Da malo update-am tole temo in bivanje dveh mačjih nadebudnežev pri naju
Torej, Sonček je sproščen, zjutraj me vsako jutro ob isti uri zbudi (bi bil lahko namesto budilke na telefonu, ampak ne bi tvegala, ne še

), dirja po stanovanju, s tem pritegne še Kushija in potem zganjata vragolije take, da se jima človek lahko samo smeji

me pa skrbi, ko se kdo kam zaleti, ker jima drsi in se ne znata ustavit prej, preden priletita kam, ampak se vedno pobereta, zmedeno pogledata okrog sebe in nadaljujeta svoje dirjanje. Ko Sonček leta gor in dol po stanovanju, se sliši, kot da bi konj galopiral, Kushija se pa zaradi nogavičk na tačkah ne sliši prav nič.
Jesta dovolj, kakata lepo, čeprav sta imela sedaj par dni malo driske, pa so sedaj v stranišču spet lepi kakeci (če se temu lahko tako reče

) in sem vesela, ker ni več problemov. "Problem" je pri mokri hrani, ker Kushi je lepo kot prava dama, Sonček pa požre in potem teži Kushiju

pa ga kar malo primem in počakam, da Kushi poje oziroma se odloči, da ima dovolj, gre stran, potem pa spustim Sončka, da pomije še Kushijevo posodico.
Za Sončka so gumice še vedno zanimive, jih tako veselo nosi okrog, dela prevale z njimi in se podi za njimi. Papca jih ne, ga imam ves čas na preži.
Zadnjič sem pospravljala svojo ustvarjalno sobico, ravno volno sem imela v roki, pa pride izza vogala Kushi in z zanimanjem opazuje klobčič volne v moji roki ... pa mu jo vržem. No, in sedaj imam mačka, ki se igra z volno (to sem si vedno želela

)

Se mi zdi, da se počasi taja, tudi ko pripravljam hrano zase oziroma za naju, pride v kuhinjo oziroma skoraj do pulta (Sonček je seveda skoraj na pultu) in čaka, da mu prinesem kak košček, ki pač ne pade Sončku v gobček. Tudi zdajle je prišel na kavč pol mestra stran od mene in s Sončijem lepo pančata
Pa še nekaj fotk:
Sva se s Sončkom malo crkljala

Kushi je bil pa v njegovem zavetju na postelji

Včeraj je Kushi sam prišel po perota in sva se malo igrala

In pa trenutno stanje. Je Sonček spal, je zraven prišel Kushi in že je sledilo vzajemno umivanje

Tako, dva mačja poljubčka vam še pošljem in vam želim lep dan še naprej