Zdravo!
Mucka sta bila prejšnjo sredo zvečer ujeta na lokaciji v bližini Down Towna, kjer sta bila skupaj z drugimi odraslimi (okrog 5-6, katere se sedaj tudi lovi). Ker sem kar nekaj časa neuspešno iskala posvojitelje/začasne skrbnike/klicala pristojno zavetišče, sem jih šla v sredo kar sama ujet in v 5 minutah sta bila že oba v boxu in na poti v začasni dom

. Na srečo sem že naslednji dan s pomočjo objave na fb dobila klic in nov stalni dom za mucka.
Ko sta bila še na lokaciji sem mislila da je črni mucka, zato je dobil ime Zofi, čb pa Kavč. Potem smo ugotovili, da sta oba samčka in tudi posvojitelja sta izbrala druga imena - čb (ex Kavč) je sedaj Robi, črni (ex Zofi) pa je po novem Karli.
(imena Zofi in Kavč šparam za naslednja

)
Robi je zeloo scrkljan mucek, ves čas ko se ne igra (ali je) prede, dela zvezdice in deli lubice. Karli pa je še malo boječ, ampak napredujemo - včeraj se je že božal in (prvič) predel. Dobila sta pasto za notranje parazite (3dni zapored), ampule za bolhe pa še ne, ker se mi Karli še ne pusti prijet. Jutri sta v MH naročena na testiranje, cepljenje, čipiranje in kastracijo, če bo vse ok. Imata še malo driske, kljub dieti piščanec riž (katero smo začeli včeraj zjutraj), je pa bolje. Bomo videli kako bo jutri, če ne gresta pa na pregled. V kolikor bosta jutri že poštimana pa gresta v soboto v nov skupni izključno notranji dom pod pogoji DZZZ Kranj in bosta po novem Ljubljančana.
še nekaj fotk

KARLI