Nadica

Moderatorji: helena, renata, gipsy

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 14, 2013 8:28 am

Re: Beda/ Nadica

Sploh ne morem povedat kako sem vesela tega, da je Nadica tako lepo okrevala in tako hitro našla topel in ljubeč dom. Sem že prej hotela kaj napisat pa sm res čist softička vsakič ko odprem tole temo in pol sploh nikamor ne pridem. :girlblush: Nadica srečno, javljaj se še naprej. :angel: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 14, 2013 8:56 am

:) Vida je šla pa pozno spat... :D
Prav z veseljem vas spremljam, hvala, res! :kiss:
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če nov 14, 2013 9:25 am

Res je tole lepo spremljat, zdaj, ko so se stvari tako lepo postavile na svoje mesto.
Če bi Nadica lahko govorila, bi zagotovo rekla, da je bil nakup mačje poličke, ki se obesi na radiator, en najbolj posrečen nakup. Tam se lepo pregreje cel telešček, ima dober razgled, vse pod kontrolo, je pa ravno prav odmaknjena od vsega kadar rabi mir in vsak trenutek lahko malo podremlje.
Mica je verjetno zadovoljna, da je obranila posteljo, mačji fant, pa rabi sedaj malo več pozornosti, da bo vedel, da s prihodom Nadice ne bo nič na slabšem. Počasi se bodo navadili drug drugega in bodo prav lepo shajali skupaj. :yahoo:
Mislim, da se bodo te dni Vidi kar vlekle ure na delovnem mestu. Bodo pa večeri prijetnejši. :good: :clap: :yahoo:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 14, 2013 4:29 pm

IsKrIcA je napisal/-a:Sploh ne morem povedat kako sem vesela tega, da je Nadica tako lepo okrevala in tako hitro našla topel in ljubeč dom. Sem že prej hotela kaj napisat pa sm res čist softička vsakič ko odprem tole temo in pol sploh nikamor ne pridem. :girlblush: Nadica srečno, javljaj se še naprej. :angel: :kiss:

:goodpost: :girltruce: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 14, 2013 9:48 pm

:) Mislim, da bo Nadico treba prestavit v drugo temo, "na svoj kavč". Menda so se tega pri njih lotili tako resno, da bodo še stari kavč šli menjat za novega, čeprav sem povedala, da je Nadici čisto vseeno za kavč, dokler lahko spri pri ljubljenemu človeku na postelji. :D In, res! Nadi je to noč že spala čisto pri glavi, koliko je pa uspela spat njena vida, pa ne vem. ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe nov 15, 2013 8:16 am

Se čisto strinjam, da je tole samo še za na kavč. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 15, 2013 10:37 am

Res, ker naslov že davno več ne paše k tej čudoviti zgodbi <3 Res vesela za to krasno mucko :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Pe nov 15, 2013 10:57 am

no Nadica, pa si Na svojem kavču (in dejansko in na forumu) ;) , vesela zate <3 da se je vse tako lepo izšlo. in pa tudi jaz komaj čakam, da se bo Vida zopet javila z izčrpnim poročanjem o tebi pa o tvojih novih prijateljih Mici in Snežkecu, upam da se je Snežko že umiril :kiss: , da vidi da nočeš nobenemu nič hudega. Pa vesela sem, da si tudi ti že spala na postelji :clap: . vsi skupaj lepo uživajte :kiss: :kiss: :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 16, 2013 1:13 am

Nadica na mačji posteljici - (okoli 5.ure zjutraj, prespana prva noč)
Slika

Par ur po prihodu - lej, še ena muca
Slika

grem bližje - tale ne piha
Slika

ji bom kar lupčka dala
Slika

Tole si pa dobr kupila - mačja polička je zakon
Slika

igram se - miška je pa notri
Slika

Nadica in Mica - tole je prvo sobivanje brez pihanja in diag. razdalja max.2m
Slika

Nadica na povštrčku
Slika

tistih najbolj nežnih trenutkov seveda ne morem fotografirati, sem spada njeno spanje pri moji glavi drugo noč v njenem domu. Nežno se je stisnila čisto zraven :kiss: , mila mucica, mi malo počesala lase :* potem sem pa jaz do jutra spala in kolikor vem Nadica tudi, Mica je bila pa v mačji posteljici. In ker je bil ponoči mir in sta že v dnevni predhodno sobivali/spali, sem ju pustila kar lepo skupaj in odšla v službo. Vse o.k. Tretjo noč pa Mica na sredini, Nadica v vznožju (drugače Snežkovo mesto) - ja, spali sta "skoraj" skupaj na tisti postelji, ki jo je Mica prvo noč branila :good:
Snežko ima pa sindrom dr. Jekyll and Mr. Hyde - v svojih prostorih se pusti božat, lupčkat, je priden, v 1. nad. pa zavija in renči, vendar se razdalja med njim in Nadico vseeno manjša, še posebej, ker gre Nadica kar za njim (neustrašna je), tako da mene postane strah, da bi jo napadel. Sem na pomoč poklicala okrepitev za crklanje (beri: mamo), simpatije so namreč obojestranske, da mu dokažemo, da ga imamo še vedno radi na kvadrat in se mu maksimalno posvetimo.

Nadica moja, zaradi tebe ponočujem, downloadam programe za fotografije in vestno fotografiram kot japonski turist, a boš prišla danes spet h glavi spat?
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 16, 2013 8:47 am

Re: Nadica

Vida hvala, za vse. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 16, 2013 8:53 am

Japonski turist :lol: Glede objavljanja slik se pa meni zdi še najbolj enostavno s pomočjo shrani.najdi.si.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 16, 2013 8:54 am

<3 <3 <3 :'( <3 <3 <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So nov 16, 2013 8:54 am

:thanks: Vida, čestitam za hitro osvojeno znanje v zvezi z nalaganjem fotk, res si ekspresna. Vidim pa tudi, da zaradi Nadice zares ponočuješ. :D :kiss: Odlično vam gre. :girlyes:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 1:01 am

helena je napisal/-a:Vida hvala, za vse. <3

Helena, ni za kaj, zahvalit se moram jaz, za Nadico, neverjetna in neprecenljiva je.
gipsy je napisal/-a: ..Glede objavljanja slik se pa meni zdi še najbolj enostavno s pomočjo shrani.najdi.si.

Prav tega sem uporabila, sem se ravnala kar po priporočilih na forumu - kako objaviti fotografije - in se mi zdi računalniško neukemu uporabniku prijazen.
Trixi je napisal/-a::thanks: Vida, čestitam za hitro osvojeno znanje v zvezi z nalaganjem fotk, res si ekspresna. ... Odlično vam gre. :girlyes:

Hvala, ampak v bistvu mi je šlo po polžje v primerjavi s tabo, kvaliteta fotk pa :blush:

Gre nam pa res dobro. Za nami je krasen dan. Nadica je s svojo milino in igrivostjo osvojila mamino srce, ta pametna mucica ji je delila buce, lupčke, hodila za njo in jo "pazila", celo ko se je kopala. Malo oz. kar precej se je unesel tudi Snežko, nista se še zbližala, sta pa bila presenetljivo blizu in "deronja" je bil na škatli celo čisto tiho - to škatlo ima namreč zelo rad, na njej leži cele ure in verjetno je ugotovil, da mu je še vedno na razpolago.

Snežko v mirnejši varianti, brez pritoževanja, Nadica pa spi (svetloba mi tule z njegovo belino ni šla ravno na roke)
Slika
tole sem morala objaviti, Snežko sicer v hitrem odhodu, ampak mimo Nadice je šel brez pihanja in ne da bi muksnil :good: :clap:
Slika
Slika
Slika
Trixi, igračke so stalno v uporabi :rose:
Slika
Slika
Slika
Nadi na mizi = namizje (novembrsko namizje MH :) )
Slika
A ti si jaz? :O
Slika
Lahko noč, Nadica že spi :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 1:49 am

Nadica misli, da je v pragozdu :D

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 8:27 am

:kiss:

plašen zajček
plašen zajček

Odgovor Ne nov 17, 2013 9:17 am

Nadica, vidim, da res uživaš, kar tako naprej , saj tudi Srečko se bo unesel, če že gre brez pihanja mimo. Vida, kar tako naprej z javljanjem, dobro ti gre :) srčki lepi uživajte vsi skupaj :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 10:18 am

Meni se še vedno kar milo stori, ko jo gledam, posebno, ko se igra. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 10:37 am

jaz sem se čisto raznežila <3 krasen dom je dobila :girlblush: <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne nov 17, 2013 1:21 pm

Nadica, čudovita muca si in krasen dom si dobila :kiss: .
vida je napisal/-a:Nadica moja, zaradi tebe ponočujem, downloadam programe za fotografije in vestno fotografiram kot japonski turist

Vida, tukaj sva si pa precej podobni :D .
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov