Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 05, 2013 8:30 pm

Re: Daj si duška

fiorina, glej da te ne bo odpihnilo v prihodnosti :scare:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 06, 2013 10:10 am

pazim pazim :) . Hvala za skrb :rose:

Mamo snežno nevihto, meglo, zamete, veter piha, da se tisti pod 50kil lih ne morjo šetat zunaj (saj ne, da mene moralo skrbet). Ponoči je pihalo kot za stavo in nam popucalo teraso :D , ves stiropor za podmačjeriti se je odselil :fool: , ampak če me bo kdo vprašal, če je naš pa seveda tega ne priznam :blush: .

Ja, vem, Mačja mama, da je tak šturm mala malca za vas primorce :timeout: , ampak mi smo malo pomehkuženi in zelo trpimo :wacked:

in BTW MM :welcome: bek, sem te pogrešala
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 06, 2013 10:14 am

eh, človeki blesavi...zbirat mačke je strašno fino, k se jih pa preveč nabere je pa halo, pridte pa poberte al jih pa potolčem. u k... vse skupi res.
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe dec 06, 2013 12:32 pm

Duškooooooooo! :ireful: A lahko en flamethrower? Prosim, obljubim, da bo s pridom uporabljen. :devil: Pa eno fletno macolo, da se malo pameti vbije v kako betico, magari mojo. :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe dec 06, 2013 12:47 pm

Razumem, da je veseli december in da se je treba veselit, pa sem čisto za ... ampak! Dragi Duško, daj jim povej, da se to ne dela v službi vsak dan, da tudi v svoji pisarni ne morem biti, ker je tam žurka, sama imam pa toooooliko za naredit. Daj no, poštimaj jim malo pamet, da bodo malo več delali svojega dela in ga ne prelagali na druge, pa malo manj veseljačili in pili v službi ... prosim ... ker sem že obupana.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe dec 06, 2013 12:54 pm

fiorina je napisal/-a:Ja, vem, Mačja mama, da je tak šturm mala malca za vas primorce

Si slišala kako je stolklo Anglijo?! 220 km/h, storm surge, vpliv lune pa še nizek prtisk!! Valovi so ponekod "pojedli" tudi do deset, petnajst metrov obale!! :O
Tole pa ni mala malca...
Slika

fiorina je napisal/-a:in BTW MM welcome bek, sem te pogrešala

Hvala... :blush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Pe dec 06, 2013 5:19 pm

Dragi Duško, a bi lahko uredil, da bi moj dragi prišel kdaj domov prej kot sredi noči? Da bi lahko imeli malo prazničnega vzdušja doma, pa da otrok ne bi pozabil kako zgleda njegov očka? :angel: :angel: :angel:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So dec 07, 2013 9:05 am

Meni gre pa neznaaaansko na živce, da je tale pre***ta pof****a glasbena šola neposredno čez cesto in da cele dneve hodi tukaj mimo folk in parkira meni na vrtu ko čaka svoje pamže in se mi zaparkira pred vrata da ne morem ne ven ne nazaj domov in da je vsako polno uro naval avtomobilov na naši bogi miceni enosmerni ulički kjer je komaj prostora za domačine, ne pa še za cca 40 folka ki čakajo v avtmobilih sredi ceste.... :ireful: in to je še ta dobra opcija, ker če je šofer v avtu, lahko greš zraven in ga spodiš stran, če moraš ven! Pride pa odrasel folk, ki hodi v glasbeno šolo, se zaparkira z avtomobilom sredi ceste in ga pusti tam eno celo uro!!!! ostali pa naj vozijo mimo kot vejo in znajo!! :ireful: :aggressive: :mad:
In potem je folk nadvse ogorčen, če jim rečeš naj se prosim umaknejo ker moraš iz hiše!! :ireful: :ireful:

Da niti ne bi o tem, da moramo CELE DNEVE poslušat jodlanje brez posluha in škripanje violin in klomfanje po tipkah in hropenje harmonikarskih mehov in nabijanje po bobnih in plenkanje po strunah in prdenje trobent in ves mogoč in nemogoč hrup, prvih par let je to živ obup dokler se mularija malo ne navadi igrat, na nesrečo je pa višjih letnikov bolj malo in moramo cele dneve poslušat osnovnošolsko mularijo k muči uboge inštrumente...
Seveda od aprila do oktobra pri odprtih oknih. :dash: :dash: :dash:

Tko, zdej sem se izkašljala.

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Ne dec 08, 2013 6:00 pm

Sem šla prej mimo avtopralnice, kjer imajo že leta na parkirišču zaprtega nemškega ovčarja, bohve kerega po vrsti že, čisto sam za ograjo, dan in noč, na mrazu, vročini, snegu, dežju... žive duše nikjer. V kotu ima postavljeno uto in not ene posode, ampak od daleč se ne vidi, zraven pa ne morem, ker je vse zaklenjeno. Ampak itak je vse okej, ker ima kvazi zavetje, pa lačen ni, pa na verigi tudi ne, ima par kvadratov asfalta, po katerem lahko teka, pri uti ima celo nekaj podobnega žogi. Kot mladička ga tja zaprejo, čez par let izgine pa je že nov pasji otrok not. V bajti pa tema, nikjer nikogar, da bi vsaj kaj rekla, čeprav najbrž ne bi zaleglo... :dash:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne dec 08, 2013 7:52 pm

Mačja mama je napisal/-a:Meni gre pa neznaaaansko na živce, da je tale pre***ta pof****a glasbena šola neposredno čez cesto in da cele dneve hodi tukaj mimo folk in parkira meni na vrtu ko čaka svoje pamže in se mi zaparkira pred vrata da ne morem ne ven ne nazaj domov in da je vsako polno uro naval avtomobilov na naši bogi miceni enosmerni ulički kjer je komaj prostora za domačine, ne pa še za cca 40 folka ki čakajo v avtmobilih sredi ceste.... :ireful: in to je še ta dobra opcija, ker če je šofer v avtu, lahko greš zraven in ga spodiš stran, če moraš ven! Pride pa odrasel folk, ki hodi v glasbeno šolo, se zaparkira z avtomobilom sredi ceste in ga pusti tam eno celo uro!!!! ostali pa naj vozijo mimo kot vejo in znajo!! :ireful: :aggressive: :mad:
In potem je folk nadvse ogorčen, če jim rečeš naj se prosim umaknejo ker moraš iz hiše!! :ireful: :ireful:

Da niti ne bi o tem, da moramo CELE DNEVE poslušat jodlanje brez posluha in škripanje violin in klomfanje po tipkah in hropenje harmonikarskih mehov in nabijanje po bobnih in plenkanje po strunah in prdenje trobent in ves mogoč in nemogoč hrup, prvih par let je to živ obup dokler se mularija malo ne navadi igrat, na nesrečo je pa višjih letnikov bolj malo in moramo cele dneve poslušat osnovnošolsko mularijo k muči uboge inštrumente...
Seveda od aprila do oktobra pri odprtih oknih. :dash: :dash: :dash:

Tko, zdej sem se izkašljala.

Čisto vse našteto razumem, sem na istem. Za ekstra bonus imam pa še dve gostilni zraven. Lucky me!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 08, 2013 8:02 pm

uh, meni so še posebej ljubi starši, ki čakajo na parkirišču. v avtu (prižganem - da jih pozimi ne zebe, poleti pa jim ni vroče). medtem ko jaz nimam kje parkirat :dash: za dodatek imam eno glasbeno v isti stavbi, kot je naša pisarna, drugo pa doma :) sčasoma mi je postalo vsaj malo smešno ... :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 09, 2013 7:59 am

Pozabila sem doma nalogo za nemščino :fool: :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 09, 2013 9:35 am

Jaz imam pa 5m pod oknom spalnice vrtec. 3m pod oknom spalnice ima pa vrtec teraso, kamor posljejo novince jokat od 6 zjutri dalje. :P
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 09, 2013 10:22 pm

taperverčki je napisal/-a:Jaz imam pa 5m pod oknom spalnice vrtec. 3m pod oknom spalnice ima pa vrtec teraso, kamor posljejo novince jokat od 6 zjutri dalje. :P

o joy :rolleyes:

Naš sosed je Slovenijalesovo skladišče. Viličar zakurbla ob 7:00 in ugasne točno ob 19:00. Ampak je nekak konstanten zvok, pa se ga kar navadiš. Ponoči pa čez vikend je pa mir. Vidim, da imam kar srečo. Je bil pa tam, kjer sem prej živela, v sosednji stavbi bankomat. Normalno, da so vsi parkirali na našem dovozu, se razume. "Saj bom samo minuto..."- A ja? Ti, pa ostalih 250 tudi. :dash: :dash: :dash: Mah, povsod se kaj najde...
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 10, 2013 8:04 am

Od nekdaj me je fasciniralo, da so dedci iz nam sosednjih gostilen prišli 'odtočit' na naše vogale in garažna vrata, pa šli nazaj noter! j*** cesta, a notri ni dost velik skret zate?
Ko je vroče moramo z vapom prat naokrog, da ne smrdi, gostilničarji se nam smejijo, narediti pa ne moremo nič. :devil:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 10, 2013 8:30 am

Napelji električnega pastirja po steni/ograji. Samo ENKRAT bo še odtočil, pa nikdar več... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 10, 2013 8:48 am

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 10, 2013 9:30 am

:lol: dobra
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To dec 10, 2013 10:04 am

Mačja mama je napisal/-a:Napelji električnega pastirja po steni/ograji. Samo ENKRAT bo še odtočil, pa nikdar več... :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Da bodo ciljali kateri večkrat žico zadane? Ali pa kateremu se je večkrat zaiskrilo? :lol:
Bi morali izumit nek 'wireless' pastir. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 10, 2013 4:13 pm

Duško, kaj naj ti rečem.....budala si :dash: :fool: :dash:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov