vem, da ko bom naslednjic sla na tak dopust, bom si naredila neko izkaznico z ene par nekih hudih stempljev, da bom grozila z njo ljudem po hisah. (MM ziher lahko racunam na tvojo pomoc

) Mi danes dvignilo pokro do neba. kaj se to pravi imet psa ,a polmeterski verigi in staro bano nad njim za streho.

Kaj me briga, ja itak da me...
Pa ko vidim psa velikega kot rotwajler, ki mu lahko ogledam vsako kost na trtici in kako lepa medenicna kost je, rebra so za preucevat...
Malo mo pomagajte- kolko mora en tak kuzi pojets na dan? briketov ni, ne mi to pisat, sem pa nasla eno trgovino s pasjimi kozervami ( mi je indijec rekel, da je zelo pohvalno kaj delam, ampak popusta mi pa ne da, tepec).
Vsak vecer me zdaj caka trop stirih- dve psicki imata enih 12-15 kil, ena okoli 16-18, ta je malo bolj rejena, pa ta revez. Kolko priblizno jim naj nasujem, Pa sorry, ne morem drugace, ker ni tolko konzerv, jim skuham zraven se kilo riza, pa zelenjave. Sej ni narobe? Vodo tudi dobijo. In ne mi pisat, da ko bom sla bo itak isto. Ne ne bo, Nekaj dni so se najedli.