Šišenska mastilnica pri Krofku, Macitaci in malem Linčku

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Po jan 13, 2014 7:19 pm

Re: Šišenski matriarhat

:D Paxi, ti pogumna zverina! :D Punci, lepo ga sfrizirajta, ko bo lepše počesan, se vama bo bolj dopadel. :playboy:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 13, 2014 8:13 pm

Če je ta ubogi maček česa navajen, je to situacija "biti prebunkan" :D ker klele si ga je privoščil vsak, ki je imel pet minut časa :D Pa še nobene potuhe pri moških sostanovalcih ni imel, torej je njegov novi lajf vsekakor korak naprej :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 13, 2014 9:01 pm

:lol: :lol: :lol:

Kakšno poročilo, nasmejala sem se do solz!!!! :lol:

Super vam gre! 8)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Po jan 13, 2014 9:36 pm

Ei ko sem brala opis Jordine reakcije se mi je zdelo kot da opisuješ našo Lexi. Isto je delala ob prihodu Belle. Trmanje na škatli na mizi in godrnjanje že od daleč. Pihanje vanjo, še s tačko jo je hotela dvakrat okol uhljov, grozno rjovenje in godrnjanje med obrokom, tudi, če je jedla sama itd. ampak Lexi se je že kar precej unesla , mal še piha (as we speak:)), ampak vsaj godrnja ne več. Tud Jordi se bo unesla, sem prepričana, samo čas rabi, da bo vidla, da ji prišlek nič noče in da bo še vedno ostalo dovolj hrane in ljubezni podložnikov tudi zanjo. (velik se ji posvečajta, tud če se bo branila, da bo vedla, da je nista pozabila;)) Še kakšno slikco in podložnika mačje družine iz Laz že komaj čakata, da vidita novega mucka <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po jan 13, 2014 9:43 pm

:D :lol: Srečko Paxi, skerca ti je v med padla, čeprav zdej tega še ne vidiš, ker ti od fock še mal odmeva med ušesi :clap: :good: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor To jan 14, 2014 11:21 am

:D :D

Ja, Paxi je lepo pofenan in jima je očitno že bolj všeč ;) Malo je bil tudi oklofutan, ampak samo malo, vsaj kolikor je meni znano. Nič ne komplicira in ima najbolj sweeeet glasek pod soncem, res je eno malo čudovito, otročje radovedno bitjece, mene je povsem začaral :blush: Glede Jord in neproblematične Maši se trudiva in ju crkljava kolikor se le da (ravnokar me je med vzročno-posledično kratkim čohanjem Jord res globoko ugriznila v dlan :wacked: očitno je še vseeno malo :girlcry: ) in Jord se taja, to je dejstvo. Enkrat ga napiha v maniri "na trnek te bom nataknila in šla s tabo lovit ribe, črv mali" (ampak je Paxi prav pretirano ne upošteva :D), drugič, v enaki situaciji, pa spet ne. Maši je hladna kot špicer, praktično nobenih protestov. Stvari se počasi umirjajo in postavljajo na svoje mesto, jaz pa sem že drugi dan doma in špilam varstvo, za vsak slučaj ;)

Paxi je očitno povsem prešaltal na metal in postal taprav metalc, ker sta se z Maši (če me sicer precej meglen nočni pogled ni zavedel) ponoči lovila po stanovanju :yahoo: No, vsaj upam da se ne motim ;) Paxi je čedalje bolj pogumen in že kar prisoten med nami, prijeti se pa še ne pusti, prej pobegne. Nikakor mi ne deluje podrejen, prej previden. Sem pa zjutraj našel tri kakce iz, glede na barvno lestvico iste serije, izven stranišča (vržene ven) in precej peska naokrog, morda je prišlo do kakšnega protesta, hmm :rolleyes: Ob 7h zjutraj me je Maši prišla opomnit, da sem bumbar pozabil na papico in očitno lačni obe sedita na pultu (huda vzgoja, ja). Pripravim papico in nastane tale slikca, rangirana tudi po konfekcijskih številkah :truce:

Slika

No, po nekaj minutah je kraljica Jord ugotovila, da je nekaj pozabila, stvari postavila na svoje mesto in seveda takoj napihala našega junčka :rolleyes: Potem smo postavitev nekoliko preuredili glede na njene feng shui predstave:

Slika

Zadnja fotka posneta nekaj minut nazaj #pogumnež :D

Slika

Takle mamo 8)
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 14, 2014 11:30 am

Lej jo, kako piha, faca :D Pa očitno je, da punci Pax ne dojema, kot velike nevarnosti - okrog Mile je dolgo časa hodil izključno v nizki štrasenlagi :D :D

Po noči je pa lepo divjat, drži, sploh, če dobiš družbo za norenje :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 14, 2014 11:36 am

Čisto krasno vam gre! :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 14, 2014 11:42 am

Pridna Maši, tako se dela. Treba razgibat mulca. :) Meni se tudi zdi, da vam gre čisto kul. Pa takoooo so fini skupaj ob skledicah!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 14, 2014 11:44 am

:lol: :lol: tako sem se sedaj narežala, da sem čisto pozabila, da mi je na smrt slabo :D
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 14, 2014 2:00 pm

Joj, pri vas se imate pa res fajn! :) Malo pihanja pa res mora bit, da se ve, kdo kam paše ;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jan 14, 2014 6:13 pm

omg Jord je posmrčkala Paxijaaaaaaaaaa :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :drinks:

Že na wc mu ni pustila v miru, skoz za njim, ga gledala kako je oddelal svoje in potem spet spremila ven. Jord (kot vedno) najde shopping vrečko in mali pride zraven. "Zdej ga pa bo", si mislim, ona pa počasi s smrčkom do njega, ga nežno posmrčka po nosku, Paxi pa najbrž tik pred nezavestjo iz mize na raje stol ;) Jord ga pa samo še lepo s tačko (najbrž so to zgolj moje utvare :D ) skoraj poboža po hrbtu.

Nič, sem v šoku in šibam na urgenco, ker ne vem kaj sem jedel, ampak zihr kakšne podtaknjene psihoaktivne substance :crazy: :bye:

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 14, 2014 6:24 pm

:yahoo:

Berniethepie, preden greš na urgenco v vrsto stat in čas peč metat, se še spomni kakšnega fajnega novega naslova tele teme, da ne boš ex našega desca čisto (no ali pa vsaj preveč) poženščil! :P
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor To jan 14, 2014 8:23 pm

:lol: :lol: :lol:

Na koncu ni bilo treba na urgenco, sem že doma zbistril misli :D Stanje je videti odlično, kraljica Jord vsa mirna spi, Maši dremucka v visečki, Paxi je pa spet skrit pod posteljo; saj je dec, ampak prav hrabre sorte pa ni, hehe :D Sicer ga pa lahko povsem razumem, pri toliko ženskah se tudi meni pogosto tresejo hlače :lol:

Evo, ideja za nov naslov, rahlo športno obarvano in sicer "Šišenski hat-trick" :blush:

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To jan 14, 2014 9:13 pm

Šišenski matriarhat in midva dva uboga reveža :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jan 15, 2014 9:22 am

:lol: :lol: :lol: Thx Cats, saj bo nekaj v točno tem smislu :D

Update situacije: Paxi je že raketa, se ful lovijo, poln stanovanje jih je (in wc tudi :D ) :yahoo: Edino pri hrani ga še kšna napiha, pa mene se še boji. No, mene se bolj kot ne noben ne boji :rolleyes: Odlikovanje za hrabrost mu ne uide :lol:

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 15, 2014 9:50 am

Hihi :D kako ste luštni <3

Moram prit enkrat na obisk :angel:

Kaj potem naredimo z naslovom - bo hokejsko ali bo bolj tko ... po moško samosmilni? :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jan 15, 2014 10:05 am

:D

Lepo vabljena na obisk :) Ja, pa dajmo samosmilnega, ker tako pač je :lol:

Bo "Šišenski matriarhat in dve ubogi pari" ok? :D (hvala Cats za idejo ;) )

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 15, 2014 10:17 am

:good:

Super je :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr jan 15, 2014 10:23 am

Re: Šišenski matriarhat in dve ubogi pari

Potem pa lepo prosimo za spremembo :D

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten