čvekava papiga
Kraj: Šiška
Re: Šišenski matriarhat

Moderator: jernejch
čvekava papiga

čvekava papiga
Že nekaj dni z nasveti in pomirjevalnimi vložki pomagamo našemu prijatelju iz Trzina in sicer pri združevanju leto stare staroselke Neže in male poškodovane "pritepenke" Wicce
Zadnje novice (že po nekaj dneh) dišijo skorajda po kiču, kar je skrajno nefer do nas, ki pravega kiča še nismo doživeli
No, vsaj v družbi podložnikov ne
Vseh naših 16 tac/tačk drži pesti, da se Neža in Wicca kar čimprej totalno poštekata, potem pa se direkt povabimo na obisk 
(No, in na Matejevo zdravje
)
udomačen tiger
Kraj: Kranj
Mislim, da se mora naučit, da grizenje v igri ni sprejemljivo za tamalo in nas intelektualce
Je pa očitno ljubosumna in se prov trudim ne posvečat pozornosti preveč tamali, kar je včasih težko glede na to da je skoraj priraščena name če Neže ni zraven.
Sam mi je pa všeč, da tamala boksa nazaj in sam ko rata preagresivno zbeži v škatlo pod mačjim drevesom. Od tam se pa uspešno brani z boksom in zares impresivnim renčanjem če je treba. Vsaj rana na tački je že popolnoma sanirana in sam še čakamo da se depilacija zaraste. Zaenkrat bo par ur tega na dan popolnoma zadost..

čvekava papiga
kooookkkkk leppiiiiii

udomačen tiger

čvekava papiga
Matej ima poleg srčnosti tudi fantastičen občutek za fotografijo, tko da bo to zihr ful lepa tema
Ne bit hudi name, če ta tema že obstaja in je samo jaz nisem našel (kar je zeloooo možno
) 
čvekava papiga

udomačen tiger
, sem pa tudi jaz mnenja, da Mtj nujno rabi odpret svojo temo in obljavljat tako lepe fotke

čvekava papiga
Sedaj pa naj se njene težave z zobki in dlesnimi za vedno zaključijo in naj mala princeska uživa življenje tako kot si zasluži. Domov sva prišla ob 18h, Maši pa že papa. No, vsaj trudi se. Iskrena hvala vsem v MH

udomačen tiger
udomačen tiger
Kraj: Ljubljana

udomačen tiger
isto kot moja, sploh ni vedela, da je bila operirana
Pa za na slike je tudi pravi nasmeh

čvekava papiga
Tako igrive Maši še nismo doživeli, po domače povedano se ji prav "feclja"
Ja, kot bi res ne vedela, da je bila operirana in očitno ji je res odleglo
Naj tako tudi ostane 
Maši, srčica, kako sem vesela zate!

udomačen tiger
pa helou dvonožcema, sta prav fajn za poklepetat 
čvekava papiga
(Ammmm, ati bi tudi enkrat probal tole
)
Je pa že včeraj in danes kar hrabro jedla. No, na tole škrbavost lahko (poleg očitnega, seveda) gledamo tudi pozitivno; zdaj se vsaj ne baše več, oz ne je tako hitro kot prej, ko je hrano dobesedno zmetala vase
Dvonožca sva bila res vesela, da nama je časovno zneslo priti v Kranj, zares je bilo luštno
Poleg ostalih drobnarij in zadetkov na srečelovu sva domov prinesla fliško Mindy, katero pa (zaenkrat) pustita še pri miru in naj tako tudi ostane, igrač imata ene pol tone (po njuno zagotovo vsaj pol tone premalo) 

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov