Danes pol leta nazaj sem šla vsa preplašena (ker sem se malo bala teh mačjehišark

) k Trixi gledat mojo ljubezen Mici, a s široko odprto glavo in srcem za vse možne scenarije
Ja, samo gledat sem jo šla, pa zelo sem se veselila, da bom videla tudi Matejko, mojo drugo ljubezen (zdaj vsekakor prvo z Ulo vred

) ker nisem imela možnosti varstva za kmalu načrtovano nujno odsotnost. In tako grem vsa nervozna mačke
gledat, nakar v zelo kratkem času domov uletim kar z dvema

Ker je Trixi dobra dušica in mi je pomagala pri varstvu, sem lahko muce dobila takoj, pri meni pa je prevagalo to, da sem želela 2 muci. In tako sta se tistega
lepega dne z mano domov odpeljali Matejka in Ula

definitivno največji srčici pod soncem (da ne bi kdo ugovarjal

) in smo zaljubljene že 6 mesecev
Matejka je res en velik velik srček, ki blazno rada zleze v naročje in se stiska pod tisto, kar imaš pač oblečeno

Jopce in halje so super, pa tudi poleti je bilo fino kaj natakniti samo za Matejko...vse za mojo ljubico

En majčkeno je bilo tudi ljubosumja, ker me je hotela samo zase, a je kmalu dojela, da me nima prav nič manj, če se hodi stiskat k meni tudi Ula

Midve imava svoje rituale in zdi sem, da je ljubica s tem zadovoljna

Ima mahak kožušček in glasen motorček, prileti takoj ko pokličeš, razen ko te da zavestno na "ignore" in te ne šmergla 5%

Zelo diši tale moja mačkica (le zadah je

) , pa vedno ko mi zleze v naročje, glavo zarine med mojo roko in trup, rit pa moli meni pod nos, ful visoko in kar tako stoji en čas in prede, potem se pa spusti v naročje in začne delati zvezdice po mojem špehu (ki še vedno noče odtekat

)
pod haljo je najlepše

fino mehko in toplo

Uli je pa v teh 6 mesecih napredovala za norih 90%

Ljubica se je čisto spremenila tudi po ekstrakciji zobkov (in zaradi moje vztrajnosti - mater sem tečna, a ne Ula

)Res se je sprostila in se sedaj igra kot mala mucka, kar domnevam da se prej v mladosti ni

Zdaj vsak dan nori in skače z igračkami kot mlada kozica

in prav vse ji je všeč - žogice, miške, slamce, škatle....prej tega še pogledala ni. Prej je samo stala in gledala Matejko, pa četudi sem vrgla žogico vanjo...zdaj je pa taglavna, jaz pa čisto srečna
Prej je delala le zvezdice, zdaj pa zares močno prede že ko jo ogovorim, pa ogromno bucev mi je dala v glavo

jap, z bučami se drgneva

Pa lupčkava se tudi
Minili so časi, ko sem morala jaz stegovati roke proti njej, če sem jo želela pobožati, zdaj sama najde mojo roko, dela zvezdice po njej in me fino našpika

, potem me pa poliže in se zvrne na roko

iiiiiiiiiiiiii

M: lubica, a grem lahko k tebi, se bova malo stiskale

Ulaaaa, dej no

M: sam mal se mi umakni no

U: tle not se nič ne sliši, a meni kej pravš

a veš kaj, Ula...to ni pa nič

čaki ti mene, boš že videla

bom tle gor zlezla, pa bom direkt z viška nate skočila

Ula: dej no, sej sem se samo hecala, pridi k meni, se bova objemčkale

no, zdaj sem pa jaz taglavna

pa mal važna