zvesti pes
Kraj: Dobruša
Sammy
V motorju avtomobila, se je pripeljal iz (predvidevano) Tržiča. Tako močno se je držal, da spredaj skoraj nima krempeljčkov
Na sebi je imel lepo modro oprtnico, je izredno ravajen in nežen, popolnoma navajen notranjega bivanja, kar vejteno pomeni, da je bil od nekoga. A pogreša ga nihče. Res škoda, Sammy je namreč taka maza, da se vrže na hrbet, ko me zagleda, zleze mi v naročje takoj ko sem nekoliko nižje, prede, dela zvezdice. Ker bi se ves čas drgnil ob noge in dajal buce izgleda, kot da bi bil pijan. Ko pride do tebe kar pade, kot klada in nastavi trebušček.
Ob najdbi je rahlo šepal na zadnjo levo nogo zdaj je šepanje še komaj opazno, tako da predvidevam, da je bilo posledica njegovega potovanja.Star je približno 10 mesecev, za enkrat še ni kastriran (no, to se bo zelo v kratkem spremenilo
), je zdrav in zelo simpatičen mačkonček. Danes je bil skopan (glih komi sva motorno olje dol spravla - še dobr, da je črn
) in razglisten, zdaj pa počasi naprej. Dve zelo zasilni sliki, rabim mal lepše vreme pa dan, da bo kej lepšega nastalo, zna bit pa kr podvig slikat tega bučmana...

...ampak jo je še dobro odnesel, lepotko 
), psi so pa zelo grozno strašni, mal moram pazit ker ga Zila pač ne sliši in ji je prej že skočil v glavo.
.
čaka v zasedi pod omaro in preži na nič hudega sluteče zažiralce mačjih - NJEGOVIH!!!!! - briketov.
Upam samo, da se bo hitro neha tole, da ne bova imela preveč dela. 

za rjave in druge tone.