Nadica

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Ne nov 17, 2013 1:32 pm

Re: Nadica

Kako lepo te je videti, Nadica, v toplem domeku, kjer je vse naštimano tako, da bi se ti in tvoja mačja prijatelja dobro počutili. Uživaj vsak dan posebej, pocartaj Vido, ker si je to zaslužila. Pa čimprej se sprijateljite s Snežkom in Mico, da skupaj kakšno po mačje rečete in morda tudi ušpičite. :clap:
Tako sem vesela zate in vedno bom pokukala semle in preverila ali se kaj javljaš, je kakšna nova slikica, novica... :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 18, 2013 10:34 am

Nadica vesela sem zate veš <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 18, 2013 11:41 am

Nadica, super dom si si izbrala in tudi Snežka boš že "ukrotila" <3 Slike so pa super, ker je najpomembnejše, da se res vidi, da se tale pogumna muca res dobro počuti <3

PS: A je tistale roža monstera? Če jo mucki kdaj žvečijo, jo raje umaknite, ker je strupena :( http://www.aspca.org/pet-care/animal-po ... ilodendron
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po nov 18, 2013 12:20 pm

Ej, Nadica, življenje se včasih res obrne iz totalne bede v pravo nirvano. Neverjetna si, preteklost si pustila v preteklosti, modrejša si od večine ljudi, ki jih poznam... Želim ti le še crkljanje, mir in uživanje.... :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 18, 2013 11:13 pm

Leia je napisal/-a: A je tistale roža monstera

Leia, hvala za link in info. Sem mislila, da imam vse za muce strupene rože pod kontrolo - božična zvezda, bršljan, kalanhoja, no potem pa tole. Super, da ste me opozorili. Jo bom odstranila iz mačjega dosega, čeprav je mucki ne žvečijo, samo rajši ne tvegam, če sem imela že do sedaj srečo.
Se mi pa milo stori vsakič, ko gre Nadica "v pragozd", saj se je tam ponavadi zadrževala Lizika, zlata, nežna in gracilna mucka, ki se je letos v svojem skoraj 16. letu poslovila zaradi kronične odpovedi ledvic.

Monstero bom nadomestila, ampak okrasni lonec iz vrvi pa ostane, saj je Nadica že prvi dan pogruntala, da se da na njem fino krempeljčke brusit - mucica brihtna. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 19, 2013 2:12 pm

:good:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 20, 2013 7:24 pm

:girlsad: Žal mi je za vašo Liziko... Prepričana sem, da bi bila zelo zadovoljna, da ste ljubeč dom ponudili zlati, pogumni Nadici :girlyes: <3

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Če nov 21, 2013 11:25 am

tudi meni je žal za Liziko :girlsad: , verjetno bi bila res zadovoljna, da ste dom ponudili drugi muci, prav tako posebni, zlati, nežni in tudi gracilni Nadici :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 24, 2013 11:34 pm

Majama, Loti Pupa - :rose: :rose:

Teden je naokoli, kaj naj rečem - Nadica presega vsa moja pričakovanja :kiss:, še vedno sem čisto ganjena nad njeno nežnostjo, nad tem, da hodi za mano, spi z mano (pa še z mamo), se ne boji obiskov, pa njen svileni kožušček, ni da ni..

Takole se crklja na toplem v postelji, ko sem že vstala
Slika
In skupaj z Mico
Slika
pa popoldanski počitek, skupaj z mamo (zdravilo proti visokemu pritisku)
Slika
Slika
priboljški
Slika
gneča pri priboljških
Slika
pa še enfant terrible - Snežko - zaenkrat v neposredni Nadičini bližini samo v obliki namizja
Slika

Še vedno imam pomoč za crkljanje, da lahko Snežko spi pri mami in se počasi taja, resnici na ljubo pa tudi zato, ker je Nadica mamo ovila okoli tačke.
Snežko praktično ne piha več, glas povzdigne samo še tu pa tam, imamo pa novo obliko protesta/izkazovanja moči - spanje po mizah (pisalni, kuhinjski). Ja, tukaj mu mirno popustim, samo vztrajam pa na tem, da mora biti skupaj z nami vsaj par ur (četudi v spanju na mizi), da se prehitro ne odpravi v pritličje - počasi bomo že prišli do skupinske slike na kavču.
Sploh se imamo pa že sedaj lepo, ob Nadici se je še Mica pomladila in začela igrati. :good:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po nov 25, 2013 2:19 am

Nadica lubica, kok se pa teb dogaja. A si sploh sanjala kdaj, ko si bila boščika, kako lepo življenje te čaka. Ne samo pod dekico v tapravi postelji, ti si privoščiš počitek kar na najbolj udobnem mestu, da se zaziblješ ob vsakem dihu in prisluhneš bitju srca, ki ti je naklonjeno. To pomirja in paše, ane? Je pa res, da v enaki meri, kot ti je dano, vračaš. Tudi ti si pravo pomirjevalo in balzam za svoje človeške prijatelje. :girlsad:
Mica je pa fajn punca, vidim. Po moje te je res zelo vesela, tako kot pravi Vida, se je ob tebi pomladila in mogoče celo malo pootročila. Snežku manjka še prav malo, da se ti bolj približa. Sem prepričana, da se dolgo ne bo mogel več zadrževati. Sicer pa, že zdaj ti je hvaležen, da si lahko na račun tvoje vselitve malo več privošči in si misli: super je zdaj, ne samo, da je prišla čedna in mlada mačka v hišo, z njenim prihodom sem pravzaprav pridobil. Ja, očitno jim tudi jaz veliko pomenim, da mi celo popuščajo, da sem le v njihovi bližini.
Tako lepo te je videti Nadica, srečno in zadovoljno in vedno bom pogledala, če si se spet oglasila. No, tebi se ni treba matrat, zakaj pa maš dve mami v hiši. Vida to prfektno izpelje, za tole danes zasluži čestitke. Hvala Vida in imejte se vsi lepo in radi, ker ste skupaj! :yahoo: :clap:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 25, 2013 9:22 am

:) Vsakič sem vas vesela! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 25, 2013 3:46 pm

Vsakič posebej, ko vas berem in gledam, sem čisto ganjena, da je Nadi našla tak dom, kjer bo res lahko srečna <3 vedno malo alergija razsaja, ko tole berem :'( :girlblush:
Res ste vsi po vrsti super in krasni :clap: bravo Nadi, da si vse ovila okoli krempeljčka...le Snežka imaš navitega le okoli repka :D saj se bo odtajal, dedci več časa rabijo :P

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Po nov 25, 2013 8:10 pm

kako pa vi lepo uživate :clap: Nadica na toplem v postelji <3 <3 , Nadica in Mica, pa Nadica z Vido in mamo, pa tudi Snežko uživa, zaenkrat še po svoje ampak saj se bo omehčal, počasi :kiss: :kiss: :kiss:, kar tako naprej :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 25, 2013 8:49 pm

:) Zanima me, če je tudi pri vas tako, da je Nadica tam, kjer sama želi in tudi toliko časa, kolikor njej paše?
Če je tako, je zagotovo sama šla "delat mami terapijo" in ni bilo obratno, da bi si jo mama "namontirala" nase. :kitty:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 25, 2013 10:08 pm

Ja, Trixi, Nadica gre tja, kamor sama želi - ne spi čisto vsako noč pri meni, včasih si izbere mačjo posteljico v spalnici, ali pa na dekci na dvosedu, včasih pa se zvečer postavi na nočno omarico, me nekaj časa gleda, jaz odgrnem kovter in potem gre na tisto stran, ki ji v tistem trenutku paše (vedno pri glavi), potem pa ponavadi ostane tam do jutra, se pa vedno stiska k meni. Fotka v postelji je nastala, ko sem že vstala, njej se je pa še malo crkljalo.
Seveda je šla tudi k mami sama, na njej tudi zaspala, nekaj časa smo imeli potem kar dve popoldanski zaspanki, je pa mama to crkljanje še podaljšala, ker enostavno ni hotela vstati, ker je bila čisto blažena in raznežena, Nadica se je namreč z delom telesa (in zadnjima tačkama) nežno stiskala k vratu. Nadica pride tudi sama v naročje (največkrat mamino), k meni pa skače na pisalno mizo in deli buce in poljubčke do onemoglosti. Ali pa leži na polički in če jo pobožaš takrat, ko se njej ne boža, postane njen repek aktiven, opozori te s tačko, včasih tudi nežno z zobki, za zaključek te pa še malo poliže po roki, češ, zdajle me pusti, te imam pa še vedno rada. Ko pa spi, jo lahko celo polupčkam (njen kožušček je kot svila), včasih se samo malo oglasi (ima mili glasek) in potem kepica spi dalje.
Sicer pa vse pove mamina izjava: "tale se bo pa crkljala" :yahoo: , pa nadimki: perešček, drobižek, žabica, ritka mala ...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 25, 2013 10:12 pm

Vida, jaz vas tako rada berem, pravi balzam za sprostitev po težkem dnevu sta (ste) z Nadico, <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 26, 2013 12:05 am

Helena, sem videla, da je bil res težek dan - nekaj varovančkov se bori, eden je izgubil boj, ampak je odšel v objemu tiste, ki ga je imela brezpogojno rada - samo tole bom rekla - ni res, da je vsaka stvar za nekaj dobra, trpljenje nedolžnih ni dobro za nič, ampak pomoč in ljubezen, neprespane noči to pa je ne glede na izid vedno neprecenljivo. Včasih uspe in se zgodi čudež, včasih ne, ostane pa zavest, da si se maksimalno potrudil. Zato v tolažbo in za prijaznejši jutrišnji dan - hvala, da ste, kot oseba, kot zavod, kot upanje in zatočišče za nemočna in trpeča bitja - če vas ne bi bilo, tudi Nadice ne bi bilo več, meni pa tako polepša vsak dan.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 26, 2013 6:06 am

vida je napisal/-a: ni res, da je vsaka stvar za nekaj dobra, trpljenje nedolžnih ni dobro za nič

s tem se pa več kot strinjam.

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor To nov 26, 2013 8:13 am

Vida :good: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 26, 2013 11:57 am

A moram jaz v tej temi zmeri cmerat :'( :fool: ....toooook je lepo vse to brati in videti, še bolj pa čutiti, ker se dejansko čuti vsa ljubezen iz teh postov <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov