Moje zlate mačje punčke in gentleman

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 8:31 pm

Re: Matejka in Ula skupaj na postelji

Zlati punčki se spet javljata z novo pridobitvijo, ki je bila takoj mokra, pa ne od lulanja, ampak od lizanja :D Vsako novo stvar je treba najprej oprat :good:
Za razliko od račke je bila pa mokra od lulanja tutka....spet....včeraj...pojma nimam zakaj :scratch: verjetno kar tako, ker že dolgo ni bila :fool:

Slika
Slika Slika

Trpim, trpim, tako trpim :crazy: :S je kje kdo ki bi mi pomagal :sos:
Slika Slika

na prvi sliki Matejči tlači tačko v objektiv :D se je kar s krempljem zahaklala :fool:
Slika

takole pa zgleda, ko v dobri veri kupiš muckam ovčko z meto, ker je toook lušna, pa iiiiiii, pa tko :girlblush: pol pa ta ovca trapasta spusti dušo prej kot v 24 urah :fool: :S :D
Res ima Ula samo 4 zobke, škrbica....sam raztrančira pa vse, pa tolk vleče, da kar poka :O :fool: ji skoz govorim, da si bo enkrat protezo ven potegnila :S
Slika

Ljubici moji <3
Slika Slika

Zrineta se v tako majhno košarico, da se le te sploh ne vidi :fool: :D ...ampak še en problem - tudi Matejkine glave ni nikjer, ker Ula leži na njej :O :fool: kokoške kosmate :P
Slika

Tudi Ula zna gledati zelo Grumpy :S (medtem ko Matejka vidno uživa :P )
Slika

Ja, tudi Metininim muckom smo bile fouš :D :girlblush: , ker nekako je treba zaposlit kosmate riti ;) Po pravici povedano, ima Matejka kar nekaj problemov s tem. Prvič ko sta tole testirali, se je Ula že fino najedla, medtem ko je Matejka še gruntala kaj in kako :girlblush: ko je bila sama, ji je šlo pa malo bolje ;) Mislim, da se edino pri tem pozna njeno pomanjkanje vida, ker ponavadi tapka s tačko zraven priboljška :blush:
Slika

Spanje pravičnega :girltruce:

Slika Slika
Slika Slika
Slika

Lubica in lubica :cupidgirl: :cupidgirl:
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika
Slika

Lupčke od Ule in Tejči :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 8:37 pm

Dve neskončno ubogi trpeči trpinčeni živalci! :D Jooj, te Matejkine spalne poze, neverjetna je. <3

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 8:45 pm

:) Zlati srčici! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 8:50 pm

ah, pa ne že spet, nooooo :bye: , ve tri me boste uničle s tem cukrom.... :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 9:15 pm

Jao meni :girlblush: tole je sugar overdose! :crazy:
Luštne res. :kiss:

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe okt 04, 2013 10:05 pm

Čudovite slikice, sploh pa prekrasni modelki na njih <3 Zanima pa me, kaj je to za ena igrica, tale komplicirana :girlblush: pa kje se jo kupi? :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ravne na Koroškem

Odgovor Pe okt 04, 2013 10:13 pm

Ohh, njuno objemčkanje me vsakič znova gane :cupidgirl: Tole plato imamo pa mi tudi nagledano :good: (pa še en kup drugih...kaj češ, božič je pred vrati :D ).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 10:25 pm

:girlblush: važički se zahvaljujeta vsem <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 10:33 pm

Iii, račka, pa iii, bivša ovčka :D , njune skupne fotke so pa sploh :cupidgirl: :cupidgirl: . Matejka, ne vem, kako bi se ti dalo pomagat in te reševat iz tega raja - to bi bil tak greh, da raje niti pomislim ne nanj, tako da ti kar trpi dalje, pa Ula naj ti pomaga ;) .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 10:49 pm

Lubčkarci luštni :kiss: Na uni slikci v košari se pa Ula prav res drži kot koklja, ki greje svojega piščančka :D
Pri tisti igrači za priboljške pa vaja dela mojstra ( al pa požrešnost), ker Tinkota vid nič ne ovira, da ne bi največ briketov polovil, pa še tiste, ki jih punci ven zbezata, pohopsa.
Nočko lubice <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 11:23 pm

<3 se je Matejka vdala v usodo in trpi dalje :S je mislila, da boš ravno ti razumela, Bela Šapa...menda si bila malo zatrapana vanjo :girlblush: :D

Aha, Metina...potem bo pa res vaja ali požrešnost :D ker Matejči ni ravno požrešna, zelo rada pa lovi priboljške. Če priboljšek postavim pred njo, to ni to; če ga pa vržem, ga pa tako napade z viška, kot da ga hoče ubit :D , potem, ko ga "že ima" pa gleda naokrog, namesto da bi ga pojedla. Pa pride Ula in ji ga izmakne izpred ust :D takle imamo :fool:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 04, 2013 11:37 pm

Loti Pupa, saj veš, da tistim, ki jih imamo radi, privoščimo le najboljše, tudi če sami ne uvidijo, da je nekaj dobro zanje. Mislim, da je takšno trpljenje Matejki pisano na kožo, zato je res ne nameravam odvračat od njega :D .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So okt 05, 2013 9:38 am

<3
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor Pe okt 11, 2013 8:42 am

Kako sta luštni mucki, ful lepa tema :) :) Ja, se vidi, da jima je strašno hudo :D :lol:
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 9:19 pm

Danes pol leta nazaj sem šla vsa preplašena (ker sem se malo bala teh mačjehišark :D ) k Trixi gledat mojo ljubezen Mici, a s široko odprto glavo in srcem za vse možne scenarije :girlblush:
Ja, samo gledat sem jo šla, pa zelo sem se veselila, da bom videla tudi Matejko, mojo drugo ljubezen (zdaj vsekakor prvo z Ulo vred :P ) ker nisem imela možnosti varstva za kmalu načrtovano nujno odsotnost. In tako grem vsa nervozna mačke gledat, nakar v zelo kratkem času domov uletim kar z dvema :D :lol: Ker je Trixi dobra dušica in mi je pomagala pri varstvu, sem lahko muce dobila takoj, pri meni pa je prevagalo to, da sem želela 2 muci. In tako sta se tistega lepega dne z mano domov odpeljali Matejka in Ula <3 definitivno največji srčici pod soncem (da ne bi kdo ugovarjal :threaten: ) in smo zaljubljene že 6 mesecev :cupidgirl:

Matejka je res en velik velik srček, ki blazno rada zleze v naročje in se stiska pod tisto, kar imaš pač oblečeno :D Jopce in halje so super, pa tudi poleti je bilo fino kaj natakniti samo za Matejko...vse za mojo ljubico :kiss: En majčkeno je bilo tudi ljubosumja, ker me je hotela samo zase, a je kmalu dojela, da me nima prav nič manj, če se hodi stiskat k meni tudi Ula ;) Midve imava svoje rituale in zdi sem, da je ljubica s tem zadovoljna :kiss: Ima mahak kožušček in glasen motorček, prileti takoj ko pokličeš, razen ko te da zavestno na "ignore" in te ne šmergla 5% :D Zelo diši tale moja mačkica (le zadah je :crazy:) , pa vedno ko mi zleze v naročje, glavo zarine med mojo roko in trup, rit pa moli meni pod nos, ful visoko in kar tako stoji en čas in prede, potem se pa spusti v naročje in začne delati zvezdice po mojem špehu (ki še vedno noče odtekat :S :negative: ) :kiss:

pod haljo je najlepše :P fino mehko in toplo :girlyes:
Slika
Slika

Uli je pa v teh 6 mesecih napredovala za norih 90% :clap: :yahoo: Ljubica se je čisto spremenila tudi po ekstrakciji zobkov (in zaradi moje vztrajnosti - mater sem tečna, a ne Ula :fool: )Res se je sprostila in se sedaj igra kot mala mucka, kar domnevam da se prej v mladosti ni :scratch: Zdaj vsak dan nori in skače z igračkami kot mlada kozica :P in prav vse ji je všeč - žogice, miške, slamce, škatle....prej tega še pogledala ni. Prej je samo stala in gledala Matejko, pa četudi sem vrgla žogico vanjo...zdaj je pa taglavna, jaz pa čisto srečna :yeey:
Prej je delala le zvezdice, zdaj pa zares močno prede že ko jo ogovorim, pa ogromno bucev mi je dala v glavo :P jap, z bučami se drgneva :D Pa lupčkava se tudi :P :kiss: :kiss:

Minili so časi, ko sem morala jaz stegovati roke proti njej, če sem jo želela pobožati, zdaj sama najde mojo roko, dela zvezdice po njej in me fino našpika :D , potem me pa poliže in se zvrne na roko :girlblush: :kiss: iiiiiiiiiiiiii
Slika
Slika Slika
Slika Slika

M: lubica, a grem lahko k tebi, se bova malo stiskale :girlblush: Ulaaaa, dej no :angel:
Slika Slika
M: sam mal se mi umakni no :S U: tle not se nič ne sliši, a meni kej pravš :P
Slika Slika
a veš kaj, Ula...to ni pa nič :negative: čaki ti mene, boš že videla :threaten:
Slika Slika
bom tle gor zlezla, pa bom direkt z viška nate skočila :aggressive:
Slika Slika

Ula: dej no, sej sem se samo hecala, pridi k meni, se bova objemčkale :praising:
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika
Slika Slika

no, zdaj sem pa jaz taglavna :good: pa mal važna :P 8)
Slika Slika

Nočko :kiss: :kiss: in hvala Trixi, da si nas potisnila v pravo smer <3
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 10:19 pm

:girlblush: :kiss:

luštna reportaža. :) Pa še bolj luštni Matejka in Ula. :) Ta pravi babi. Žnarata ko je treba in fino ignorirata ko ni treba. :D

PS: un špehec je pa tam z namenom. Vidiš vse je za neki dobr ;)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 10:30 pm

<3 iz ene objave v drugo se bolj stiskata lubici, to je za neverjet, kako se imata radi, enostavno se ju ne morem nagledati, vas bom res morala dat na ignore, da ne bom vsakič žalostna, ker sama nimam takih stiskačic...nočko vsem trem :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne okt 13, 2013 11:06 pm

Pixna <3

Sonja, če nas boš dala na ignore te bomo pogrešale :girltruce: <3
A veš, vsakič, ko mi Tejči leze v naročje, in "naredi" prav tako okroglo bučko, se spomnim nate - zaradi avatarja (kateri tvoj je ta lepi muc?) Prav vidim ga vsakič pred očmi, sta si zelo podobna :girlblush:
(pa sožalje za prostoživečkota :girlsad: nisem vedela kam napisat, ker nimate teme, a sem nekje prebrala, da si ga zgubila)

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Po okt 14, 2013 12:10 am

Iiiii čudoviti razvajeni lepotički <3
Uporabniški avatar

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Po okt 14, 2013 7:28 am

cukr overdose! :D
PrejšnjaNaslednja