Nudim / iščem / kupim / podarim

Moderator: andreja

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor To jan 21, 2014 1:15 pm

Re: Nudim / iščem / kupim / podarim

Imam par električnih naprav, ki imajo očitno slabe kontakte, ker en čas delujejo, en čas ne, odvisno od tega, kako jih premikam.

Na elektriko se ne spoznam čisto nič oz. se je bojim. Na servis dajati se ne splača. Ali je v Ljubljani kakšen domač mojster, ki ima čas, voljo in orodje? Bom sevedal plačala.

Gre za en sesalec, en računalniški zaslon, en čisto nov ročni parni čistilec in eno majhno napravico za manikiranje. Sesalec in zaslon bi potem podarila, čistilec in manikirco pa bi obdržala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 23, 2014 8:06 am

Ne vem, če si to že kaj gledala ampak mogoče bi ti oni pomagali:

http://domacimojster.com/

Jaz pa potrebujem priporočilo in sicer naslov kakšne dobre knjige za vrtičkarje (doma imam Sajenje po mesecih oz. nekaj podobnega pa ni prav pregledna) kjer bi bilo čimbolj pregledno napisano kdaj se kaj sadi/seje itd. Ima katera kakšno idejo?

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Če jan 23, 2014 8:55 am

Kaj pa setveni koledar? Stara mama jih je včasih imela vsako leto, pa je bilo vedno lepo označeno, kdaj je najbolj primerno, da se kaj posadi pa tako.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če jan 23, 2014 1:52 pm

Hvala, Iskrica, bo prišlo prav.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 23, 2014 2:19 pm

jagodka85, setveni koledar po moje ne bo ok, ker v bistvu vsebuje samo navodila, katero "vrsto" rastlin (korenina/list/plod/cvet) se po navadi na določen dan sadi/ureja/presaja ... to pa ni dovolj, ker se že različne solate sejejo skozi posamezna obdobja v letu ...
jaz se zanašam kar na vrečke, v katerih kupim semena, v kombinaciji z vremenom pa malo tudi setvenim koledarjem ... kadar pa vrečke ni, potem pa mami vprašam :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 23, 2014 2:35 pm

Aha no, ne vem hehe, samo vem, da nekaj je na tem koledarju, uporabljala ga pa resnično nikoli nisem. Ko so mi doma kaj rekli, da naj posadim ali posejem, sem, sicer se pa za to nisem preveč brigala :blush: sedaj pa itak nimam kje saditi. Mogoče bom nekoč imela svojo hiško in vrt pred njo, pa bom potrebovala kak nasvet :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jan 26, 2014 8:56 am

Ja, saj mami bi tudi jaz lahko vprašala ampak bi rada naredila cel načrt za vrtiček (po gredah in po mesecih)...na žalost ta vrtiček še vedno ni pred lastno hiško ampak vsaj vrtiček je. ;)

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jan 27, 2014 9:28 pm

A bi katera imela plazmo? Jaz mam prostorsko stisko pa bi jo prodala(delež od prodanega gre kot donacija mačji hiši za ves trud :) ) . Zraven dam še stenski nosilec in vse kar spada zraven, edino škatle ni. je pa dimenzije 107cm, znamke philips. Dela normalno, edino na mraz je občutljiva kar so tako vse te novejše televizije :) okvirna cena bi rekla 170eur, se še da zmenit :) Možen prevzem v Trebnjem, lahko pa pripeljem do LJ oz. KR po dogovoru ;) Info na zasebno.

http://shrani.si/f/2s/60/3zIvxKAd/dscf76211.jpg

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So feb 01, 2014 9:31 pm

Vesela bom predloga, na ZS, na katerega zobozdravnika naj se obrnem, da ima možnost koncesije, ker je moja zobozdravnica sedaj ostala brez in bi menjala, ker že tako veliko/preveč plačam, kadar grem? Zaželjeno v ali blizu LJ. Lepa hvala.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne feb 02, 2014 12:38 pm

Trixi moja zobozdravnica v ZD Bežigrad je zelo prijazna in se ful potrudi. Vem, da je še pred kratkim jemala nove paciente, če hočeš ti dam njeno številko na ZS. :)

Nooo, jaz pa iščem različna semena - letos bom končno prišla do koščka vrta in, ker prej nisem nič vrtnarila (razen na balkonu) nimam nobenih zalog in viškov od lanskega leta. Če ima kdo kakšne viške se priporočam - seveda v zameno za donacijo društvu po izbiri, zamenjam pa lahko tudi za lonček netreskov, če komu pridejo prav. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 03, 2014 9:45 am

:O IsKrIcA, sem klicala, ampak čakalna doba je več kot eno leto! Katastrofa! :negative: :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 03, 2014 9:55 am

Uh potem se je pa ful podaljšala, se je zgleda razvedelo, da je fajn :S ...moja sodelavka je morala samo tri mesece počakat kar pa ji ni bil problem, ker se ni nič mudilo oz. ni bilo nič narobe.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 03, 2014 1:51 pm

:) Saj, jaz sem tudi OK, pa bi bilo verjetno ravno prav, da se v vrsto postavim, za vsak slučaj. :truce:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 03, 2014 2:41 pm

Če ima kdo minutko odveč časa in mu je moja zgodbica všeč, se priporočam za kak glas :)

http://www.siol.net/trendi/valentinovo/ ... dc5b08aabf

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 03, 2014 3:50 pm

:) Glasuje se lahko na 3 minute. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po feb 03, 2014 4:15 pm

Šmrk, šmrk :girlblush: glasujem :good:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po feb 03, 2014 6:58 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Trixi moja zobozdravnica v ZD Bežigrad je zelo prijazna in se ful potrudi. Vem, da je še pred kratkim jemala nove paciente, če hočeš ti dam njeno številko na ZS. :)

Nooo, jaz pa iščem različna semena - letos bom končno prišla do koščka vrta in, ker prej nisem nič vrtnarila (razen na balkonu) nimam nobenih zalog in viškov od lanskega leta. Če ima kdo kakšne viške se priporočam - seveda v zameno za donacijo društvu po izbiri, zamenjam pa lahko tudi za lonček netreskov, če komu pridejo prav. :)

jaz imam tisti pekoč čili ki z zamikom zapeče, makedonski, če te zanima ;)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr feb 05, 2014 2:43 pm

Ja, seveda me zanima. :D :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 06, 2014 7:44 pm

Iščem informacije o osebnem dopolnilnem delu, najbolje iz prve roke. Ima kdo izkušnje? lahko na zs...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če feb 06, 2014 8:12 pm

Kaj te pa zanima? :)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov