TINKO & *ČMOKA, NIKITA, VIGO, La DONA in *GOGI

Muce, ki so našle svoj dom.

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 19, 2013 8:35 pm

Re: TINKO & ČMOKA in NIKITA

:girlblush: saj ne vem, kaj naj komentiram, kje naj začnem....VSE, prav vse je prelepo, slike, filmčki, opis <3
Res imaš prelep trio, čisto usklajen :praising: :* v glavnem, dom poln ljubezni <3 Vsem trem (bivšim) bolničkom :kiss: :kiss: :kiss:

zvesti pes
zvesti pes

Odgovor Če sep 19, 2013 8:48 pm

Kar ne morem se vas nagledat :girlblush:
Uporabniški avatar

čvekava papiga
čvekava papiga

Kraj: Šiška

Odgovor Če sep 19, 2013 9:21 pm

Čudovita družinica, do konca srčkan trio :clap: :good:
Unug Argagaxiso Saddex Burcadda :P

Moj blog o gradnji hiše: http://zajcjaluknja.blogspot.si

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če sep 19, 2013 10:16 pm

:) Vsem poljubčki! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe sep 20, 2013 9:36 am

Jejhata kako ste luštni. :kiss: Me pa zanima, kdo vam je tako dobro zamrežil balkon? Lahko na zs.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 01, 2013 8:40 pm

Huda Nikita....

Slika

...ni več huda (samo mal fino se še dela včasih) je danes začela s praznovanjem prvega rojstnega dne :birthday: . Pri njej še uradno ne vemo, kateri dan naj bi to bil, ker na treh koncih drugače piše, ampak bo itak praznovala cel mesec, da ne bo prikrajšana za kakšno žurko ;) .
Nikita je res ena prav posebna, z vsemi mačjimi žavbami namazana muca. Boža se še vedno ne prav rada, čeprav se včasih vda v usodo in pri tem prav potiho prede. Zvečer vedno pride prav od blizu pogledat katero knjigo berem, zjutraj pa me včasih zbudi, ko me požgečka z brki. Še vedno sem ji hvaležna, ker me je zadnjič rešila pred tem, da bi spala na stopnišču :O , v spalnico je namreč zašel netopir in ga je Nikita, ki obvlada vratolomne skoke v višave ujela za malo malico, jaz pa sem v grozi vse opazovala skozi špranjo v vratih. Ubogega netopirja so si najprej vsi ogledali od blizu, potem pa smo ga spustili nazaj v svobodo.

Še pred pričetkom zabave sem jo ujela skoz šipo kako se posveča vrtnarjenju. Ji je hotel Tinko pomagat, pa mu je odločno razložila, da bo zmogla sama :P :

Slika

Kot darilo z neba je celo posijalo sonce in Nikita se je s pomočjo Čmokinih nasvetov pričela urejat za zabavo:

Slika

No, a so vse obrvi in brke na svojem mestu?

Slika

S črno belo kombinacijo oblekce nikoli ne moreš zgrešit:

Slika

Vsi smo ji voščili in zaželeli še mnogo lepih let :rose: :kiss:

Slika
Slika

Slavnostna otvoritev zabave s tortico :nyam: :martini:

Slika

Potem se je odpravila odvijat darile :girlyes:

Slika

Dobila je vikend, kjer bo počivala po vrtnarjenu 8) , veliko dišečo miš in še eno posebej smrdečo zadevo :)

Slika
Slika
Slika

Tinko ji je poklonil prav posebno darilo :*

http://www.youtube.com/watch?v=bEJv9T2paO8

Nikita je zelo prijazna muca, vedno ko gre mimo, dobi Tinko tak buc, da ga skoraj prevrne na tla, danes pa je enega dobila celo kamnita muca :)

Slika

In zabava se prične :yeey:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Kdo mi je sunu igračke??

Slika

Midva nč ne veva... :blush:

Slika

Pa še košaro sm ti zasedu 8)

Slika

Potem sta imela s Tinkotom resen pogovor:

Slika

Ah, babe...

Slika

Še malo portretnih..Nikita se zelo rada slika, najbrž ve, da je na vseh slikcah krasna :blush:

Slika
Slika
Slika
Slika

Danes mi je Nikito uspelo celo stehtat in ima 3,2 kg, čeprav jih ni nikjer videt. K vitki liniji ji pomaga njena oblekca, saj zgleda, kot da je Kushi pobral plašček, Nikiti pa pustil samo podlogo :D .
Zdaj žurerji odhajajo sanjat mačje sanje in vsem želijo lahko noč. Nikita, jaz pa ti želim še mnogo let lepih mačjih dogodivščin :kiss:

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 01, 2013 8:55 pm

Nikita, vesel mesec ti želimo :kiss: . Pa tako lepo je, ko se imajo vsi tako radi :girlblush: . Spet krasna reportaža.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 01, 2013 9:30 pm

<3
Kakšno praznovanje, vau :good: Nikita, vse najlepše pa čim več takih praznovanj ti želimo :birthday: :martini:
Od vseh mehkih kavčev, ki rastejo na tem forumu je tale vaš še posebej mehak. Super ste!
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 01, 2013 9:36 pm

Nikita lepa, prijazna, prisrčna...in sploh in oh, vse najboljše ti želimo :birthday: Končno si dočakala svoj mesec zabave, ki pri tej hiši ni kar tako :rolleyes: res se imate lepo, vidim, da se imate grozno radi vsevprek :girlblush: <3 :*
Tudi ti si dobila krasna darila, katera boš sigurno bolj čuvala kot naša terminatorka, ki je hišo že čisto obglodala :fool: :D
S Tinkotom sta pa en mal zaljubljena, a ne :girlblush: iiiiiiiii, kako je to lepo videti <3
Zelo zelo se imate lepo in čimveč podobnih reportaž in slikovnega materiala, prosim :girlyes:

lupčke od Ule in Matejke :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: pa še od mene :girlblush: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 01, 2013 10:06 pm

Nikita, lepotička - vse najboljše ob tvojem prazniku tudi od vseh nas. :birthday: Uživaj še naprej in naj ti še nadalje strežejo spredaj, zadaj, pa še od strani, če si boš tako zaželela. :D
Dobila si super darila, ampak tisto, ki ti ga je podaril Tinko, je bilo pa najlepše in najslajše, a ne? ;)
“Cats were put into the world to disprove the dogma that all things were created to serve man.” - Paul Gray
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 02, 2013 6:14 am

NIkitek, srečkica, prelep rojstnodnevni mesec ti želim. <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 02, 2013 7:02 am

<3 krat milijon. Za toliko lepote komaj dovolj. Tinko in Nikita... Česa tako lepega pa še ne. Nikita, lepotička elegantna, vidiš, življenje in Tvoja ti bosta z obrestmi vrnila vse, za kar si bila prikrajšana v rani mladosti.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 02, 2013 7:57 am

:) Lep "rojstnodnevni mesec" želim tudi jaz. :kiss: Najlepše darilo, za celo življenje, je pa ta tvoj super domek in dobra mačja družba. Hvala Metina! :kiss: :rose:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Sr okt 02, 2013 8:09 am

Spet sem se čisto stopila ob branju in gledanju dogodivščin vaših muckov. <3 Nikita, še na mnoga leta v tvojem prečudovitem domu. :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 02, 2013 9:42 am

Vse najboljše - z zamudo za nazaj :blush: pa še za naprej! ;) :birthday:

ps: bo se bom reinkarnirala, bom vaša mačka! :cupidgirl:
»You move to an area and you multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus.« Matrix
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 02, 2013 9:57 am

Kako imate pri vas lepe muce! Vse najboljse slavljenki! :kiss:
vsaka prava coprnica rabi mačko... ali 3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 02, 2013 10:32 am

Pri vas pa res znate praznovati <3
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr okt 02, 2013 12:31 pm

Nikita je res srčica <3
vse najboljše! :D
Živiš lahko na dva načina. Lahko se pretvarjaš, kot da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. -- Albert Einstein
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 15, 2013 7:55 pm

Otvorili smo sezono poležavanja ob radiatorjih ;) :

Slika
Slika

Plaščki postajajo čedalje bolj okosmateni, celo Nikita svojo tanko kombinežo počasi menja s toplejšimi modnimi dodatki.
Z veseljem ulovimo tudi vsak sončni žarek, ki se pokaže :sunny: :

Slika
Slika
Slika
Slika

Nikita svojo vrtnarsko hiško včasih posodi tudi Tinku in Čmoki:

Slika
Slika

Muce odraščajo in vsak dan osvajajo nove veščine :nyam: . Tinko je do potankosti naštudiral točko med televizorjem ali knjigo in mano, kjer se mora postavit, da vidim samo še njega. Še vedno se rad postavi v svojo šefovsko držo, čeprav sta ga punci že kar dobro ukrotili 8)

Slika

Čmoki v nulo obvlada pogled jaz sem uboga sestradana muca, prosim, prosim malo meska :angel:

Slika

Nikita je pa lumpa lumpasta, me heca malo ;) . Se nastavlja v poze čohaj me, ko pridem do nje, pa mrmrmr in se odmakne za 20 cm pa spet nastavi trebušček....tako se greva včasih čez celo sobo, preden se naveliča in se milostno dovoli malo pobožat :truce:

Slika

Nikita se vsem zahvaljuje za lepa voščila in še vedno praznuje, je strašna žurerka, ko se utrudi, gre pa počivat v Tinkov objem, on pa ves vesel izpolni vsako njeno željo :* . Novembra bomo lahko vsi počivali, ker nimamo nobene novemberske muce in nabirali moči za veseli december :drinks:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Tinko in Čmoki si ljubezen zelo rada izkazujeta z ravsanjem. Čmoka ima posebno tehniko, da spravi Tinkota na tla, mu stopi na ušesa in ga mlati s tačko :D . Čudim se, da ko krtačim Čmoko, skoraj nikoli ne načešem kaj dosti dlak, ko se pa mlati s Tinkotom, pa kar v šopih frčijo okrog ( po preprogah seveda :S ).

Slika

Ko sem sestavljala rastlinjak, je Tinko takoj pogruntal, da je super uporaben za saunanje :good:

Slika

Čmoka študira čemu služi ta čudna naprava: hmm...zgleda kot en telovadni pripomoček...a mi hoče kdo povedat, da moja linija ni idealna :O...ah zihr ni to, bom še mal razmišljala.... ;)

Slika

Kadar je vse tiho in ni nikjer nikogar, jih ponavadi najdem na prepovedanem območju v špajzi :S

Slika

Tukaj not pa nekaj diši... :P

Slika

Okenske muce so se vrnile s poletnih počitnic...Kuku...kdo naju najde? :kitty:

Slika

Čmoki je bila zadnjič malo žalostna, ko je prebrala, da je Nikita lepa na vseh slikah, bi rada pokazala, da je ona tudi in daje na ogled svoje slikce, da ne bi kdo slučajno še dvomil o tem :girlblush: :cupidgirl:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Tinkotu pa za te babje zadeve dol visi, ker on ve, da je itak najlepši :playboy:

Slika
Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To okt 15, 2013 8:12 pm

Kakšna lepa reportaža <3
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Na svojem kavču

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov