Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 5:55 pm

Re: Daj si duška

Čist možno, ja. :) Nevedneži, ki sicer imajo internet in so (vsaj pogojno) pismeni, torej znajo brat, a še niso slišali za kastracijo.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 6:34 pm

Kako lahko sodiš človeka, ki ga ne poznaš? Ja razumem to, da ti začne presedat na take meile odgovarjat, ampak niso pa na mestu razne opazke ala krtene ipd. Kaj pa če je to človek, ki je naredu kaj jst vem zmišlujem si, ki je rešu eno vas v afriki lakote? A je še zmerej kreten?
Res ni parv sodit kogarkoli.
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 7:07 pm

Ja, kar se tiče odnosa do svojega mačka je še vedno kreten. Drugače pa je to tema Daj si duška in si skoraj upam stavit, da si tudi že sama podala tukaj kdaj kakšno sodbo (npr. kakšno o starših, ki ne znajo vzgajat svojih otrok).
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 7:45 pm

Didi, a se je sploh potrebno z mojimi besedami ukvarjat? Verjetno ne, torej se ne ukvarjaj. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 10:49 pm

No, no, mogoče pa si tut Didi daje duška :D
Ne se počutit ogrožene, punce. Tale tema je zato da se skašljamo in spluvamo tisto kar nam ne paše in se pol vsi skupej boljš počutimo. Pa če je treba kak majhen prepirček za zluftat paro izpod pokrovke... Pa naj bo.
Kakor hitro sta več kot dve ženski na kupu je itak zmeraj prepir :D
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če feb 13, 2014 8:30 am

Po tipologiji zapisa bi jaz rekla, da gre za otroka/mladostnika, ki pač hitro, prehitro reagirajo, sprašujejo 'neumnosti' in imajo sedaj na voljo virtualno komunikacijo (in morda nevedne starše), a se upam da tudi kaj naučijo z odgovori.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 13, 2014 8:51 am

Ne gre za otroka/mladostnika, gre za odraslo, povprečno izobraženo, poslovno sposobno, običajno situirano odraslo osebo, ki je mnenja, da smo servis za dajanje informacij, ker se nam reče neki z Mačja spredaj.
Pa ne bi o tem raje več, je bilo kot izgleda popolnoma narobe razumljeno. In ja, še enkrat: kreteni! (tudi če so rešili afriško vas pred lakoto)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe feb 14, 2014 3:46 pm

V PM pa nesmiselni informativni dnevi. :dash: Takim nekulturnim in nedoraslim mulcem, ki sem jih imela priložnost srečat na busu, bi prepovedala vpis na faks. Bi jih dala za eno leto delat na njivo, pa naj se potem vpisujejo, če bi se znali. :bad: :bad: :dash: :dash: :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 15, 2014 1:51 pm

Jst sm jim morala predavat in predstavit našo vejo industrije in kakšne poklice zaposlujemo :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 19, 2014 12:35 pm

S temle se pogosto srečujem in jst res ne vem a je tk težko otroku dopovedat teh par stvari al se ljudem preprosto ne da ker je lažje psa fentat?
http://www.lolathepitty.com/my-dog-bit-my-child/
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 12:09 pm

:) Mogoče gre pa danes ena muca v nov dom. Pa jutri še ena muca v nov dom. Pa upam, da nato še kakšna muca v nov dom... :angel: :kitty: :bye:
Potem pa upam, da še kakšno dobim. ;) :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če feb 20, 2014 1:16 pm

A je težko popisat? Ja? Je ane? Kot oseba, pristojna za to, moraš to narediti ti in ne jaz! Jasno? Ne? Ne, ane?

Aaaaaah, brezupen primer :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 1:53 pm

Ne, tega odnosa do avtorjev v slovenskem medijskem prostoru res ne razumem.
Zakaj je logično, da se avtorski honorarji izplačujejo zadnji?
Tudi tega, da bi se kdaj katerikoli naročnik opravičil, ker mesece zamuja z izplačili,
še nisem doživela v vseh teh letih :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 2:02 pm

Skuiki, verjamem, da je problem globlji, ampak v januarju in februarju se predpisi, ki urejajo izplačila avtorskih honorarjev, toliko spreminjajo, da nekatera podjetja enostavno niso uspela niti uskladiti programov za izplačila (in tokrat DURS niti malo ne olajšuje zadev) ... Pa ne zagovarjam neizplačevanja, da ne bo pomote :blush:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 2:11 pm

Leia je napisal/-a:Skuiki, verjamem, da je problem globlji, ampak v januarju in februarju se predpisi, ki urejajo izplačila avtorskih honorarjev, toliko spreminjajo, da nekatera podjetja enostavno niso uspela niti uskladiti programov za izplačila (in tokrat DURS niti malo ne olajšuje zadev) ... Pa ne zagovarjam neizplačevanja, da ne bo pomote :blush:

Ah, to ja, imaš prav, to je sploh posebna zbrka, zaradi česar se zamuja že s pogodbami, ampak jaz sem žal še pri neizplačanih honorarjih iz oktobra, novembra in decembra 2013 :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Če feb 20, 2014 2:16 pm

Skuiki je napisal/-a:Ne, tega odnosa do avtorjev v slovenskem medijskem prostoru res ne razumem.
Zakaj je logično, da se avtorski honorarji izplačujejo zadnji?
Tudi tega, da bi se kdaj katerikoli naročnik opravičil, ker mesece zamuja z izplačili,
še nisem doživela v vseh teh letih :(

Enako ali vsaj zelo podobno je v gospodarstvu. Vsak dan se znova zahvalim vesolju, da je 98% odstotkov naših strank iz tujine, ker je večina domačih neplačnikov vedno znova globoko užaljena, ko jih po več mesecih opomneš na plačilo.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 2:21 pm

Skuiki, ker bodo ti honorarji, upam, izplačani letos, se jih menda obračunava že po novem :(
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če feb 20, 2014 2:51 pm

Samo hudiča, te nagrade, sploh avtorski honorar, ali avtor po novem sploh še kaj dobi? Sami neki odbitki so. Nekoč sem si recimo govorila, kako lepo je biti tolmač, danes pa nič več, ko vidim sklepe in se jim samo odbija in odbija. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 3:04 pm

vsaj en del teh prispevkov bi moral nositi "delodajalec", ampak je vse prevaljeno na avtorja ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 20, 2014 3:15 pm

ko sem jaz prišla v to deželo, kjer pač sem zdaj, sem nakupovala na firmo in se seveda naučila dš na pamet in seveda trgovcem zelo popestrila dan, ko sem to številko recitirala na blagajnah... Ne rabiš niti pod razno.
ko so mi povedali, na kaj vse imam kot davčno olajšavo kot osebna davkoplačevalka, sem skoraj padla dol- na pr. - če ima blok zaposlen hišnika, je moja olajšava 20% mojega deleža njegovega računa
tja Slovenija vodi z veliko prednostjo pri j****** svojega naroda
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov