Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 11, 2013 12:36 pm

Re: Daj si duška

knedl je napisal/-a:jest sem tud danes imela na rokah po ne vem kolkem cajtu sploh. sem že misnla, da so izumrle.

Če so azijske oziroma harlekinske polonice (Harmonia axyridis), to za "naše" pikapolonice ne pomeni nič dobrega... :(

http://www.24ur.com/novice/slovenija/na ... njajo.html

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 11, 2013 1:17 pm

Crap, pomoje so bile te! :O Ker niso tako lepo rdeče, pa bolj pikaste so. :(

Pa ne maram takih prispevkov gledat, imam potem vedno občutek da po meni kaj leze in traja da se ga znebim. :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 12, 2013 7:13 pm

Jst rabim eno trojno vodko danes!!! Pa je ne smem, j***!!! :dash:
Porka motorka, kakšne par dni... :ireful: :mad:

Včeraj je bla čista destilirana in skoncentrirana pi***rija u flaški... če bi mela včeraj pištolo pri roki, bi vi danes iskali nove domove za 5 živali.
Danes sem imela pa poln avtobus ljudi, trije zaporedni ogledi podjetja po skoraj eno uro... Ko si totalno na dnu in razmišljaš samo o tem kako in kje bi se najlažje skenslal, pa moraš cel dan bit prijazen in nasmejan in zabaven in vljuden do celega avtobusa folka, ki so totalni simplistični nevljudni vaški butlji, preposti (ne v dobrem smislu), vulgarni geriatriki, katerim je vrhunec ture da "tista ročica se je pa GOR dvignila... he he he!!" :bad: :bad: :bad:

In potem si vzamem tiste tričetrt urce zvečer da grem sprehodit mojega zlatega Kajčija... Grem na sprehod z enim psom... in pridem nazaj z dvema!!! :ireful: :mad: :ireful: :mad:
Pa kaj imam kje na čelu kakšno nalepko ki piše "naiven butelj, prijazen do zgubljenih živali", mogoče?!? Ma mene, mene najdejo, a ne?!? Tako da imam zdaj v veži še enega zlimanega zavozlanega višavskega terierja, za katerega sem mislila da je fenomen in rjave barve, dokler ga nisem skopala in se je izkazalo, da je vseeno bel... Umazan, bolhast, klopast in SESTRADAN.... malo smo ga spravili k sebi, jutri pa začnemo limat oglase če ga kdo pogreša. V ušesu ima tetovirano številko, tako da bomo takoj v ponedeljek zjutraj obiskali tudi veta in preverili če ga kdo pogreša.

:mad: :mad: :mad: :dash: :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor So okt 12, 2013 7:30 pm

Ja kaj se pa pritožuješ, bil je pač poln dan, bogat z novimi spoznanji (ročica :D ) in hepi endom (zavozlan višavc, ki ima očitno nekje skrbne lastnike :D ). Mačja mama, dihaj :praising: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 12, 2013 7:50 pm

Mal se moram skašljat, no. Je takoj boljše :D
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 12, 2013 7:57 pm

Mačja mama, to je bil super dan. Dosti bolj kot, da si na cesti našla povoženega višavca, pa da je kak geriatrik nogo zvil med obiskom in, da ti je pajek avto odpeljal :good: Ali pa, da vzamem najbolj recenten primer, da je Muš kakal 2 m od tvojega nosu :fool:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 11:07 am

Že včeraj dopoldan sem se lotla generalnga pucanja...ne sam da še zmer nism fertik ampak bom očitno naslednji tedn začela še bl z****** kot sm ga začela. :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 5:06 pm

meni se zdi fejst glupo ko me folk vpraša zakaj sm se nehala družit z njimi..hm mogoče ker te VEEEEDNO čakam ko kak kreten :devil: :devil: :devil: :dash: :dash: če se da fak zmenim za eno uro se te ure držiš al pa lahko se je ne držiš vsake 10 ker je vmes prišlo nekej nujnega ne pa čist klinca vsakič ko smo zmenjeni :dash: :dash: :dash:
Dogs have owners, cats have staff
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 5:28 pm

Dobrota je sirota, je**nti!!
Pobereš psa, ga skopaš, nafutraš, pelješ na sprehod, paziš na njega da ga ne povozi avto, ga daš čez noč na toplo... in kaj naredi preklet cucek?! Pregrizne ti roko skoraj na dvoje... *vzdih*
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 8:53 pm

dobesedno pometam harlekinske pikapolonce iz vsepovsod. še mal pa me bojo more začele tlačit. povsod so, po stiroporju, na lesu, kako hudič zleze v reže zaprtega trislojnega okna in vrat pojma nimam, danes so se sončile zuni na ceglih in na satelit talarju. svašta :O. boge naše pikapoke...
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 9:27 pm

:dash: :fool: :dash: škoda besed, a ne duško

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Kranj - Tržič

Odgovor Po okt 14, 2013 5:06 am

Rada pomagam, ampak ko me določeni (vedno eni in isti) osebki kontaktirajo izključno samo takrat, ko kaj potrebujejo, mi pa prebije :dash: :dash:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po okt 14, 2013 11:07 am

Nimam pojma, kam naj tole vtaknem, tako da bom dala kar semle ...
Zanimiva instalacija se mi zdi: http://www.boredpanda.com/better-out-th ... ck-banksy/
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 15, 2013 8:16 pm

tok sem se veselila da gre tamala v vrtec, zdej jo mam od septembra pa do dons že več doma kot tam. ko pa še ta novo ven spravm, bo pa itak doma ane. kva sem si domišljala, da se bom še mal spočila in vzela cajta zase predn grem na dva. eh, sej bo, spal bomo v grobu mende. :shout:
“Dogs come when they're called; cats take a message and get back to you later.” Mary Bly
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To okt 15, 2013 8:37 pm

Pa kva je s folkom zadnje čase? Povsod psihoti, čist povsodddddddddd :dash: :dash: :dash:
You say 'crazy cat lady' like it's a bad thing.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 9:13 am

Knedla, kdaj ji potece najemna pogodba? Ni vec delec,a ne?
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3

all

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 12:41 pm

Omg, pes od nekoga v bloku že pol ure tuli. Upam da se kmalu neha :S
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 8:23 pm

se trudim bit čim bolj zatežen najemodajalec, pa kr ništa :D . drgač pa genav 3 tedne še. se že tok sama seb smilm da ni za povedat :devil: . aaaampak, hotla sm neki druzga poduškat. matr, dober mesec smo tlele, pa se mi že nabirajo mački okol bajte. trenutno mam štiri na futru, zgleda bo pred zimo še kak padalc prletu. zadnja včerišnja pridobitev je dolgodlaka, zelenooka maca, maza ni za povedat, nekdo jo je odvrgu dol na cesti verjetn. je moj zlati mož dones z mano gruntu kako bi kakšna zavetja nekje nardila. in kako je to neverending story. bemti človeka res :threaten:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 16, 2013 9:47 pm

res bemti človeka :threaten: , maš pa zlatga moža :girlyes: <3 zato da k tebi paše, a ne <3

Aja, tle je duško - :girltruce: bemti k jaz nimam enga tazga zlatga....
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če okt 17, 2013 6:36 am

Jst se tolažim da tako, ko se je izboljšala situacija s psi preko zadnjih cca 30 let, se bo do naslednje generacije prej ali slej zrihtala tudi situacija z mački. Mislim da je kar opazno, kako so ljudje začeli drugače delat s psi, ne? ja, še zmeraj so zavrženi, ja, še zmeraj tu pa tam najdeš primere groznega ravnanja, ampak glih na vsakem vogalu ni več klateških psov in večina je čipiranih.
Prej ali slej bo tako tudi za mačke. Recimo do naslednje generacije, tko mal optimistično. Stvari grejo na boljše. Zelo zelo počasi, ampak čist malček pa že. Ko sem bila jaz majčkena je bilo povsem nepredstavljivo da bi imel mačko v hiši kot domačo žival. To so imele sam une butaste holivudske zvezde, ki so mele po naročju une bele ta dolgodlake mačke, ne?
No, do danes se je to precej spremenilo. Recimo da bomo v naslednjih 30ih letih prišli do tam, kjer so danes psi. Recimo. :rolleyes:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov