Mi smo našli skoraj idealno rešitev - kasete, ki se jih uporablja v koših za otroške plenice in so od istega proizvajalca (AngelCare). Cenovno zelo podobno (21 EUR za 3 kasete), na tujih forumih so sicer omenjali, da je vsebine nekoliko več in 1 kaseta zdrži dalj, ampak jaz ne opazim pretirane razlike. Jih je pa pri nas precej težko dobiti, večinoma samo na spletu, v fizični trgovini jih sploh nisem našla.
Edina pomanjkljivost je v tem, da je pri teh kasetah tisti čisto zunanji vrhnji plastični rob, s katerim se kaseta "usede" v koš nekoliko ožji, tako da se ti ob potegu tiste ročke lahko zgodi, da kaseta zdrsne nekoliko v notranjost koša

. Ampak zadeva ravno tako funkcionira. Baje nekateri rešujejo ta problem tako, da na kaseto namestijo navadno elastiko, ki jim malce poveča rob, sama bom pri naslednji kaseti poskusila na tisti rob nanesti nekoliko lepila z vročo pištolco, toliko da bo za kakšen mm večji. Pa da ne bo pomote - bom pred namestitvijo počakala, da se dobro posuši

.
Mah, jaz si sploh ne predstavljam več pucanja WC-jev brez teh kaset, je pač veliko bolj komot, čeprav pri 3 mačkih to sploh ni več poceni špas