Sonja, Miško in Bučko imata super imeni in sta srčkana mačkona. Pa še ljubeča, zelo očitno.
Pri nas je zares vsak dan malo boljše. Vse pogosteje poležavajo vsi štirje v dnevni sobi hkrati, občasno se celo zvalijo precej blizu skupaj. Kakega medsebojnega umivanja seveda ni, niti v sanjah. Zaenkrat.
Ugotavljam, da sta Cicimici in Liya še v stresu, obe imata prhljaj in obema teče iz oči (no, Liya običajno nima takih težav), Nonu pa je itak treba sproti pucat solzice, kaj hočemo. Cicimici že malo raziskuje naokoli in občasno celo vzdigne repek, a še ni čisto prava. Mene besno objema in sem precej okrempljana okoli vratu, saj se prisesa s kremlji name, klopek krempljasti.
Namesto Belega Božiča imamo Cicimici v belem. Koškov ne mara, tale nobel zadevica, ki sem ji jo danes ponudila, pa ji očitno odgovarja, saj sploh noče ven.

Hiško, ki sem jo obilno napolnila z mačjo meto, je zasedla Liya, ki je popolnoma padla ven. No, do nje je prišla šele, ko se je poležavanja v njej naveličala šefica Nikolina, ki je pri vseh novotarijah običajno prva.

Nikolinčica, ki je že tako suhcena, da se bi videlo skoznjo, če ne bi bila dolgolaska, je iz razumljivih razlogov prava princeska na zrnu graha. Vesela sem, da jo še imam, moja prva jutranja misel je namenjena njej.

Zelo zelo občasno Cicimici in Non grickata brikete skupaj. Ah, kaka miniaturica je naša Cicimici.

Jutranje usrančkan okoli oči se Non čisti. On zares rad kaj prigrizne, velikokrat na dan/noč.

Smrekce nimamo, samo malega belega jelena smo v kuhinji postavile na mizo. Mačkam so dobri možje itak da prinesli darile, ideje za hiško in radiatorski ležalnik so našli na tem našem forumu, mišk iz stisnjene mačje mete in prebele "kučme" pa sem se spomnila jaz, skromna skrbnica in strežnica štirih kosmatih veličanstev (ki jih sicer kličem žabice).
Tri žabe so vidne, Non je pa pod mizo. Takole čakamo, da bo Novo leto itd..

No, skorajda vse 4 sem ujela v kamero... Nekako.... Saj pravim, bližine še manjka...

Želimo vam srečno Novo leto, veliko zdravja, veselja, osebne moči, pa še več radosti in ljubezni.