Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 27, 2013 9:26 pm

Re: Daj si duška

Spet bolana! :dash: :dash: :dash: :dash:
Zadnje cajte sem vsake 10 dni pr dohtarjih!!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 8:53 pm

jest pa pomaranče te praznike očitno ne špilamo dobr ene z drugo bemuboga... :devil:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 30, 2013 8:57 pm

Če vaju kaj tolaži, Melko je tudi driskal :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor To dec 31, 2013 5:53 am

Duško, daj mi prosim omogoči normalno delovanje danes na delovnem mestu, torej brez motenj kot so kuhanje vina in en kup ljudi v pisarni ... ker moram res kaj narediti. No ja, sicer bom pa ukrepala, ni panike ... al neki.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 31, 2013 9:46 am

Moji so bli tud čist podivjani to noč. Je blo slišat kokr da horda gremlinov teče gor pa dol po štengah. :lol:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 6:00 pm

pravijo, da kakršen je prvi dan v letu, takšno bo potem celo leto, ne?

Pol najboljš da se fentam prov takoj, ker če misli bit celo leto takšno, ga enostavno NOČEM preživet... :dash: :dash: :dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 6:35 pm

MM. če naj bi blo celo leto kot prvi dan potem bi morala jaz večino zadnjih let vsak dan prelenarit na kavču, cajtat mačka in se basat s pico. :D

Btw a je kdo zadnje čase kej gledal po bookdepository in opazil kakšne spremembe?

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 7:05 pm

Kakšne spremembe pa? Jaz sem decembra kupovala, pa nisem nič opazila.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 7:25 pm

Jaz sem iskala knjige od ene pisateljice, ki jih je res izdala ogromno in večinoma so vse imel na boodepository...zdaj jih je pa ful malo pa še od tega jih je veliko nedobavljivih oz., da poskusiš na abe books...no in sm pol mal klikala naprej in našla tole:

How does the Amazon acquisition affect The Book Depository customers?
The Book Depository and Amazon are aligned in wanting to ensure the best possible experience for customers. Working with Amazon we will look to continue to increase our vast selection of great titles and provide even better customer experience.

In seveda na Amazonu pa najdem vse te knjige ampak bi pa dala za dva paperbacka 6 € za poštnino pa 25 €...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 8:21 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Jaz sem iskala ...

Na, zdaj sem šla gledat, če je kaj novega z BD, in kot rezultat imam naročeno eno nenačrtovano knjigo - toliko o trdnih odločitvah, da ne kupujem več, dokler jih ne preberem še vsaj nekaj :D :D
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr jan 01, 2014 8:32 pm

Sej razumem, da po prežurani noči (sploh, ko je govora o novem letu), zjutraj (no, khm :blush: ) pride na obisk Veliki Tiger. Ampak se mi zdi pa skrajno nekorektno od tega gospoda Tigra, da pride z zamudo, ker cedevito, pico in šalco kave sem mela pripravljeno, ko sem vstala, ne 5 ur kasneje NA ŠIHTU.

... meh. :truce:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 8:35 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Jaz sem iskala knjige od ene pisateljice, ki jih je res izdala ogromno in večinoma so vse imel na boodepository...zdaj jih je pa ful malo pa še od tega jih je veliko nedobavljivih oz., da poskusiš na abe books...no in sm pol mal klikala naprej in našla tole:

How does the Amazon acquisition affect The Book Depository customers?
The Book Depository and Amazon are aligned in wanting to ensure the best possible experience for customers. Working with Amazon we will look to continue to increase our vast selection of great titles and provide even better customer experience.

In seveda na Amazonu pa najdem vse te knjige ampak bi pa dala za dva paperbacka 6 € za poštnino pa 25 €...

To je pa zoprno, da je taka poštnina. :s
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 9:08 pm

Naslednjemu, ki bo nameraval še spustit raketo ali počit bombo ali karkoli, jo bom v rit zatlačla, prsežem! :devil:
Moja uboga mala pasja opica še danes leži v kotu za kavčem in se cela strese... :girlsad: Še dobro, da smo vsaj še opoldan uspeli ujet pol ure brez pokanja in it lulat, ko so razbijaški banditi očitno še spali od nočne kanonade...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jan 01, 2014 9:27 pm

Pri nas je Melko imel napad panike od pokanja. Pa sva se objemala in tolažila in skupaj cvilila in renčala (izgleda blesavo, ampak mislim, da mu pomaga). Od stresa (al pa od žlehtnobe, kdo bi vedel :D ) je polulal novo škatlo, kar mu je Mila ornk zamerila. K sreči se je pomiril in je danes bolj ali manj normalen.

Edit: nisem verjela, da bom kdaj to napisala :lol:

Edit2: Pax je pa napeto gledal ognjemet in študiral trajektorije raket. Bi ga tudi lovil, pa ga je bilo prehitro konec. Geek :D :D :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 9:08 am

Prov ob živce me spravlja folk k ne loč med virozami in bakterijskimi okužbami pa zdravniki k kr predpisujejo antibiotike k bonbone...pa folk k kr "najde doma" neke antibiotike in jih potem jemlje potem pa jamra ker "ne primejo". :dash:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če jan 02, 2014 6:21 pm

Še ne mislijo nehat, anede :dash:
Novo leto je mimo, živali cel kup izgubljenih in mrtvih, moj Gaj Caster pa tudi že čisto preveč ur ves presran ždi pod kavčem. Dragi bombaši, naj se vam vsa zakurjena pirotehnika zatakne med prsti :bad:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če jan 02, 2014 9:17 pm

Ne morem verjet, da sem včasih delala na dveh koncih.. oz sem eno delo pustila, ker sem dobila 2 drugje... danes se pa nič ne najde! :dance:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe jan 03, 2014 5:56 am

1. A mi lahko prosim lepo neha bit slabo???

2. A lahko prosim neham gledat teme z mački, ki so za oddajo, ker bi vseeeeee meeeeelaaaaaaa!!!! :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 03, 2014 4:04 pm

ko je treba delat 16 ur na dan tudi če maš virozo in te boli vsak mm telesa posebej.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jan 03, 2014 5:48 pm

helena, mene dele gor drži da dobim pomembn obisk, pa upam da kej podelim bratsko z njima :D . še ne vesta :lol:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov