Huda Nikita....

...ni več huda (samo mal fino se še dela včasih) je danes začela s praznovanjem prvega rojstnega dne  

. Pri njej še uradno ne vemo, kateri dan naj bi to bil, ker na treh koncih drugače piše, ampak bo itak praznovala cel mesec, da ne bo prikrajšana za kakšno žurko  

. 
Nikita je res ena prav posebna, z vsemi mačjimi žavbami namazana muca. Boža se še vedno ne prav rada, čeprav se včasih vda v usodo in pri tem prav potiho prede. Zvečer vedno pride prav od blizu pogledat katero knjigo berem, zjutraj pa me včasih zbudi, ko me požgečka z brki. Še vedno sem ji hvaležna, ker me je zadnjič rešila pred tem, da bi spala na stopnišču  

, v spalnico je namreč zašel netopir in ga je Nikita, ki obvlada vratolomne skoke v višave ujela za malo malico, jaz pa sem v grozi vse opazovala skozi špranjo v vratih. Ubogega netopirja so si najprej vsi ogledali od blizu, potem pa smo ga spustili nazaj v svobodo. 
Še pred pričetkom zabave sem jo ujela skoz šipo kako se posveča vrtnarjenju. Ji je hotel Tinko pomagat, pa mu je odločno razložila, da bo zmogla sama  

:

Kot darilo z neba je celo posijalo sonce in Nikita se je s pomočjo Čmokinih nasvetov pričela urejat za zabavo:

No, a so vse obrvi in brke na svojem mestu?

S črno belo kombinacijo oblekce nikoli ne moreš zgrešit:
 Vsi smo ji voščili in zaželeli še mnogo lepih let  

Slavnostna otvoritev zabave s tortico  

Potem se je odpravila odvijat darile  

Dobila je vikend, kjer bo počivala po vrtnarjenu  

, veliko dišečo miš in še eno posebej smrdečo zadevo  

Tinko ji je poklonil prav posebno darilo  
 http://www.youtube.com/watch?v=bEJv9T2paO8Nikita je zelo prijazna muca, vedno ko gre mimo, dobi Tinko tak buc, da ga skoraj prevrne na tla, danes pa je enega dobila celo kamnita muca  

In zabava se prične  

Kdo mi je sunu igračke??

Midva nč ne veva...  

Pa še košaro sm ti zasedu  

Potem sta imela s Tinkotom resen pogovor:

Ah, babe...

Še malo portretnih..Nikita se zelo rada slika, najbrž ve, da je na vseh slikcah krasna  

Danes mi je Nikito uspelo celo stehtat in ima 3,2 kg, čeprav jih ni nikjer videt. K vitki liniji ji pomaga njena oblekca, saj zgleda, kot da je Kushi pobral  plašček, Nikiti pa pustil samo podlogo  

.
Zdaj žurerji odhajajo sanjat mačje sanje in vsem želijo lahko noč. Nikita, jaz pa ti želim še mnogo let lepih mačjih dogodivščin