plašen zajček
Re: Mačje igrače
Penny je napisal/-a:Potem v kopalnici imava banjico napolnjeno z vodo in notri polno jajčk iz kinder jajčkov, ki jih potem ona potaplja in uživa, ko spet na površje skočijo - tudi drugje po stanovanju je teh jajčk polno![]()
to morem probat
jah nič... bom začel punci kinderjajčke kupovat... drugače sem jaz to od kinder jajčk malo drugače naredil.. not sem dal arašite da je pokalo pa mu vrgo... ampak to zgleda bolj zanimivo

Rada bi torej ta večjega popravla, preden si začneta kremplje brusit na kavču oz. zavesah 
Vsakič, ko odkrijejo kakšen kos, jo nosijo po stanovanju, se pretepajo z njo in je sploh vsaj toliko aktualna, kot najljubša pernata igrača. Običajno te žičke končajo pod omaro, vsaj do naslednjega sesanja, potem pa sledi spet žur od začetka.

Na drugem mestu je trenutno škatla od nove tehtnice. Notri sta dva kosa stiroporja, in se vsak dan dogajajo ritualni boji, ko zmagovalec zmeče ven vse igrače, ki jih je zguba nanosila, prinese svojo igračo ali dve, narihta stiroporje v tapravo lego in se not usede. Potem pride izzivalec, sledi boj in jovonanovo 

), drugič mu jo Leia ukrade in se pretvarja, da je žoga brcko (umiva, objema, grize, tepe itd), potem še ona pozabi nanjo ...