nevidna bolha
Kraj: Ljubljana
Re: muca BLACKYCA
Blackyco smo odpeljali. Meni se je srce trgal že ko je prvič začela jokat... ampak vedla sm da to paše zraven. V avtu je načase mal jokala, ne ve čas... se je pa že zelo kmalu ornk podelala tako da sva z mami imele obe okna do konca odprta pa še vedno je smrdelo. Sva se hecali, da če naju bi policaji ustavili, da bi naju po hitrem postkopu naprej spustili

Zelo hitro je prišla iz kletke... verjetno je tudi njej zelo smrdelo notri :p potem pa je bla full živčna, mavkajoče je pregledala celo stanovanje... jaz sem jo hotla malo potolažiti z priboljški ampak ni niti malo trznila. se vidi da je zalo radovedna ker je res vse skrite kote pregledala. Potem se je umirila. Šla v mojo sobo. Jaz sem šla na balkon, na malo duhovne hrane... ampak jo ves čas opazovala v moji sobi. Najprej je šla pod posteljo, pa spet vn, okoli kavča, pa mimo wc-ja... predvidevam, da ga zdej neki časa ne bo uporabljala (danes).. glede na to kar je bilo v avtu

Nakoncu je se je odločila, da je najbolj varen prostor trenutno v temi pod mojo posteljo. Jaz sem se vsedla na kavč, poslušam musko (upam, da ji je všeč). Na vsake toliko časo jo pokličem. Šla se tudi pogledat pod posteljo, se zagledal v njene oči... zdej je full mirna. vbistvu ko je moja mami odhajala, sem malo priprla vrata od moje sobe, da mi ne bi ušla na hodnik... in ko je bila nekaj sekundic sama, se je očitno full sprostila in od takrat ni niti enkrat več zajokala.

Lahko ste prepričani, da bo Blacky zelo ljubljena mačka. Trixi mi je rekla, da sliši na ime Blacky... in sm ji povedala, da sem se odločila, da jo bom klicala Blacky ko pa bo poredna pa Blackyca

Tko da od kar sem pomislila da bi imela domačo žival in se odločila za Blacky in ves ta čas doživljala res težke stvari (v enem tednu sem dve prijateljici zgubila). Pa nista umrli, ampak nekak ni blo več koristi v meni. Ja ni lahko, ampak prej bi me to čist potrl... zdej pa že misem na Blacky zbriše vse žalostne misli... Trenutno sem sama doma, no ne nisem, Blacky je tu... čeprav je pod posteljo in je ne vidim, se ne počutim samo... vem da je nekdo tukaj. Nekdo, ki je trenutno še prestrašen ampak ki me bo nekoč imel neskončno rad.
Uff sm se razpisala. Hvala Trixi, hvala Helena za hiter odgovor 2. januarja ko sem vam pisala za informacije glede Blacky

Lahko ste sigurni, da bom za Blacky skrbela po svojih najboljših močeh. Lepo ji bo pri meni... ne samo jaz, ampak tudi vsi ki bodo kadarkoli v mojem stanovanju bodo lepo ravnali z njo.
Hvala za zaupanje