Jst rabim eno trojno vodko danes!!! Pa je ne smem, j***!!!
Porka motorka, kakšne par dni...
Včeraj je bla čista destilirana in skoncentrirana pi***rija u flaški... če bi mela včeraj pištolo pri roki, bi vi danes iskali nove domove za 5 živali.
Danes sem imela pa poln avtobus ljudi, trije zaporedni ogledi podjetja po skoraj eno uro... Ko si totalno na dnu in razmišljaš samo o tem kako in kje bi se najlažje skenslal, pa moraš cel dan bit prijazen in nasmejan in zabaven in vljuden do celega avtobusa folka, ki so totalni simplistični nevljudni vaški butlji, preposti (ne v dobrem smislu), vulgarni geriatriki, katerim je vrhunec ture da "tista ročica se je pa GOR dvignila... he he he!!"
In potem si vzamem tiste tričetrt urce zvečer da grem sprehodit mojega zlatega Kajčija... Grem na sprehod z enim psom... in pridem nazaj z dvema!!!
Pa kaj imam kje na čelu kakšno nalepko ki piše "naiven butelj, prijazen do zgubljenih živali", mogoče?!? Ma mene, mene najdejo, a ne?!? Tako da imam zdaj v veži še enega zlimanega zavozlanega višavskega terierja, za katerega sem mislila da je fenomen in rjave barve, dokler ga nisem skopala in se je izkazalo, da je vseeno bel... Umazan, bolhast, klopast in SESTRADAN.... malo smo ga spravili k sebi, jutri pa začnemo limat oglase če ga kdo pogreša. V ušesu ima tetovirano številko, tako da bomo takoj v ponedeljek zjutraj obiskali tudi veta in preverili če ga kdo pogreša.