Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 3:27 pm

Re: Daj si duška

fiorina, v vaši deželici so tudi dohodninski razredi malce drugačni pa davek od dobička podjetij je malo drugačen pa tako naprej ...
no, glede olajšave je pa tako, da je bilo v Sloveniji nekoč neskončno nekih olajšav, ki se jih je potem uveljavljalo s kupom nekih računov (se spomnim maminih dohodninskih napovedi, sploh ker jih je pckala skupaj še za pol soseske :D ), potem so pa ugotovili, da bo bolj enostavno, če se pač določi neka fiksna olajšava ... ampak zneski so pa še vedno smešno nizki in seveda se v luči protikriznih ukrepov olajšava letos ne dvigne niti za stopnjo inflacije ...
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 8:53 pm

Bila sem danes na kliniki, nesla nekaj od licitacij in ugotovila, da v škatli a prevzem čakajo stvari, ki sem jih nesla davno prej. :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Če feb 20, 2014 9:00 pm

:blush: :bye:

Zadnjič sem pozabila, grem pa samo enkrat na mesec po hrano. V ponedeljek grem spet po futer in vzamem še srajčko.
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 21, 2014 10:07 am

Leia je napisal/-a:Skuiki, ker bodo ti honorarji, upam, izplačani letos, se jih menda obračunava že po novem :(

Sem se pozanimala. Od lanskih honorarjev se PIZ in invalidsko zavarovanje ne odvajata, ZZ pa se odvaja od vseh
honorarjev, ki so izplačani po 1. 2., ne glede na "letnico nastanka". Tako da zdaj sploh ne bom preračunala,
kakšen drobiž bo prišel do mojega računa :rolleyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 21, 2014 12:04 pm

:offtopic: V Slo je zelo velik delež starih voznikov. Že v letu 2010 jih je bilo več kot 75.000 nad 80 let. Vem za marsikaterega nad 80, pa mu sigurno ne bi dovolila vozit. Včeraj sem pa srečala še enega, ki je že 95 let star, kar mi je pa še manj všeč. So se že mnogi pritožili, da je slab šofer, pa mu menda nihče nič ne more. :S

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 21, 2014 12:28 pm

Jaz sem bila enkrat na nevrološki kliniki, ko so tja pripeljali na pregled gospoda starega čez 90 let, ki je bil praktično čisto gluh oz. hudo naglušen pa tudi hodil je z berglami...in potem razlaga tam eni gospe, da mu nič všeč da so ga pripeljali in, da on hodi že bolj težko, vozi pa boljše. :O Nisem vedela a naj se začnem smejat al kaj točno...No, kar se tega tiče kapo dol mojemu dedku, ki je tam nekje pri 75ih ključe od avta dal ženi, ker je ugotovil, da enostavno nima več takih refleksov kot prej in, da bo bolj varno, če vozi ona.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 21, 2014 1:52 pm

:sunny: Danes upam na čim več dobrih novic o novih domovih. :kitty:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 21, 2014 2:27 pm

Pri nas pa nič novic in nič novih domov... :girlsad:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 21, 2014 4:05 pm

bomo kaj zrihtali. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 22, 2014 8:54 pm

odkar ste poapdejtal tale forum s tem shrani.si tamle doli, ne vem zakaj ampak vztrajno namest pošlji prtiskam shrani in debelo gledam zakaj se ne odpošlje. khm, ja, nije žvaka za seljaka al kako že... :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne feb 23, 2014 7:05 pm

knedl je napisal/-a:odkar ste poapdejtal tale forum s tem shrani.si tamle doli, ne vem zakaj ampak vztrajno namest pošlji prtiskam shrani in debelo gledam zakaj se ne odpošlje. khm, ja, nije žvaka za seljaka al kako že... :lol:

Sva že dve... :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 23, 2014 7:19 pm

tri... :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 23, 2014 7:23 pm

:girltruce:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Ne feb 23, 2014 8:55 pm

Sej se boste navadile :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 26, 2014 9:17 am

So nam v službi pred leti zamenjali mesto gumbov DA in NE za potrditev akcij (shrani, izpiši...). Prej je bil DA na levi in dosegljiv z entrom, NE pa na desni, potem so pa mesta zamenjali, da moraš zapustit tipkovnico in miško v roke prijet, če hočeš izbrat DA. In čeprav so nas o tem vnaprej obvestili z nekim dopisom, smo prvo jutro vsi veselo pritiskali NE in bentili, da aplikacija spet ne dela :dash: Telefoni so pa itak pregoreli, ko smo s cele Slovenije klicali na helpdesk, da bi prijavili napako. :D Tolk o tem, kako natančno beremo razne dopise in o tem, kako kar na pamet pritiskamo razne knofe. :crazy:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 26, 2014 9:34 am

Nda, levo in desno :rolleyes:

Včeraj ugotovim, da mi ne dela stacionarni telefon. Kličem številko za pomoč.
"Gospa, koliko luknjic je na modemu?"
"Dve."
"V katero je pa vtaknjen kabel?"
"V desno."
"Ja, potem je pa jasno, kabel mora biti vtaknjen v levo!"

Odveč je omenjati, da sem deset dni nazaj, ko tudi ni delalo, po njihovih navodilih taisti kabel preštekala iz leve v desno, da bi delalo :D :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 27, 2014 3:42 pm

:lol: :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 27, 2014 8:21 pm

Grrrr, a moram res že cel dan imeti v ušesa zataknjene tiste grozotno neumne otroške pesmice o živalih? In to še najbolj bedne, škodljive sorte, tiste "Naš kuža je hodil k sosedi v vas" in "Moj mali mucek, lisasto rjav, tri dni že išče muco svojih sanj..."

:dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Če feb 27, 2014 9:37 pm

Duško, že tale zategla viroza, ki sva jo pobrala z mojim malčkom in traja že dva tedna je bila čisto dovolj, ni bilo treba še groznega zobobola zraven. Saj imam časa do poletja za hujšanje, nisem za take radikalne diete. Pa ta teden bi lahko šlo kaj tudi prav in če današnji paket ni bil tak kot bi moral biti, prosim, naj vsaj tisti, ki pride jutri izgleda boljše, kot pričakujem, a prav? Za mojega malega kobacaja. <3 . Aja, pa če do vikenda nehava kašljati in šmrkati, ti zrihtam en krof ;) .
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe feb 28, 2014 11:51 am

Hvala duško za nič. Kateri bebavi oblikovalec na pustni kostum za dojenčka našije na trebuh pajaca ogromno plišasto medvedjo glavo, da otrok še sedeti normalno ne more? Pa kapuco, ki sega čez oči? :dash: :dash: :dash:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov