Daj si duška

Moderator: andreja

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Celje

Odgovor Po sep 16, 2013 2:34 pm

Re: Daj si duška

Nič drugega ne bom napisala, samo tole :( . Duško, ti že veš...
El gato, sólo el gato apareció completo y orgulloso: nació completamente terminado, camina solo y sabe lo que quiere.
Pablo Neruda

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Koper

Odgovor Po sep 16, 2013 2:37 pm

Coprnica Zofka je napisal/-a:Ja, čisto zares sem bila na dopustu. Ja, kljub temu, da nisem rjava. A lahko lepo prosim zdaj nehamo s tem? :mad:

Tole preverjeno pomaga: "s tem ohranjam zdravo in mlajšo kožo. Za razliko od tistih, ki se pražite na soncu. Si čmo preštet gube čez par let?" Če ne zaleže (sicer dvomim), lahko na kratko poveš še to, da je vsaka porjavitev kože pravzaprav lezija kože. NI zdravih porjavitev :negative:
Your Cat: Simple New Secrets to a Longer, Stronger Life
by Elizabeth M. Hodgkins
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 17, 2013 5:41 pm

Besede, ki si jih vsak želi slišati od zdravnika (NOT): "Sej to pa ja ni nič hudga!" :mad:

Ah, Duško, obljubim, da bom duškala samo še enkrat na leto, če iz tegale alergijskega testiranja pa le nekaj bo... lepo prosim! (Edina stvar, za katero sem prepričana, da nisem alergična nanjo, so mačke. Ker imam alergije že precej dalj kot mačke. :P )
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 19, 2013 2:10 pm

naredi človeku uslugo ... pa te bo nadrl, ker mu je nisi že prej :dash:
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Če sep 19, 2013 4:06 pm

Da prodajalec obesi listek "PRIDEM TAKOJ. Pokličite 0x1 xxx xxx" na vrata trgovine v delovnem času, si mislim le dvoje:

... da je gledal košarko v sosednjem bufetu. Naši se borijo za 5/6. mesto. Ampak, čuko, v tehnični trgovini delaš, valjda si boš našu prenos prek neta... In če že MORAŠ it v sosedni pub, daj za f*** bodi dosegljiv na navedeno številko. Ne pa da pol ure kličem odzivnik, stacionarni telefon slišim pa pred vhod, kako zvoni.
... da mora človek na stranišče tudi med delovnim časom. Res je hudo, če si sam v prodajalni pa tisti trenutek ni nikogar, ki bi te zamenjal.
Pa vseeno, kaj hudiča je imel ta prodajalec diarejo? Pol ure ga ni bilo s sekreta.

In kar me najbolj razjezi... Nobene kontaktne številke ali naslova uprave/vodstva/kadrovske. :mad: :ireful:

ps: boljše za prodajalca, zmlela bi ga v pritožbi.
... ko si rečeš: ''vem in smem''.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Če sep 19, 2013 8:24 pm

Prosim Duško daj, da moj Herman še živi :girlsad: Moj sonček ima šele 16 let in samo 56 000 prevoženih kilometrov in je edina stvar, ki mi je ostala od mojega ljubega Nonota :'( Veš, da če bo popravilo predrago, enostavno ne bo šlo in potem bo samo še ena velika žalost :'(
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 20, 2013 7:04 am

popoldne bo minil en teden, odkar sem pobrala trupelce malega povoženega muca s ceste in ga dala na travo k bližnjem svetilniku ter obvestila higienike. V nedeljo dopoldan so me poklicali, da ga ne najdejo, pa sem spet podrobno opisala lokacijo in najbližji razpoznavni objekt. Bila sem z družino na izletu, tako da nisem mogla priti in pokazat, kje je. In evo...... včeraj popoldan je bilo trupelce še vedno tam.... :O :girlsad: :dash: :devil:

Sem poklicala ponovno in bila, evo priznam, jako odrezava in tečna. V glavnem - če bo trupelce danes popoldan še tam, jih dam pa v cajtenge, sem zagrozila. Pa da vidmo, če se še kdo česa boji...

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 20, 2013 7:15 am

Larisa je napisal/-a:Prosim Duško daj, da moj Herman še živi :girlsad: Moj sonček ima šele 16 let in samo 56 000 prevoženih kilometrov in je edina stvar, ki mi je ostala od mojega ljubega Nonota :'( Veš, da če bo popravilo predrago, enostavno ne bo šlo in potem bo samo še ena velika žalost :'(

Bom držala pesti za Hermana. :praising:

Pa Duško dej še mal pesti drž k ma prijatelj danes razgovor za službo, saj drugače službo ma ampak tako, ki ga bo živega požrla in bi bila jaz res vesela, če bi mu jo ratalo zamenjat.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 20, 2013 7:33 am

:girlsad: Fotič z objektivom je padel na tla.. Obseg škode in strošek se še ne ve. Poškodba na steklu se pa vidi... :dash:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Okl.Ljubljane

Odgovor Pe sep 20, 2013 7:46 am

oaza88 je napisal/-a:Sem poklicala ponovno in bila, evo priznam, jako odrezava in tečna. V glavnem - če bo trupelce danes popoldan še tam, jih dam pa v cajtenge, sem zagrozila. Pa da vidmo, če se še kdo česa boji...

To ja! Če pa kaj prosijo, je pa slaba volja... Mogoče bi jih to malce prizemljilo.
... ko si rečeš: ''vem in smem''.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 20, 2013 7:55 am

Ne, ti se nič ne bojijo. Ni dolgo nazaj, ko sem se tu zgražala, ko je ob zelo prometni cesti ležalo zmesarjeno trupelce, več dni. So imeli popolnoma točna navodila, kje najdejo, ker sem ga prestavila s ceste k tabli "občina..", pa so ga "iskali" pri drugi tabli.. Se je pa že s ceste videlo in na vrhu snega je bilo, da je bilo še bolj očitno/opazno, na koncu je sneg že skopnel in je čakalo le še trupelce. :negative:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 20, 2013 11:17 am

no, pa je očitno le zaleglo. Jaz se sicer res izjemno redko razburim v živo in meje prijaznosti in korektnega pogovora imam visoko postavljene, ampak tole je preseglo pa vse meje in sem bila res strupena.
Prejle so me poklicali z ene x številke z Vet.fakultete in spet sem razlagala, kje to je…v glavnem, trupelce so potem našli – ga je pa med včeraj popoldan in prejle nekdo zabrisal v grmovje. Joj, pa kako morejo…mene ne boli srce samo, ko se grdo dela z živimi živalmi – tudi mrtve si zaslužijo spoštovanje.

Razmišljam za naslednjič…..a to pa ne bi vode pilo, a bi bilo škodljivo, a bi bilo nezaslišano - če trupelce enostavno popokam pa peljem na eno do veterin, da gre takoj v skrinjo? V čem je pravzaprav keč, da mora (ali mogoče sploh ni treba, pa tega ne vem/o?) trupelce it, kamor mu je za it, preko higienikov? Ker tole – no tole pač ni bilo higienično, daleč od tega. Da ne rečem, da se mi je podobno zgodilo tudi poleti….

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 20, 2013 11:42 am

Nihče ti ne more preprečit, da sama odpelješ trupelce na veterino. Bo pa pri tem treba plačat še strošek prevzema trupelca, in sicer v Kranju nekaj čez 6 eur.
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe sep 20, 2013 3:12 pm

Alelujahvalabogu moj Herman je popravljen :) Sicer je bilo ogromno za popravit in precej visoka številka, ampak se neki dobrotniki ponujajo :D Preveč jih ne bom izkoristila, malo pa ;)

Pa hvala vsem mehanikom in učencem za čudovite komplimente in požrtvovalno delo 8)

@Trixi: Upam, da bo tvoj fotoaparat čimprej 'zdrav' za razumno ceno. Da boš še lahko tako lepe slikice :cat: in :dog: delala :)

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe sep 20, 2013 9:24 pm

:) Fotič, kljub fizični poškodbi na stekelcu objektiva, dela, fokusira in fotke bodo! :good:
:yeey:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Odgovor Pe sep 20, 2013 10:11 pm

:yahoo: :yeey:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 21, 2013 4:31 am

Vzela bi jih domov. Pa ne gre :(

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 21, 2013 5:23 pm

:offtopic: V četrtek šibaš na pošto, drago plačaš telegram (ne mislim darila in kartice; besede so drage pa čeprav bi bila le ena sama), da bi razveselil prijateljico v Postojnski porodnišnici, in ta ga bo lahko dobila šele v ponedeljek, če ga bo šla osebno prevzet na pošto. Sploh ne bi vedela, da ga mora dobit, če jo ne bi vprašala, če je prišlo. Klinc pa tako presenečenje. Sram jih naj bo.
:dash:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 21, 2013 6:56 pm

Glede telegramov. Telefonsko sem naročila oddajo telegrama v Lj. porodnišnici ob 21.10, čeprav na netu piše, da je možnost oddaje do 21, Naslednje dopoldne ga je porodnica prejela.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So sep 21, 2013 7:07 pm

Ja, sem tudi jaz pričakovala, da bo naslednji dan tam, ker je bil telegram oddan po 18.uri. No, menda bi prišel celo do porodnišnice, če ne bi zraven izbrala še darilo, ampak le besede. Po paketek je pa v Postojni treba na pošto. :rolleyes:
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Zabava, čvekanje, šale

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov