Gala (ex.Branka)

Moderatorji: helena, renata, gipsy

Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če avg 29, 2013 6:02 pm

Re: Mala jokica/Branka

Finta je, da je bolje, če ima živalica krajše ime. No, to je samo moje mnenje.
Fur coated vibrating heating pad that never has to be plugged in = my cat.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 01, 2013 11:01 am

Pa še nekaj fotk ...

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne sep 01, 2013 11:03 am

Iiiiiiiiii, šapice <3 zelo lepa mucka je :girlblush: :kiss: :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe okt 18, 2013 12:33 pm

Naša Branka se sicer odlično počuti, je pa uspela pridobiti tudi že prve bojne rane, ki se počasi celijo.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če nov 07, 2013 8:52 pm

Ko gledam prvo fotko naše Branke in njo v živo kar ne morem verjeti, kako je zrasla v nekaj mesecih. Danes je prišla s sterilizacije in čipiranja. Njena zgodba bo kmalu prestavljena v del, kjer se objavljajo muce za posvojitev.

Po eni strani si ne želim slovesa. Nanjo sem se precej navezala, a po drugi strani pa vem, da si zasluži čisto svoj kavč, kjer jo bodo crkljali vsaj še enkrat toliko kot jaz. No, ne bom prehitevala dogodkov. Branka je po dobrem dnevu in pol spet doma. In zabava se spet pričenja.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe nov 08, 2013 1:21 am

Dobro ti gre, lepotička :good: še kakšno fotko nam privošči, prav ;) :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Če dec 05, 2013 7:35 pm

Brankica se v teh dneh seli v nov dom. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Kraj: Ljubljana

Odgovor Pe dec 06, 2013 9:25 am

Superrr Branka. :clap:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 11, 2014 10:30 am

Re: Gala (ex.Branka)

Znanci od Metke potem Branke niso posvojili, čakali smo na nove fotke, ki jih ni bilo do 11.maja, približno enkrat takrat pa se je Brankica tudi preselila v prostore zavetišča. 14 dni je praktično nismo videli, sedaj je bolje. Rada se boža, je prijazna in pridna.

Bela šapa pravi, da je novo ime dobra popotnica za nove začetke ;) in Branka je postala Gala. Gala gre v prihodnjih dneh preizkušat k Šapkovim, če bi bila s Simbo dober team.
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 11, 2014 10:32 am

To je še pri Metki, potem pa nas bo gotovo Ša(ra)pova :P razveselila z novimi .

Slika
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 11, 2014 11:09 am

Ja, Galči <3 . Lepa, igriva, prijazna (ok, razen tega, da je Čombeta napihala, ker ga tri dni ni bilo blizu :lol: , par minut zatem me je pa že bucala in se pustila božat). Ima takšne dalijevske brčice, zato Gala (Conchita se mi je zdelo vseeno kaplja čez rob :P ). Upam, da ji bo pri nas všeč (predvsem pa, da ji bo všeč Simba).
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Sr jun 11, 2014 1:01 pm

Držim pesti za ta par. :)
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 13, 2014 9:11 pm

Gala je že eno uro pri nas. Me je presenetila, ker sem pričakovala, da bo prestrašeno iskala prostorček, kamor bi se skrila, pa je radovednost zmagala, vse je prevohala, zdaj pa že sproščeno leži sredi kuhinje. Sostanovalci pa ... khm. Rea je prva prišla povohat transporter, opozorilno zapihala, nato pa začela ovohavati novodošlo. Amarand je povohal in se ogorčen umaknil v predsobo, od koder pogleduje z mešanico zaprepadenosti, razočaranja nad življenjem, samopomilivanja in radovednosti. Mali princ Simba pa ... sprva je ponosno ležal na kavču, češ, tu sem jaz šef, nakar mu je le kapnilo, da je nekaj drugače. Povohal je transporter, trikrat zapihal, se naježil in se izstrelil v kopalnico, kjer je nato ostal (očitno brani svoj teritorij :D, celo, ko sem jim postregla s piščančkom, je ostal v kopalnici, pri odprtih vratih :O - po navadi ga je potrebno vleči iz posod ostalih in zapirati v ločen prostor ). Gala je prevohala stanovanje, se igrala, izprosila dozo božanja, jedla travo ... Z Reo sta nekajkrat pihnila druga na drugo, sicer pa se opazujeta, Rea je Gali že smela povohat zadnjico ;) . Če povzamem - na spoznavnem večeru sta zmagali punci z 2:0.
Zaenkrat je Gala sproščena, ostali se bodo sprostili v prihodnjih dneh. Fotografije bodo počakale dnevno svetlobo.

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Pe jun 13, 2014 9:15 pm

:good: Bela Šapa, hvala ti! :kiss:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 1:38 pm

Nekaj malega za pokušino (ko sem jo hotela fotografirat, je počivala, ampak je takoj vstala, mi povedala svoje in odskakljala s poličk :) ).
Slika
Slika
Slika
Slika

Simba je pa takšna ritka, da bi bila najraje jezna nanj, pa kaj, ko ne morem. Ni si še opomogel od dejstva, da ni več "tanovi" in kar naprej dela scene. Mislim, da se bo v nekaj dneh unesel in se bosta prav lepo družila, ampak si ne morem kaj, da ne bi javno oznanila, da je mali teleban :P .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 1:42 pm

Krasne fotke prelepe Gale. :good: O Simbi pa ne bi izgubljala besed, bukselj pač. :rolleyes:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 2:37 pm

Gala je zasedla Simbov prestol, kjer je fotografiranje očitno dovoljeno.
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Simba vdan v usodo prenaša krivico meter in pol stran :P .
Slika

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor So jun 14, 2014 2:59 pm

:good:
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 10:39 am

Včeraj ponoči me je zbujala z mijavkanjem, danes je bila čisto tiho, ko sem se zbudila, je spala med nama. Sem jo prečohala in precartala, poleg predenja sem bila deležna nekaj nežnih grickov (ko je zadovoljna s človekom, mu tako izrazi pohvalo ;) ). Po mačjem zajtrkovanju sem se vrnila v posteljo, še prej pa odprla balkonsko okno. Ami in Rea sta takoj zdrvela ven, Gala je že nameravala za njima, ko je opazila prelestnega mucka Simbo, ki je spretno napadal odejo (in mene pod njo :dash: ). Nekaj hipov ga je očarana opazovala, nakar se ni več mogla upirati prinčevemu plapolajočemu repu - tačko je položila nanj in nežno pritisnila. Simbeo in Galaja (ne Galeja, niti Galija :P ) sta se zazrla drug drugemu v oči in trenutek je trajal ... dokler se ni na oknu pojavila guvernanta Rea. Ampak - sedela sta 20 cm narazen, brez pihanja, se celo dotaknila, po končanem romantičnem trenutku pa so vsi šli na balkon, kjer so prav tako sedeli/ležali brez incidentov na nekaj kvadratnih metrih. Kasneje je Simba celo poskušal z igro preganjanja, ampak Gala ni bila za, tu in tam (ga) še pihneta, kar za dan in pol sobivanja ni nič pretresljivega.
Mislim, da bo tole prijateljstvo kmalu vzpostavljeno, Helena, predlagam, da povprašaš bodoča posvojitelja, če se strinjata s parčkom in ob morebitni potrditvi tudi Galo preseliš v arhiv :good: .
Uporabniški avatar

udomačen tiger
udomačen tiger

Odgovor Ne jun 15, 2014 10:50 am

Napredujete s svetlobno hitrostjo. :clap: Super ste, prav vsi po vrsti. :) :kiss:
"Some say I dream too big, I say they think too small." (Esther the Wonder Pig)
PrejšnjaNaslednja

Vrni se na MH arhiv

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov