muca BLACKYCA

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor Sr jan 08, 2014 10:15 am

Re: muca BLACKYCA

Superveseli za Blackyco in Monito :clap: :clap:
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 08, 2014 10:43 am

hvala... full tko čutim, da bova najboljši prijateljici postali... verjetno ne takoj, ampak lepo počasi :cat:
Y de repente un ángel...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 11:15 am

Točno tako, počasi. Z razumevanjem, občutkom in ljubeznijo gre vse. :)
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Sr jan 08, 2014 11:25 am

Helena včeraj sem vašega moža spoznala... mi je še veliko dobrih nasvetov dal :) res je prijazen
Y de repente un ángel...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 11:33 am

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 12:02 pm

Jaz bom še malce takole :angel:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 12:20 pm

:) Jo bom v tem času še ful razvadila. :D ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 12:42 pm

monita je napisal/-a:hvala... full tko čutim, da bova najboljši prijateljici postali... verjetno ne takoj, ampak lepo počasi :cat:

Mene pri mačkah fascinira ravno to, da pri njih nič ne gre na hitro ali na silo,
mačke nikakor ne pristajajo na instant odnose :)

Ampak odnos, ki se skozi splete med ljudmi in mačkami, je pa neprecenljiv,
če mene vprašaš :)

Uživaj!

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 12:59 pm

:girlyes: Ja, res je! In, vsaka zase je čisto nekaj posebnega! Meni ob mačkah (skoraj) ves čas dela hormon sreče :cupidgirl: (razen če je s kakim kaj narobe..); bomo dolgo mladi! ;) :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 08, 2014 5:43 pm

Monita, dobra odločitev. Saj ne, da kakšna muca ne bi bila krasna, vse muce so krasne, ampak Blackyca je pa RES krasna mucka v vseh pogledih. :yahoo:
Vama obema privoščim, da uživata skupaj še pa še!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 09, 2014 12:33 pm

:girlyes: mačke te dokazano osrečijo in umirijo ;)
Blackyca je prekrasna muca v vseh pogledih, noro bosta uživali :clap:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 09, 2014 7:40 pm

:) Blackyca se je zrinila na stol, za moj hrbet in se pravkar na veliko crklja in prede. :good: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 9:31 am

:girlblush: Draga moja zlata Blackyca, hvala ti za vse in oprosti mi, ker te pošiljam v nov dom. Vesela bom šele, ko bom izvedela, da se tudi tam dobro počutiš in sproščeno uživaš. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 9:43 am

:kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 12:42 pm

Trixi je napisal/-a::girlblush: Draga moja zlata Blackyca, hvala ti za vse in oprosti mi, ker te pošiljam v nov dom. Vesela bom šele, ko bom izvedela, da se tudi tam dobro počutiš in sproščeno uživaš. :kiss:

Trixi :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 12:48 pm

Hudič jih je dati naprej, ko tako dolgo živimo skupaj, da postanejo nekako naše mačke. Ampak tudi to je del "službe". :) Trixi :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 7:54 pm

Blackyca je že skoraj doma. Pred odhodom sva se še pocrkljali, sem jo imela tudi v naročju. Je pa slutila, da je nekaj drugače, saj ji tudi mokra hrana ni teknila, kot ji tekne ponavadi. Za popotnico dobila še nekaj igračk, ki jih je prinesla iz daljnih krajev njena botrica.
Si želim, da bi se na nove okoliščine čim prej navadila. :angel:
Srčica, srečno! :kiss:
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 7:59 pm

Srečno, prelepa Blackyca <3 :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 10, 2014 8:18 pm

Draga občutljiva dušica Blacky :angel: Upam, da bo čim prej ugotovila, da je zares DOMA.

Je pa res, da so storitve v penzionu Trixi take, da muce tako in tako mislijo, da so doma. Lupčkanja in božanja jim ne manjka. Da ne bo pomote, ne mislim, da je pri drugih skrbnicah kaj drugače, ampak samo Trixin servis poznam iz prve roke ;)
Blackyca in Monita, uživajta, pa seveda pričakujemo on line poročanje, kako vama gre!

p.s.
Verjamem, da se po toliko časa še posebej težko ločiš od muce, pa čeprav veš, da gre v najboljše roke...Vse ve ste zlate punce z velikim srcem. Muce to čutijo.
Uporabniški avatar

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Pe jan 10, 2014 9:22 pm

Pozdravljenje mačke in mačkoni!

Blackyco smo odpeljali. Meni se je srce trgal že ko je prvič začela jokat... ampak vedla sm da to paše zraven. V avtu je načase mal jokala, ne ve čas... se je pa že zelo kmalu ornk podelala tako da sva z mami imele obe okna do konca odprta pa še vedno je smrdelo. Sva se hecali, da če naju bi policaji ustavili, da bi naju po hitrem postkopu naprej spustili ;) Bolj k sm se približevala domačim vratom bolj intenzivno je jokala. Doma sem jo nesla v mojo sobo, kjer ima tudi prskalnik, posteljico in wc. Hrano ima v kuhinji :)

Zelo hitro je prišla iz kletke... verjetno je tudi njej zelo smrdelo notri :p potem pa je bla full živčna, mavkajoče je pregledala celo stanovanje... jaz sem jo hotla malo potolažiti z priboljški ampak ni niti malo trznila. se vidi da je zalo radovedna ker je res vse skrite kote pregledala. Potem se je umirila. Šla v mojo sobo. Jaz sem šla na balkon, na malo duhovne hrane... ampak jo ves čas opazovala v moji sobi. Najprej je šla pod posteljo, pa spet vn, okoli kavča, pa mimo wc-ja... predvidevam, da ga zdej neki časa ne bo uporabljala (danes).. glede na to kar je bilo v avtu :cat: Aja pa ko sem bila na balkoni, se je parkrat obrnila proti meni in sva se gledale v oči.

Nakoncu je se je odločila, da je najbolj varen prostor trenutno v temi pod mojo posteljo. Jaz sem se vsedla na kavč, poslušam musko (upam, da ji je všeč). Na vsake toliko časo jo pokličem. Šla se tudi pogledat pod posteljo, se zagledal v njene oči... zdej je full mirna. vbistvu ko je moja mami odhajala, sem malo priprla vrata od moje sobe, da mi ne bi ušla na hodnik... in ko je bila nekaj sekundic sama, se je očitno full sprostila in od takrat ni niti enkrat več zajokala. :angel:

Lahko ste prepričani, da bo Blacky zelo ljubljena mačka. Trixi mi je rekla, da sliši na ime Blacky... in sm ji povedala, da sem se odločila, da jo bom klicala Blacky ko pa bo poredna pa Blackyca ;) Večini prijateljem sem povedala, da pride Blacky k meni... nekateri so mi rekli, da so živali zelo terapevske... in če sm iskrena jaz to rabim. Prijateljica, ki ima podobne probleme kot jaz ima tudi mačka in je rekla, da koliko ji stoji ob strani... ja prov čuti, kdaj rabi ona pozornost in ne on. Ko sem brala, da je Blacky občuteljiva in plašna... sem jo takoj začutila. In tudi Trixi, k sm Blacky prvi prišla pogledat mi je rekla, da ji je Helena rekla, da pa Blacky je posebna mačka in ji je Trixi odgovorila, morda je pa tudi nova lastnica posebna. In ja sem. Ne maram se nekaj hvaliti, ampak sem zelo dobra po srcu zato me ima veliko ljudi radi, ampak sem zarad svoje dobrote velikokrat žalostna, ker ljudje znajo bit full egoisti (verjetno veste kaj imam v mislih). Živali pa niso egoistične. No nevem, mogoče so, ampak zihr ne nagajo zanalašč, da bi te prizadele v tisto najbolj tvojo šibko točko. Zihr ne očitajo in vržejo vsako napako ki jo narediš.

Tko da od kar sem pomislila da bi imela domačo žival in se odločila za Blacky in ves ta čas doživljala res težke stvari (v enem tednu sem dve prijateljici zgubila). Pa nista umrli, ampak nekak ni blo več koristi v meni. Ja ni lahko, ampak prej bi me to čist potrl... zdej pa že misem na Blacky zbriše vse žalostne misli... Trenutno sem sama doma, no ne nisem, Blacky je tu... čeprav je pod posteljo in je ne vidim, se ne počutim samo... vem da je nekdo tukaj. Nekdo, ki je trenutno še prestrašen ampak ki me bo nekoč imel neskončno rad.

Uff sm se razpisala. Hvala Trixi, hvala Helena za hiter odgovor 2. januarja ko sem vam pisala za informacije glede Blacky <3

Lahko ste sigurni, da bom za Blacky skrbela po svojih najboljših močeh. Lepo ji bo pri meni... ne samo jaz, ampak tudi vsi ki bodo kadarkoli v mojem stanovanju bodo lepo ravnali z njo.

Hvala za zaupanje :cat:
Y de repente un ángel...
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov