te pozdravljam, enako tudi tvojo skrbnico. Obema želim sreče, dobre volje in zdravja v letu 2014.
tvoja Tanja"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 16, 2014 8:13 am

"Draga moja muca JILL,

Tako kot si me pa osrečila s svojim pozdravom in mailom, je pa težko opisati z besedami! Najsrečnejša mačja botra sem in prav solzice so prišle v očke, ko sem brala tvoje sporočilo. Zelo sem vesela, da sem te malo osrečila in da zdaj po novem nosiš svoj krasen repek bolj pokončno. Velikokrat te pogledam na fotografijah in razmišljam, kaj le zdaj v tem trenutku počneš... ali dremaš, spiš, mogoče ješ ali kaj raziskuješ, mogoče se pogovarjaš s svojimi mačjimi prijatelji...
Mislim nate in ti želim, da boš zdrava in da bova še dolgo dolgo takole na vezi in da ti bo dobro.

Tvoja botra Tadeja"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 21, 2014 9:25 pm

Prispelo je tudi že pismo za Grumpy ob odhodu v nov dom :)

"Grumpy :kiss:
Srecno ti zelim in kot sem do zdaj,bom se naprej dostikrat pomislila nate! Naj te pazijo,imajo radi in te osrecijo,kot si macja dusa zasluzi!!
Vesela sem bila botrstva in najdla bom novo dusico,da ji malo pomagam ;-) nate pa ne pozabim <3
Vse lepo!
Katja"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 22, 2014 3:37 pm

Metka z Metelkove je prejela pismo od botre Lili <3

"Draga Metka z Metelkove!

Hvala za tvoj e-mail (ceprav ga je po nareku tipkala Renata ;). Zelo sem se ga razveselila in moram reci, da sem se posteno nasmejala :)
Veseli me, da sem te z botrstvom supermackasticno razveselila. Prispevek je sicer majhen, je pa od srca. Zelim ti, da se pozdravis in da bo tvoj kozuscek cimprej zasijal v vsej svoji lepoti. In pa da bi se tudi zate kmalu nasel ljubec in skrben posvojitelj.
Lepo bodi!
Tvoja botra Lili ;) "
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 22, 2014 3:39 pm

:) <3 Jerči si je marsikje rezervirala prostorček zase:

"Draga moja Jerči!
Ukradla si del mojega srca in se za vedno vsidrala vanj, za vedno bo v njem tvoja okenska polička.
Srečna in vesela sem zate, uživaj čisto na svojem kavču! Pa oglasi se kaj!
Poljubčke
Barbara"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 24, 2014 6:32 pm

Še en za Jerči :)

"Srečno, moja draga mala Jerči!
Naj bo tvoj novi kavč mehek, kakor tudi dlan tiste dobre duše, ki te je vzela k sebi.
Tudi jaz te bom pogrešala, čeprav se zate zelo veselim.
Tvoja botra Tina"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 24, 2014 6:32 pm

Pa še eno :)

"Moja draga muca Jerči!
Toplo mi je pri srcu, ker si dobila pravi dom in naj te ne skrbi, prav hitro se boš odlično počutila. Želim ti lepo in prijazno mačjo prihodnost.
Ilka"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne mar 09, 2014 10:22 am

Neža je pisala Betkici :)

"Draga moja Betka cvetka,

Hvala ti za pisemce. Taka, v katerih mi čisto miceno moji muci sporočajo, da je zrasel kavč zanje, so mi posebej pri srcu. Żelim ti, da bi svoje ljudi čimprej udomačila in da bo tvoj kavč najbolj udoben na svetu. Ti privoščim. Obljubim ti, da bom takoj jutri Botrčka vprašala, katera muca potrebuje mojo pomoč (saj veš, da bo črna, če ji bo pa še ime na B, bo pa že kičasto). Drži se, pa se kaj še oglasi, bom vesela. Vse najboljše ti želi tvoja botra Neža"
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To mar 11, 2014 6:31 pm

Tudi botra Barbara se je poslovila od Beti:

"Draga Beti!
BRAVO!!! Imej se lepo v tvojem novem domu, bodi pridna, pa ne preveč, malce po mačje nagajiva, predvsem pa ti želim veliko crkljanja in razvajanja.

Barbara"
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mačji boter

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov