Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 8:26 pm

Re: Daj si duška

Aja, ko se že duškam - tisti, ki se s psi sprehajate pod Urhom bodite pozorni na mlajšo žensko z (mlajšim?) črnim sharpeijem. Danes smo fasali napad. Prvo je lastnico tako potegnil, da je padla. Potem, ko se je pobrala, je zagledal nas na precejšnji razdalji, se ji iztrgal in začel teči čez polje. Imela sem sprehajalni palici, kričala in vpila, pa se sploh ni zmenil zame - preskočil je jarek z vodo, zapodil se v našega psa (ki ga sploh ni izzival, ampak je veselo vohljal pol koraka stran), vgriznil ga v križ, dvignil in začel stresati. Jaz sem ga žoknila s palico po buči - nisem ga poškodovala, ampak bilo je dovolj, da je našega spustil. Potem smo nekako uspeli (jaz) odvleči našega psa par metrov stran in (Č.) zagrabiti za fleksi, da bi napadalaca ustavil. Pa se je ovratnica snela in je spet bil prost. Ampak očitno sva oba bila dovolj grozeča, da se je potem premislil in namesto drugega napada skočil čez jarek nazaj k lastnici.

Torej, gre za mlajšo žensko, tamnih valovitih las, pri desnem ušesu ima rdeč ali vijola pramen. Pes mi je izgledal mlad, lepo negovan, močan. Ima ga na tisti poceni rdeči pisani ovratnici, ki v Merkurju stane 2 eura in na nekem bednem fleksiju. Vse skupaj bolj primerno za minihundusa. Ženska ga očitno ne obvlada, pojma ni imela, kaj narediti. Zapaničarila je, bila je vljudna, opravičila se je - ampak kaj je to vredno, če se lahko še danes zgodila ista stvar. Pa za nami so prihajali ljudje z nemškim ovčarjem in yorkijem, sploh nočem misliti, kaj bi bilo, če bi se spravil na malega.

Če sem prav videla, ženski (z njo je bila še ena) imata enega starejšega mercedesa z nemško registracijo. Če vidite tak avto, oči na peclje :(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 18, 2013 12:53 pm

Prispevki o preobčutljivostnih reakcijah mačk so bili premaknjeni v temo Muca in napad panike.
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 18, 2013 10:02 pm

Bwaaa, še vedno mi gre na bruhanje :bad: Ma še bolj!

http://www.rtvslo.si/slovenija/vozniska ... ali/322879

A je samo meni sumljivo da je direktor agencije za promet človek, ki ima v lasti tudi avtošolo?

Razen, če nima več...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 19, 2013 6:48 pm

:offtopic: Duško, ni lepo mene v paniko spravljat! :scare: :S
Ampak, kadar se vse dobro izteče, ti še oprostim. :sweep:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 19, 2013 7:54 pm

Duško, povsem razumem roke in skrajne roke in podobno, ampak če si nekdo že zamisli, da mora biti zadeva narejena najraje kar včeraj, naj ta nekdo ne zavlačuje :ireful: :mad: :ireful:
Trixi, upam, da je vse ok <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 20, 2013 8:59 pm

Bom kar sem prilepila, če smem :S

xxx
Zadnjič spremenil andreja, dne Sr nov 20, 2013 10:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Del sporočila je bil spam in je bil odstranjen.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 20, 2013 9:31 pm

Mislim da je to spam, ki že nekaj let kroži naokoli.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 20, 2013 9:37 pm

A res? Pol pa sorry :girlblush: Meni so se čist zasmilili :girlblush:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Sr nov 20, 2013 10:08 pm

O ja, definitivno spam. Sem ga takrat, ko je začel krožit po mailih, poslala očetu, ki jih je ves zgrožen klical, pa so mu razložili, da so kužki na varnem in posvojitelji zaželjeni. In potem sem jih slišala :D :rolleyes:
Uporabniški avatar

admin
admin

Kraj: Maribor

Odgovor Sr nov 20, 2013 10:10 pm

Bom odstranila, v vsakem primeru pa to ne sodi v to temo. Prosim nehajte jo izrabljati za kar vse povprek, ker je najbolj brana. Pravila imamo na forumu z razlogom.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 8:38 am

Dragi Duško..na vse zgidej, pa sm res fejst žalostna :(
Dobili pri mojemu pasjo mladičko in se res trudiš pomagat in odgovorit na vsa vprašanja tut tista najbol glupa, nakoncu fašem v glavo da si filam ego s tem in da se obnašam ko da sm pojedla vso znanje tega sveta ker odgovorim na tisto kar se vpraša. In res jim ne gre najbolše :(
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe nov 22, 2013 10:56 am

Hja, večkrat se izkaže, da je dobrota sirota. :rolleyes: Pa se ne sekiraj, ker dober namen je tisto glavno, kar šteje. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 1:55 pm

Didi :praising:
Ne se sekirat, ti si hotela najboljše in si se potrudila. Po navadi je tako pri folku ki nima pojma in se potem počuti manjvredne če dobijo zraven nekoga ki zares obvlada...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Pe nov 22, 2013 3:06 pm

Vidla skozi okno mlado punco, na vsaki strani po en velik pes na povodcu. Prvi nekaj pobere s tal, dobi najprej brco v trebuh in grozeč pogled in verjetno ukaz, naj spusti. Drugi pes povleče povodec, ga s polno močjo cukne nazaj in z roko užge po vratu... :( Hudiča no, pa so nas učili, da nasilje rodi nasilje...uboga psa.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 8:11 pm

Mačja mama je napisal/-a:Didi :praising:
Ne se sekirat, ti si hotela najboljše in si se potrudila. Po navadi je tako pri folku ki nima pojma in se potem počuti manjvredne če dobijo zraven nekoga ki zares obvlada...

ma najbolj me nervira ker je to padlo iz ust brata od mojega in sta se pol še onadva pičla ampak nej delajo ko jim paše :truce:
Dogs have owners, cats have staff

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 22, 2013 8:59 pm

Omojbohkakšnidnevi... :O Grem prov neki spit. :truce: :wacked:

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor So nov 23, 2013 11:43 am

Dragi naš duško, a se zabitih ljudi ne da odstranit s tega planeta? Prosim, prosim, lepo prosim ... ker bi človek lahko znorel, pa ne samo enkrat, ampak večkrat .... vem, da raznolikost med ljudmi mora bit, pa da tudi jaz nisem ne vem kako zelo brihtna, ampak hudiča no, daj jih odstrani, če ne drugače, vsaj iz mojega življenja, ker nimam moči in volje se z njimi ubadat ... najboljše, da se kar vdam, kaj praviš Duško? :truce:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 23, 2013 12:09 pm

veš kaj, priželi jim kaj, kot to naredi oazica. ;)

so me feeeejst razjezili, pa sem priželela njej mozole, njemu pa, da mu o'ne ne deluje, pa kar boljše počutim :P

:blush:
"Ein Tier zu retten verändert nicht die Welt.
Aber die ganze Welt verändert sich für dieses eine Tier." Tierschutzverein München
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 23, 2013 12:18 pm

Ma danes sem prav utelešenje tistega pregovora "vstala z levo nogo". Dobesedno sem vstala štorasto.. in od tistega trenutka mi gre vse narobe. :( VSE.

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 23, 2013 2:28 pm

Kako plašno mačko pripravt do tega, da bo prvič prostovoljno zares zares ležala v naročju, se cartala in predla?

Povabit ljudi na obisk, ker bo hotela bit zraven, ampak v varnem objemu nekoga, ki ga pozna. <3 Že to da se pokaže in hodi naokoli, je velik napredek ampak tole danes... :yahoo:

vsaj nekaj lepega na to soboto :D
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov