Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 10, 2014 7:07 pm

Re: Daj si duška

Hehe, a moja "slava" že tako daleč seže, al kaj :D Sam da ne bom mela kakšnih problemov z zakonom zaradi ponarejevanja, prosim! :lol: :lol: :lol:

Drgač pa... bogo revše pasje. Meni gre tudi do živega ko kaj takega vidim. Recimo to se še lahko tolažimo, da se bo pri nas situacija počasi začela popravljat (z vsemi akcijami in izobraževanjem in delom prostovoljcev in...) ampak to so dežele, kjer se še z ljudmi tako ravna... bo trajalo še par generacij, da bojo izboljšave prišle tudi do živali, se bojim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 10, 2014 7:11 pm

Eh, saj ne bojo vedli Kaj pise :lol: . In ne nisem v Indiji, so pa tukaj tudi indijci.
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 10, 2014 7:12 pm

Pa naredila bos original, prosim lepo ;)
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To feb 11, 2014 7:39 am

fiorina - če imaš možnost, raje kupi meso. Tudi drobovina (jetra, pljučka, ledvica, srčki) je bolje, kot konzerve (je grozno malo mesa notri). :(
Skombiniraj cca. kg mesa/kg zelenjave, ostalo dodaj OH (testenine, ješprenj, kaša, riž). Testenine so bolj kalorične od riža. Tudi ješprenj in proso je bolj izdatno od riža. Če boš dala testenine, stresi 500 g. Ostalo dodaj po občutku. Za kg mesa/zelenjave + 500g tgestenin skuhaš ene 5 l hrane (cca. 2,5 l vode).
Revežu daj vsaj 1,5l te mešanice. Za ta mali dve bo verjetno dovolj ene 0,75 l. Če nista prestradani do konca. 5l boš verjetno imela dovolj za 2 dni.
Hvala ti. Da bodo vsaj zdajle želodci polni. :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To feb 11, 2014 7:54 am

SinM je napisal/-a:Revežu daj vsaj 1,5l te mešanice.

Pozabila opozorit, da dajaj večkrat (3-4 krat) po malo. Če ne bo preveč za njegov želodec. Pa kuhaj brez soli. Dodaj česen za krepitev imunskega sistema. Še to: psi ne smejo jesti ne čebule, ne peteršilja.
Grozno sem žalostna, ko samo berem tole... :girlsad:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To feb 11, 2014 8:09 am

Količinsko nekje 3% telesne teže, in glede na tvojo recepturo bi js dala 50% konzerve, 25% riža in 25% zelenjave, oz. poljubno glavno da bodo kužki siti. Pri ta suhem malo pazi, da ne bo zarad prevelike količine hrane vse ven vrgel tak da mu daj mal manj kot priporočeno.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 11, 2014 9:12 am

Opozarjam, da po Celju hodi predstavnik "živalske policije" (po trgovskih lokalih in po domovih) in zbira denarne prispevke. Opozorite znance, da gre za nateg.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 11, 2014 6:43 pm

SinM je napisal/-a:
SinM je napisal/-a:Revežu daj vsaj 1,5l te mešanice.

Pozabila opozorit, da dajaj večkrat (3-4 krat) po malo. Če ne bo preveč za njegov želodec. Pa kuhaj brez soli. Dodaj česen za krepitev imunskega sistema. Še to: psi ne smejo jesti ne čebule, ne peteršilja.
Grozno sem žalostna, ko samo berem tole... :girlsad:

Hvala za pomoc, ampak ti revezi so ene stiri km proc in zvecer jim peljeva papico, cez Dan se setajo naokoli , Vase vem da ne nastimam premalo Danes Sem imela okoli 7l hrane, pa kuzata ni bilo... SVA nastavila na pladnju tudi zanj, pa.... Ce bi bili pri najinemu stanovanju, bi bilo lazje, za njih itak kuhama meso, konzerve so za padalce, ko se vozima naokoli, da lahko na hitro pofutram..

SinM :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 11, 2014 7:51 pm

Fiorina :clap: <3 :rose: :good: <3 super si!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To feb 11, 2014 8:54 pm

Ajoj Eli moja :O . Točno v tistem trenutku, ko je moj dragi čistil mačji WC, se je njej očitno strašno mudilo. Saj kasneje je on priznal, da je stala zraven WCja, pa ji je rekel, naj malo počaka :rolleyes: . No, ni mogla počakat, pa razumela verjetno tudi ni. Kljub temu, da je strašno bistra je le mačka, a ne in si je za kraj zločina izbrala sedežno vrečo, ki jo je zalila s tako d.r.i.s.k.o, da bi bil še hudič vesel. In potem revca boga hotela še pridno zakopat. Bljak, ampak res bljak :bad: :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To feb 11, 2014 9:55 pm

Moj Kushi je danes luknjo za kakec skopal pri robu wc-ja ... in potem se je zbasal not, se naguzil in naredil kakec. Valda mu je rit ven visela in je kakal malo not in malo ven ... ve, kako mi polepšat dan :D saj človek ne ve, al bi bil :lol: ali bi bil :dash:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Sr feb 12, 2014 7:06 am

fiorina je napisal/-a:...ti revezi so ene stiri km proc in zvecer jim peljeva papico...
Danes Sem imela okoli 7l hrane, pa kuzata ni bilo...

I see. <3 Ful sta pridna. :kiss:
Edino, kar ti bo mogoče koristilo... :dog: imajo precej dober filing za čas. Če poskusita vsak dan odpeljat hrano ob približno istem času, vaju bo ziher čakal. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 11:08 am

Duško, saj vem, da to res ni problem, ampak vseeno: ob pol treh ponoči še nisem spala. :morning: :coffeecup: v času, ko nisem spala, se je Leia na vse pretege prav presunljivo drla, ker se je hotela božat (zvoki so bili pa taki, kot bi jo kdo iz kože dajal :O ). in potem me je sklofutala :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 11:11 am

:lol: Jaz sem se danes zbudila cela bunkasta, ker sem po noči kr na slepo en kup mišk uplenila in skrila pod kovter, da mi ne razgrajajo po spalnici :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 11:16 am

:lol: :lol: :lol:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 12:26 pm

Očitno je bla neka čudna luna. Jaz tudi pol noči nisem spala in sem se zjutraj prebudila vsa pretepena.
Enkrat za spremembo me ni pes prebrcal, ampak sem se nekaj zaležala, zdaj me pa vrat boli.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 1:30 pm

Spoštovani!
Imam eno tažavo z mojim mačkam. Že cev tedn ga ni domov. Pa me zanima koliko časa se mačka "ženi".

Kje za vraga mene takile kreteni najdejo :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 3:47 pm

Jaoooo.... :dash: :dash: :dash:

Najboljš si je rečt, da je to ziher kakšna zaj*bancija in ignorirat vse skupi, ker če jih jemlješ resno se lahko greš samo še zaguncat...
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr feb 12, 2014 5:35 pm

Očitno so se mačke to noč povsod zabavale. Jaz sem pri sestri spala in se je njena mačka kar lepo zabavala po meni. Ko sem pa zjutraj ignorirala budilko je pa začela komolce grizljat.... :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 12, 2014 5:49 pm

helena je napisal/-a:Spoštovani!
Imam eno tažavo z mojim mačkam. Že cev tedn ga ni domov. Pa me zanima koliko časa se mačka "ženi".

Kje za vraga mene takile kreteni najdejo :dash:

mogoče pa niso kreteni ampak samo nevedneži :)
Dogs have owners, cats have staff
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov