Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 28, 2013 10:30 am

Re: Daj si duška

Jah, a ni nekako tako, da če nekaj plačaš, potem upravičeno pričakuješ takšno storitev? Eno je, če odstopa za malenkost, nekaj čisto drugega pa, da ravno bistvo tistega, kar si plačala, ni bilo izvedeno.
Mah, jaz sem itak alergična na pošto ... Zaračunajo glih vse, kar jim pade na pamet (tudi po večkrat, ker se ne morejo zmenit med sabo, kako in kaj), njihove poslovalnice so postale samopostrežne (biokill in čaji?? na manjših poštah sploh ne najdeš več okenc), storitev pa ... Danes sem prevzela tako pomedrano pošiljko, da sem zares srečna, da je bila vsebina zavita v enih 5 plasti mehurčkov ... Listke o pošiljkah nosi okrog kar vnaprej napisane - ko sem ga enkrat srečala pri nabiralniku, ko je bil listek že noter, je pa rekel, da je ravnokar nameraval it iskat paket, naj počakam, bo prinesel :S (Pa mene sploh ne moti, da moram it po paket na pošto, motilo me je, da se mi je takole v faco zlagal) :ireful:

Duško, še tole: kaj je point, da kupim Profender za mačko, ki me je pripravljena fentat ob morebitnem poskusu dajanja tablete, če me ta mačka skuša (po novem) fentat tudi ob aplikaciji Profenderja :mad: Seveda se naju (jp, zdaj je tudi Profender postal delo za dva :dash: ) je potem naslednji dve uri izogibala, danes pa je sicer že malo popustila, ampak če ne vidi rok, ko jo hočeš pobožat, pa ni srečna :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 28, 2013 11:55 am

Vidiš, jaz našega poštarja in poštni urad lahko samo pohvalim. Super so, prijazni, učinkoviti, ustrežljivi. :good:

Dragi Duško, z velikim entuziazmom sem se vrgla v zajeten kup dela, v prepričanju, da bom v tem uživala, in zdaj po treh urah ugotavljam, da mi ni všeč :( Ko pa pogledam količino tega, kar je treba postoriti, mi pade črna tema na oči :dash: nda, k da obstaja tudi bela tema :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 28, 2013 12:01 pm

Cats je napisal/-a:Vidiš, jaz našega poštarja in poštni urad lahko samo pohvalim. Super so, prijazni, učinkoviti, ustrežljivi. :good:

če pa dobivaš po pošti metle ... z navodili za dostavo! :lol: :lol: (sej tudi tu niso vsi napačni, no :) )

ja, bela tema je tista, ko tako močno mižiš, da je že kar belo! :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 28, 2013 12:45 pm

:) Duško, daj, zrihtaj še nekaj dobrih novic. :angel:

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 28, 2013 4:43 pm

Leia je napisal/-a:Jah, a ni nekako tako, da če nekaj plačaš, potem upravičeno pričakuješ takšno storitev? Eno je, če odstopa za malenkost, nekaj čisto drugega pa, da ravno bistvo tistega, kar si plačala, ni bilo izvedeno.
Mah, jaz sem itak alergična na pošto ... Zaračunajo glih vse, kar jim pade na pamet (tudi po večkrat, ker se ne morejo zmenit med sabo, kako in kaj), njihove poslovalnice so postale samopostrežne (biokill in čaji?? na manjših poštah sploh ne najdeš več okenc), storitev pa ... Danes sem prevzela tako pomedrano pošiljko, da sem zares srečna, da je bila vsebina zavita v enih 5 plasti mehurčkov ... Listke o pošiljkah nosi okrog kar vnaprej napisane - ko sem ga enkrat srečala pri nabiralniku, ko je bil listek že noter, je pa rekel, da je ravnokar nameraval it iskat paket, naj počakam, bo prinesel :S (Pa mene sploh ne moti, da moram it po paket na pošto, motilo me je, da se mi je takole v faco zlagal) :ireful:

Ja je res ja, včeraj so dobro zaJ. Da ne omenim tega, da sem dan prej klicala okoli 2h, za ponovno dostavo za naslednji dan, pa mi reče "to pa jutri pokličite pa do 13 ure prosim".. res ne vem a je težko dol zapisat podatke al kaj?
tole z listki! Kako sem bila penasta ko sem še bila v Kranju, pa smo dajali pritožbe in vse, ker sem morala ene 5x na pošto, ker poštar ni pozvonil, pa sem ga doma čakala! :dash: Pa me je enkrat uslužbenka hotela prepričat, da poštarju več časa vzame, če mora listek napisat, kot da meni pozvoni. Ni hotela dojet, da ima listke lahko vnaprej napisane in da 100% ni pozvonil, ker sem sedela doma in ga čakala.

Drugače je naša pošta tukaj ok, mislim gospe ki delajo tam so res prijazne in vse, tudi poštarji so bili do sedaj ok, z izjemo bumbarja od včeraj.

Kar se tiče paketov so pri carini tudi carji, do sedaj sem še vedno dobila paket gravž od gravža, raztrgano, za silo zalepljeno... je fajn uničevat nekaj kar ni tvoje.

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Pe nov 29, 2013 12:16 pm

Torej se lahko upravičeno bojim izgleda mojega paketa, ki ga je carina ta teden enkrat dala od sebe? Ojej :/ z njimi še nisem imela opravka, tako da se prav bojim, kaj bo.

Sicer pa, dragi Duško, daj prosim te, poskrbi, da bom imela malo miru pred osebki, ki mi niso v redu in kar naprej rinejo v moj osebni prostor ... ker se jim ne da dopovedat kot drugače, da znorim .. tega pa ne želim.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 29, 2013 1:26 pm

embalaža paketov, ki gredo skozi carino, je zagotovo raztrgana ali povsem zamenjana. meni niso poškodovali še ničesar, res pa je, da še nikoli nisem naročala ničesar krhkega/lomljivega. zgleda pa res grdo, ja :)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 29, 2013 2:41 pm

Jaz tudi nikoli nič krhkega ne naročam, ampak se mi vseeno zdi nedopustno in skrajno nesramno, da pošiljke dobesedno raztrgajo narazen, ker se jim zgleda ne da enih škarij ali noža v roke prjet. Si predstavljam zaposlene kako uživajo v tem in se izživljajo nad paketi/kuvertami. Moč je v njihovih rokah, posledic ni. Me zanima kako bi bilo njim, če bi jim jaz pošto razcefrala.

Sicer pa, a sploh morajo vse preverit? Če je iz računa jasno razvidno kaj je v paketu, a ga res morajo odpret?

Boljše da sploh neham razmišljat o vsem, sem samo slabe volje ko se spomnim. :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Pe nov 29, 2013 3:07 pm

all je napisal/-a:Jaz tudi nikoli nič krhkega ne naročam, ampak se mi vseeno zdi nedopustno in skrajno nesramno, da pošiljke dobesedno raztrgajo narazen, ker se jim zgleda ne da enih škarij ali noža v roke prjet. Si predstavljam zaposlene kako uživajo v tem in se izživljajo nad paketi/kuvertami. Moč je v njihovih rokah, posledic ni. Me zanima kako bi bilo njim, če bi jim jaz pošto razcefrala.

Sicer pa, a sploh morajo vse preverit? Če je iz računa jasno razvidno kaj je v paketu, a ga res morajo odpret?

Boljše da sploh neham razmišljat o vsem, sem samo slabe volje ko se spomnim. :)

Jaz kupujem že skoraj vse, razen hrane in obutve preko spleta, pa mi niso še nikoli ničesar poškodovali, kaj šele uničili. Lani sem kupila tudi precej veliko sliko, ki je iz Kanade prišla popolnoma cela, brez ene praske. In ja, carina lahko preveri prav vsako pošiljko, sploh pa na računu pa lahko piše karkoli - malverzacij in švercanja je namreč kolikor češ.
Nasprotno pa imam precej slabih izkušenj z dostavljalci - pred dvema letoma je npr paketek iz LJ do KP potoval natanko tri tedne (!!!), ker je frajer kurir sam podpisal prejem, nato pa paket založil neznano kam. In ja, enkrat se nam je to zgodilo v službi, kjer so na enak način založili dokumente, vredne več kot 100K evrov. Za takega malomarneža ni drugega zdravila, kot takojšnja izguba službe, pa naj potem v miru meditira o svojem odnosu do dela.
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 29, 2013 6:20 pm

:offtopic: Ahhh...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Pe nov 29, 2013 8:05 pm

Tudi pri meni je tako nekak kot pri moksi glede paketov iz tujine, vedno vse prispe v normalnem stanju. Je pa pošta ravno pred kakšnim tednom mojemu fantu predčasno poslala nazaj eno priporočeno pismo (preden je minil tisti 15 dnevni rok za dvig pošiljke) :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor So nov 30, 2013 12:37 pm

Jaz na tehničnem oddelku trgovine: Kakšne je potem razlika med tema dvema fotoaparatoma?

Prodajalec: (najprej na glas prebere karakteristike z listka (brat znam tudi sama), pa so karakteristike praktično enake.): Ja tale (občutno dražji) je ful boljši, na vašem mestu bi vzel tega.

Jaz: Ja, pa zakaj, po čem je ful boljši?

Prodajalec: Jaaaaaa, ta ma wi-fi.

Ja, če ima pa wi-fi, potem pa res nujno tega. Wi-fi na fotoaparatu je pa res ključna zadeva... :dash: :dash: :dash:
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne dec 01, 2013 11:39 am

Se mi zdi, da sm si mejčkn preveč zadala za tale vikend...no ja, bo že.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 02, 2013 11:10 am

Ravno, ko pogruntaš vse temačne skrivnosti programa, ki ti je vsiljen, pridejo namestit posodobitve. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 02, 2013 3:10 pm

Objavim tole tukaj, ker je najbolj brana tema:
V zadnjih dneh sem imela hude probleme z glavo in sem bila v bolnici, za par dni nazaj imam totalno luknjo v spominu. Če sem komu kaj dolžna, če moram kaj plačat, kakšno licitacijo recimo... Če kdo kaj rabi od mene, sem komu kaj obljubila, kakšne podatke ali kaj podobnega... Prosim povejte mi na PM ker glih tolko da se spomnim kako mi je ime. Hvala.

Se opravičujem že vnaprej.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 02, 2013 3:13 pm

MM :praising:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po dec 02, 2013 9:55 pm

:girlsad: MM, drži se :angel: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To dec 03, 2013 9:23 am

MM, upam, da bo čim prej ok.

Duško, ko se pride mulc prijavit na izpitno vožnjo in se prvič sreča s konceptom listkov in številk, bi ga najraje poslala na tečaj funkcionalne pismenosti (če bi obstajal) :dash:
So pa po drugi strani upravne enote strašno učinkovite in čeprav vsakič pridem s predpostavko, da bom čakala par ur, me s hitrostjo in prijaznostjo vedno pozitivno presenetijo :good: (ker se čisto predobro spomnim, kako smo čakali najprej kar nekaj časa v čakalnici, potem pa se prekladali po zatohli pisarni, kjer ni bilo enostavno ohranjati dobre volje na nobeni strani pulta ...)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 04, 2013 1:28 pm

Tri zadeve, ki sem jih nagruntala ali preživela danes:
1. malo luxusa pri moji starosti res paše- ni treba pucat leda s šip, če je avto v garaži :good:, da ne govorimo o tem, da me ne zebe v rit, ko se vsedem v avto :D
2. trpljenje na zobozdravniškem stolu uro in pol je fuj še bolj fuj in najbolj fuj :bad:
3. kako se obrača čez dve polni črti na štiripasovnici, ko šljivi predpise in ostale voznike, pustimo to, da je ful ledena cesta :fool: kar je v Slo ali pa tudi v drugih Nem mestih nemogoče (videla in strmela nad drznostjo šoferke) :O
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr dec 04, 2013 1:40 pm

trpljenje pri zobozdravniku je že fujtofuj, ampak so posledice odlaganja takih zadev lahko še veliko hujše :D moja mami vedno reče, da je treba stisnit zobe in potrpet ;) in, ja, upoštevam svoj nasvet, čist zares 8)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov