Vili in Lili

Moderator: jernejch

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe avg 09, 2013 9:07 pm

Vili in Lili

Tazačasni se kar ne da potrudit :S , se bom pa jaz - je prav, da imata kot začasnika pod našim okriljem tudi onadva svojo temo.

Vili in Lili sta bratec in sestrica od Rockyja iz tele teme:
viewtopic.php?f=50&t=7222

Sta že generalno poštimana in iščeta svoj dom pod običajnimi pogoji. Bom poskusila dobit še kakšno slikco - hudo simpatična mušniska sta :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 8:25 pm

Re: Vili in Lili

Tale tema gre lahko v arhiv, preko "posrednikov" sem izvedela, da sta bila oba že posvojena, kar pred časom. Pa bom direkt in javno napisala: kar malo grdo se mi zdi, da se ni skrbnica sama potrudila napisat kakšnega stavka v njuno temo ali nas vsaj z lastnim mailom obvestiti o situaciji. In v čem je fora oddajat začasnike in (poskušat?) posvajat nekega drugega muca, mi tudi ni čisto jasno.

Če se moderatorju zdi moj zapis neprimeren, ga lahko tudi zbriše, se ne bom pritožila nikamor in nikomur.

Srečno, Vili in Lili! :kiss:

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 8:29 pm

Dobro bi bilo preveriti v kakšne roke sta bila oddana, vsaj jaz ne bi zaupala, da v dobre, glede na neodgovorno obnašanje skrbnikov.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Po sep 16, 2013 8:38 pm

oaza88 je napisal/-a:Tale tema gre lahko v arhiv, preko "posrednikov" sem izvedela, da sta bila oba že posvojena, kar pred časom. Pa bom direkt in javno napisala: kar malo grdo se mi zdi, da se ni skrbnica sama potrudila napisat kakšnega stavka v njuno temo ali nas vsaj z lastnim mailom obvestiti o situaciji. In v čem je fora oddajat začasnike in (poskušat?) posvajat nekega drugega muca, mi tudi ni čisto jasno.

Če se moderatorju zdi moj zapis neprimeren, ga lahko tudi zbriše, se ne bom pritožila nikamor in nikomur.

Srečno, Vili in Lili! :kiss:

Meni tudi ne in tak wannabe posvojitelj se mi zdi v vsakem pogledu popolnoma neprimeren za posvojitev kateregakoli. Zapis je po mojem mnenju popolnoma na mestu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor To sep 17, 2013 6:15 am

no, tule je zaradi slabe in pomanjkljive komunikacije :negative: prišlo do pomote - Vili je res oddan, Lili pa še v skrbništvu.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor To sep 17, 2013 8:51 am

O matr, pa še to, da eden sploh še ni oddan. :O Rabim smeškota, ki si obriše potne srage. :rolleyes:

Vrni se na DZZŽ Kranj arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov