Po premoru se naša družina spet oglaša malo

Ni veliko slikovnega materiala, pa vendar ... dve "cukr" fotki

Sonček se vedno večkrat sam spravi k meni v naročje in ko me že začne rit bolet od enega in istega položaja, se zleknem, si ga dam takole in potem spi. In spi. In spi. Pri meni. In jaz se topim od vse te topline

Kushi se mi vsako jutro muza med nogami, se drgne ob noge, ko mu končno dam papico, ga lahko božam. Sprva je občasno kdaj trznil, sedaj nič več. Včeraj smo imeli malo druženja pri nama, bilo nas je 8, vse sta tako Sonček kot Kushi že videla in sta me prijetno presenetila. Sonček je lepo spal na kavču, dokler ni postalo malo preveč živahno zanj, Kushi pa tudi ni pobegnil. Malo je čukasto gledal, kaj se dogaja, ampak ni bilo hudega. Sem ponosna na njiju.
In danes zjutraj, ko smo vsi malce dlje spali, sem se zbudila in na "nožnem" delu postelje na strani mojega dragega videla Kushija in Sončka, kako sta lepo pančala

in potem spet drgnjenje ob noge in bum, še eno presenečenje popoldan, ko sva z mojim gledala neko serijo. Rezultat je na zgornji fotografiji. Ne morem povedat, kako sem srečna, ker se je dejansko prišel stisnit ob nogo (predvsem ob povštrček se mi zdi, ker ga imata oba s Sončkom zelo rada, kar naenkrat) in potem, ko sem vstala in šla proti njemu, ni niti trznil, lahko sem ga normalno božala, s tem, da je videl mojo roko, kako gre proti njemu. Pa mogoče se bo komu zdelo trapasto, ampak to je moment, ob katerem bi človek najraje zajokal od sreče
Sicer Kushi najraje spi ali na vrhu regala ali pa na vrhu njunega drevesa (ugotavljam, da sva kupila premalega za taka mačka kot sta Kushi in Sonček, ker ima premajhne duplinice, bova vedela za naslednjič). In tudi na vrhu drevesa ga lahko čohava. Najbolj zaupa mojemu, ne vem, zakaj, zamerim mu nič ne, samo da zaupa in da vidi, da mu nič nočeva.
Ta vikend sva bila tudi pri mojih starših na obisku in sem se razveselila mojega Kukija:

ta bi se enkrat crkljal, spet drugič pihal na človeka, tujih ljudi se bolj ali manj boji, ampak je naš. In radi ga imamo, vsi po vrsti. Me zelo veseli, da je malo pridobil na teži, ker ga včasih ni bilo skoraj nič skupaj. Pa kako se mu je kožuh potemnil ... madoniš, skoraj ne bi verjela, da je to isti maček

res je ratal mali skorajčrnuhec
Imamo še tri druge mačkonarje oz. dva mačkona in njihovo mamico. Moram pobrskati po arhivu, pa bom naložila še njihove fotografije, da boste videli naše lepe medvedke
No tako, toliko zaenkrat ... sem se morala javiti, da vam pokažem predvsem fotografijo Kushija ob nogi