Filly

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr okt 16, 2013 10:27 am

Re: Ronja

Ja, razbojniška hči pač <3

Torej - muca za prave in resnične ljubitelje muc! Po domače povedano - terna! :kiss:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 11:07 am

A deeeej noooooo... zdej bi jo pa še bolj MELAAAAAAA!!!! :girlcry: ;)

oaza88 je napisal/-a:Slika

Lej no, ta MILI pogled, se kar tajam! :girlblush: Cela za prelupčkat! 8)
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 11:26 am

Ker mili pogled?? Vidiš ti to šobico?! :lol: :lol:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 11:28 am

Babe, pojma nimate! :devil: :P
Čist' srčica od srčice (zgleda na fotkah) :angel: :kiss:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 11:44 am

babe zmešane res :lol:

Alexx - za lupčke bi se ti Ronja zagotovo zahvalila obilno in več kot očitno in to mislim dobesedno :P
a veš, kakšne nohtke ima, dolge in močne... :lol: :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 12:38 pm

Ti sam reč' kdaj... :girltruce:

nevidna bolha
nevidna bolha

Odgovor Če okt 17, 2013 5:22 pm

Ja to je res da je zelo samostojna. Ampak pomoje ko te bo poštekala da ji nič nočeš boš dobila zraven vsega še crkljivo mače. :angel: kar pogrešam njeno predenje v ušesa in teženje vsako jutro sekundo po bujenju budilke da hoče k men v sobo :girlblush:
Konzervica je pa itak zakon. Po možnosti je treba prej jest preden jo sploh v šalčko daš. :)
upam da bo tudi druge mace sprejela. potem bi šele cel žur naredila če bi vse norele okoli z njo
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 18, 2013 9:26 pm

Tole malo črno srčece <3 počasi ugotavlja, da ji tule pri nas res nihče nič noče, še "tavelka pasja pošast" ne (no....rito bi ji pa vseeno rada enkrat ali stokrat ornk prevohala... rofl ) Začela se je igrat, tudi z drugimi mački, pihanje in renčanje sicer še ni šlo čisto bye-bye, ampak bo že. Spoznala je že, da je tetka Michelle šefica tu pri nas in da se tudi s črno srebrnčico ni za hecat, če ona ni za to. Začela je normalno papat - prejšnje dni so bili 3 briketi pa zvečer njen delež konzervice, zdaj so tudi briketi že čisto ok. Danes mi je tudi prvič zlezla v naročje, pa za vrat in mi predla v uhek <3

Počasi bom spremenila njen oglas. In ker postaja čudovita črna muca s čudovitim karakterjem (ne le v solo vlogi, kot je to bila, verjamem, v dosedanjem skrbništvu), bo dobila tudi novo ime, v spomin na meni najljubšega črnuha ever... <3 Odločam se med Feely in Filly, oboje se izgovori enako - Fili...
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 21, 2013 9:31 am

Sem vedla, da je srčica!!! :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 22, 2013 6:26 pm

ja, prav res je srčica, tole malo črno! <3
Z novim skrbništvom je prišlo novo življenje in z novim življenjem je prišlo novo ime: Filly <3

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 23, 2013 8:28 am

Iiiiiiiiiiijoj, dojenčica, kako aja v naročju... :girlblush: :kiss: (lužca)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr okt 23, 2013 8:34 am

Re: Filly

Luštkano malo :kiss:

Ji pa spreminajmo ime, tej temi ... od mačjega dudarja do Ronje do Filly ;) Multi muca 8)
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 23, 2013 12:16 pm

Filly, tole ime je pa samo za posebne muce <3
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 08, 2013 10:33 am

Že več kot 2 tedna nobenih novic?!?! :devil:

Firbčna baba, pač... :girlblush:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 08, 2013 11:51 am

hja....nisem hotela smetit zadnjega posta (od Leie), ker je res taki lepi.... <3

Tkole:
mačkico uspešno vzgajam v eno krasno pridno mačkico :good: no še celo tako dobro mi gre, da mogoče lahko uporabim že "sem uspešno vzgojila" :good: Edino tega si še ni dala čisto dopovedat, da je pri nas in ne vem, če ne tudi v širnem vesolju, alfa ena in edina - diva Michelle in tega tudi referendum pa ne atomska bomba ne moreta spremenit.
Moje slike delajo Filly veliko krivico, zato ni nobene nove, bomo pa imeli čez vikend en fotošuting z Mašo, pa da vidmo... 8) Sicer ima pa res čudovit bleščeče črn kožušček, na trebuščku eno oazico belih dlakc, ošiljeno faco in našpičena ušesa :)
Zeloooo rada zleze v naročje, zavzame pa točno tako pozo, kot jo je Filip Filjuškus... tole lej http://i280.photobucket.com/albums/kk17 ... 012001.jpg
Zvečer pa se z velikim žarom pridruži trumam nilskih konjev, ki divjajo čez naš flat.... :O rofl
V glavnem - krasna mačkica je, ki bo zrasla v še bolj krasno mačjo gospodično in prečudovito mačjo gospo (upam, da vsaj to zadnje že v svojem novem domu... :angel: )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 08, 2013 12:46 pm

ja, nč, sej pravim ... Filly, tole ime je pa samo za posebne muce <3

;)
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po nov 11, 2013 10:14 pm

ja, točno tako, Leia!

Mala gibka bleščeče črna panterica, gorenjska prvakinja v plezanju po navpični steni*, se spet malo na ogled postavi:

Slika

Slika

Slika

<3
Slika

* ko lovi laserček (igro seveda vsakič zaključim z nečim oprijemljivim), v teku dobesedno spleza dober meter visoko po steni navzgor :O :O :good: :good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 12, 2013 12:34 am

:girlblush: :kiss: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To nov 12, 2013 10:47 am

Jezičeeeeeek... :girlblush: :kiss:

oaza88 je napisal/-a: "sem uspešno vzgojila"

Bi si upala trdit, da je obratno! :P
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr nov 13, 2013 6:28 am

no...kakorkoli pač :girlblush: ;)

Mala Filly se carta.... <3

Slika

Slika
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten